Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2011 09:55 - ФАНТАЗИИ И РЕАЛНОСТИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 836 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 29.06.2011 08:02


Въпрос:  Какво ни учи историческото развитие на научно – техническия прогрес в сферата на фантазиите и реалностите? Кратък отговор:    Учи ни, че част от фантазиите / идеите/, които не противоречат на всеобщата базова същност на Вечността и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони от фантазии се превръщат в реалности.  По времето на Ж. Верн фантазия е било да се излети от замята и кацне на луната. Днес тази фантазия от миналото, на базата на ракетите, които са известни преди Ж.Верн да се роди е реалност.  Днес на базата на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, фантазия за учени и лаици са директните гравитационни двигатели, които те, в лоното на тази заблуда, както съвременниците на Коперник и Галилей са биле в лоното на заблудата, че земята е неподвижна, приемат за вечен двигател, какъвто те не са. Утре, когато видят и разберат как работи един ДГД-л ще проумеят, че гравитационното поле не е консервативно и ДГД-ли от “фантазия” ще станат реалност,както полетите до луната.   Въпрос:  Какви “фантазии” за учени и лаици днес , в заблуда, че гравитационното поле е консервативно, утре когато, на базата на това, което аз и моите съавтори постигнахме в периода 1960г. до сега се разбере, че гравитационното поле не е консервативно ще могат от “фантазии” да станат реалности? Кратък отговор: 1. “Фантазията”, че гравитационното поле не  е консервативно ще стане реалност. 2. “Фантазията” директни гравитационни двигатели ще стане реалност, като днес е реалност простото, но значимо водно колело. 3. “Фантазията” Директни гравитационни електростанции с мощности, по големи от АЕЦ-ли ще стане реалност. 4. “ Фантазията” Директни гравитационни енергийни магистрали с мощности до десетки, стотици и хиляди Гвт. ще стане реалност. 5. “фантазията” Изграждане на изкуствени екосистеми за труд и бит на значими човешки общности на земята и луната ще стане реалност. 6. “Фантазията” Гравитационен пренос на води от океана в пустините за съзнаване на изкуствени оазиси ще бъде реалност. 7. “Фантазията” Изкуствени острови в океана ще стане реалност. 8. И още много други “фантазии” днес за учени и лаици ще станат реалност.    Гравитацията, като реалност е едно от най- големите богатства за човека, по голямо и от въздуха, водата, храната за да го има живота и човека, като част от живота.

Въпрос:
  Какво е нужно тези "фантазии" да започнат да стават реалности?
Кратък отгонор:
  Учени, специалисти, политици, инвеститори, лаици и пр. да не чакат готова баница , а да проверят конкретно и достоверно моите резултати  от 1960г. и 1984г. и чернтите очила, памука в ушите и бронята на маозъците, че гравитационното поле е консервативон ще отпадне от съзнанието на хората завинаги, както днес заблудите, че земята е неподнижна, че атома е неделим и др. са отпаднали завинаги. Това ще помогне гробницине за ядрени отпадаци да не нарастнат толкова много, че да не остане  безопасно място на земята за хората.



Гласувай:
1



1. doctora - доктора
29.06.2011 08:48
НУЖНО Е ВЕЧНОСТТА=БОГ=ГОСПОД=ПРИРОДАТА=ВСЕМИРА=БЕЗКРАЙНОСТТА ДА КАЖЕ АМИН, НО ИМАЙТЕ ПРЕДВИД ВИЕ КОИТО ЧЕТЕТЕ БЛОГА НА УЧИТЕЛЯ И РАЗБИРАТЕ ИЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ НАПИСАНОТО, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СТЕ СЪГЛАСНИ С НЕТО ИЛИ НЕ ЗАД ТОВА АМИН СЕ КРИЕ ПОЗНАНИЕ НЯМАЩО РАВНО НА СЕБЕ СИ В ЧОВЕШКИЯ СВЯТ, НО ИЗИСКВАЩО ВИСОКОСКОРОСТНО СЪЗНАНИЕ, ВЯРА, ВОЛЯ И ТРУД ЗА РАЗБИРАНЕ. КАКТО СТЕ УЧИЛИ ФИЗИКА, ХИМИЯ МАТЕМАТИКА И ВЪПРЕКИ НАУЧЕНОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОТРУДИТЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ДОРИ САМО ЕДИН ФРАГМЕНТ ОТ ТРИТЕ ВЕЛИКИ ТЕОРИИ - ЕДИННАТА ТЕОРИЯ НА ПОЛЕТО, КОЯТО Е МАЛЪК ФРАГМЕНТ ОТ ЕДИННАТА ТЕОРИЯ НА ПОТОКА/ЕНЕРГИЙНИЯ ПОТОК..... УСПЕХИ В РАЗБИРАНЕТО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО.
цитирай
2. doctora - доктора
30.06.2011 00:29
днес си подадох предизвестието от едната работа учителю..... не се притеснявай по един или друг начин ще го компенсирам финансово. по важното е, че след месец ще започна да "получавам" по около минимум 4 часа излишък от време и сила за да наблегна на малко физическа активност, а не стоене на стол, а това ще ми помогне да премахна ленността и да направим двигателя тази година. мисля че хода е правилен, но нека вечността да реши. не можех повече да протакам ..... не можех да се гледам като торба без желание за действие ..... не може да си направил половината от двигателя, да пишеш на хората, че ще го направиш, да си събрал горе долу парите за другата половина и нищо да не правиш, а да гледаш като голям камък ....., а точно това се случваше последните 7 месеца. дано бог да е с нас. ще ти звънна. със здраве учителю.
цитирай
3. gmihov - доктора
30.06.2011 06:35
Ако не излеза от строя с твоя помощ и с помоща на Б. за 2012 ще имаме два работещи варианта на ДГД-л . А
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316882
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930