Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2011 08:58 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 499 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:    Как ще се отрази бъдещата директна гравитационна енергетика до която достигнах на оранжерийното производство на хранителни продукти? Кратък отговор:  При неограничените възможности за производство на енергия с ниска себестойност, каквато до сега не е позната оранжерийното производство ще стане достъпно и икономически изгодно във всяка точна на земята , на суша и вода, включително и на полюсите на земята и ще заема мнаго по голям дял в производството на храни, без което човечеството, при своя глобален демографски ръст не би могло да съществува.  За сега ,в заблуда, че гравитационното поле е консервативно и учени и лаици, инвеститори, икономисти, политици , еколози, журналисти и пр. все още не са в състояние да видят тези възможности, но идва време, да се разбере,че гравитационното поле, както се е разбрало, въпреки съпротивата на църквата, че земята е подвижна.  



Гласувай:
0



1. doctora - доктора
02.09.2011 21:52
само едно доуточняване: СЕГАШНИТЕ ОРАНЖЕРИИ СА ЕДНОМЕРНИ ЗАЩОТО СЕ ПОЛЗВА ПРЕДИМНО СВЕТЛИНАТА НА СЛЪНЦЕТО, А БЪДЕЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ МНОГОМЕРНИ - ПРИМЕРНО 10 ИЛИ 20 ИЛИ 100 ЕТАЖА С АВТОНОМНО ЗАХРАНВАНЕ ОТ СВЕТЛИНА НЕ ЗАВИСЕЩО ОТ СЛЪНЦЕТО. ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯТА НА ТАКИВА ОБЕКТИ СЪЩО ЩЕ Е ПО-ЕФЕКТИВНО ОТ СЕГАШНИТЕ ВКЛЮЧАЯ ПРИ ПОСТРОЯВАНЕ НА АНТАРКТИДА И ГРЕНЛАНДИЯ, А ЗАЩО НЕ И НА ЛУНАТА И НА МАРС, А ЗАЩО НЕ И НА ОРБИТА /Е НА ОРБИТА НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА ГРАВИТАЦИЯТА, НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА/. тук между другото ще спомена следното. и преди съм го казвал, че катализаторите са микрогравитационни ускорители или забавители и тяхната активност и ефективност подлежи на регулация. реално катализаторите помагат на живите и на условно неживите структури да ползват истимар гравитационната енергия. ако се повиши активността и ефективността на ензимите реално живите същества и системи ще могат да карат почти без храна ...... светлината като енергийна ефективност не е достатъчна но гравитацията е достатъчна и БИБЛЕЙСКАТА ИСТИНА АГНЕЦА ДО ВЪЛКА ДА ЗАСТАНЕ СТАВА НЯКАК СИ ПО-МАЛКО ФАНТАСТИЧНА. ЕНЕРГИЙНАТА СЪВСЕМ МАТЕРИАЛНА БАРИЕРА В НАШЕТО СЪЗНАНИЕ И ТЯЛО НЕ САМО НИ ПРЕЧЕ ДА ОСЪЗНАВАМЕ И РАЗБИРАМЕ СВЕТА, НО И НИ ПРЕЧИ ДА ЖИВЕЕМ И РАСТЕМ ЕФЕКТИВНО. ТЯ НИ ЛИШАВА ОТ ЕНЕРГИЕН РЕСУРС СЪВСЕМ ПРЯКО КАТО ВЪЗПРОИЗВЕЖДА ПОЛЕДЕФЕКТНИ ЕНЗИМИ, КОИТО НЕ УСКОРЯВАТ ДОСТАТЪЧНО БИОЛОГИЧНИТЕ ПРОЦЕСИ И СЪОТВЕТНО НИСКА ЕФЕКТИВНОСТ НА ИЗПОЛЗВАНИТЕ ХРАНИ И ВМЕСТО СЪС ШЕПА ЖИТНИ ЗЪРНА НИЕ ИЗЯЖДАМЕ КИЛОГРАМИ. е приемете моите думи за фантазия, но и се замислете върху тях..... ще видим какво ще се случи.
цитирай
2. doctora - доктора
02.09.2011 21:59
не са били балами най-древните виждащи ..... ама изобщо не са били бала ми и съвсем реално са знаели какво означава привидната глупост и фантазия АГНЕЦА ДО ВЪЛКА ДА ЗАСТАНЕ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309035
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930