Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2011 08:15 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1415 Коментари: 7 Гласове:
0



Въпрос:    Какво ни показват законите за: теглото на телата , и обоснованите от него гравитационни потенциали , което обуславя и гарантира неограничените енергийни мощности, при бъдещите ДГД-ли, ДГЕЦ-ли и ДГЕМ-ли? Кратък отговор:  Показват ни наличие на потенциална и реална гравитационна сила във всяко точка от гравитационното поле на земята клоняща към безкрайно големи стойности, което нагледно с може да се покаже,като се измерват теглата на тела с все по голяма маса и се отговори на въпроса:  Кое е това тяло с най голяма маса,което гравитационното поле на земята не може да придвижи в посока на центъра на земята?



Гласувай:
0



1. doctora - доктора
31.05.2011 19:46
благодарение на пропорционалността на гравитационната сила на материалното съдържимо на дадена структурна форма ние можем съвсем точно да измерваме количеството материя/инертност на дадената структура. все още се бърка гравитационната маса с гравитационната такава. и това е обърканост на старата научна парадигма. бърка се измерение със същност. бърка се сила каквато е теглото със същност ..... изобщо сегашната физика има нужда от доизясняване и за доста доработки. теглото е сила и то реактивна гравитационна сила, която бидейки пропорционална на материята показва много точно количеството материя в дадена структура тоест показва масата. няма пет маси има само една маса, която е количествено измерение на материята/инертноста. да се казва че масата нараства до безкрайност при нарастване на скоростта е един от пълните абсурди на старата научна парадигма. нараства енергията и не до безкрайност, но не и масата. ако не прибавиш лопата камъни към ускоряващия се звезден кораб, то масата му ще си остане същата и даже ще намалява защото част от масата всъщност материята и по-точно на носеното от нея движение ще намаляват защото ще се изразходват за ускоряване на звездния кораб..... относителност: спрямо наблюдател ха-ха-ха на повърхността на движещ се по направлението на звездния кораб фотон материята и съответно масата ще намаляват, но енергията на ускоряващия се кораб и даже ако се движи с едно це, реално фотонът и корабът ще са застанали в една отправна система и енергиите им един спрямо друг ще са равни на нула защото имаме произведение от някакви реални маси - звездолет и фотон, но нулева относителна скорост. спрямо всички други наблюдатели в различни отправни системи енергията ще е различна от нула. и още нещо въпреки че има относително отрицателни енергии енергията никога не е отрицателна. много сложно се получи и спирам с разсъжденията до тук. успехи в разбирането и питането. амин.
цитирай
2. doctora - доктора
01.06.2011 09:19
поправка: бърка се гравитационна маса с инерчна такава. всъщност гравитационната маса не е маса, а е сила и то гравитационна сила. теглото е гравитационната сила и поради фактът, че теглото=реактивния,центроустремителен тип гравитационна сила е със свойството да е пропорционална на масата, по него/нея можем да съдим за материалното/инертно съдържимо на дадена структурна форма. но..... трябва винаги да се има предвид, че на луната една пита кашкавал ще тежи по-малко от същата пита на земята, а на повърхността на слънцето ще тежи повече отколкото на земята, но това няма да означава, че материалното съдържимо на структурната форма кашкавал се е променило. пак ще се повторя. масата е само една и тя е измерение количествено на материята и не зависи от силите които и въздействуват. силите включително и гравитационните и отдават енергия/движение, но ако не прибавим парче кашкавал към питата питата ще си остане сама с определено количество инертност/материя. стига толкова обяснения. амин.
цитирай
3. doctora - доктора
01.06.2011 09:43
реално материята е също сила на бога. материята е силата на запазването и противодействие. реално както и да го въртя и да го суча нито може материя да има без движение нито обратното, а и без съда=пространството не би имало другите две. странна работа е материят - тъмната сила на бога. тя не прави структурите да светят, но без нея май не биха могли да съществуват защото само с действие нищо не става. реално всичко във всемира се бори за силата на силите = светия дух = движението. борим се за натрупването му в себе си и ако можем да бъдем по-летливи и по нематериални. за това се борят и новите виждащи като ги гледам от страни, но едва ли има сруктура, която да е безплътна и без грам инертност във себе си. когато се прави анализ на знаците на атлантида = древната хиперцивилизация от позицията на новата научна парадигма ми идват на ум много интересни паралели за двата биещи се дракона от жезлите на древните колобри, за ина и яна даден на китайците като схващане пак от българите, за дивергентния тризъбец и в никакъв случай успоредния, не случайно в религията има канон, но самите християни са си позволили да променят канона, но свещниците истинските все пак са им тройни, видите ли троен свещник значи той е най близо до жезъла, но патриаршески жезъл само от два дракона и кръст е пунта мара на хора без вътрешно познание, не са били балами древните, но братята християни са балами за да осъкатят граала и вместо троен да го направят еденичен - разбрали недоразбрали древните виждащи жретци.не че древните жретци примерно в юдея са имали вътрешно познание и са разбрали всичко като говорене от нагуала иисус,дошъл да промени живата им. по принцип такива хора влизайки в човешкия свят носят наистина меч, а не мир и трябва да се внимава с техните идеи, защото те говорят истината, но ний натоварените със зло/инертност си ги интерпретираме както си знаем и все мръсотията при тези процеси ни застава на главите, на-мръсното от мръсното. и какво и пук на мръсотията, че е от дъното на ада
цитирай
4. doctora - доктора
01.06.2011 09:59
само за едно ви моля да се МОЛИТЕ , приемете го на доверие, аз знам какво говоря защото ви говоря от позицията на вътрешното познание - поне няколко години учителя да остане при нас, защото без него ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА И СТАРТИРАНЕ НА ВЕЛИКАТА ПРОГРЕСИЯ ще ги видите сигурно след хиляда години. всяко едно велико учение след първоисточника започва да се изкривява от инертната сила. колкото повече първоисточника упражнява сила, толкова повече нараства енергията на дадена система и съответно инерцията и и е по-трудно да кривне дадената система. МОЛЕТЕ СЕ ПОНЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ВЕЧНОСТТА ДА СКЛОНИ ЗА ОСТАВАНЕ. ПОНЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ и очите ви ще видят чудеса не видени. е няма да стане бързо, не може да стане бързо, но важното е да започне истински..... амин.
цитирай
5. gmihov - доктора
01.06.2011 13:05
Ти навлезе достатъчно дълбко в същносття на всеобщата базова същност на Вечността. Вярвам, че и други ,като теб ще навлезат в тази същност и възможностите, които моите теории и директна гравитационна енерегетика разкливат няма да се разпаднат пред крепостта на заблидите и ще дадат своите плодове в полза на всичики хора за да могат да живеят по добре за което мечтае всеки човек от раждането си до смъртта.
цитирай
6. doctora - доктора
01.06.2011 23:45
това което ми липсва е дълбочинното разбиране на формулите, но сега това ми е най-малката грижа. събрал съм пари, а ме е налегнал такава шибанна ленност че чак се плаша от себе си..... нищо не ми се прави освен да бачкам по основната си работа и да чета и да пиша. а времето ни притиска и бяс ме хваща. хищника не е случайна работа..... извинявай за моткането учителю. ей богу разбирам, че трябва да довърша започнатото, а нищо не ми се прави. мисля че още малко ще се помоткам и тогава ще се разбързам, но дано и вечността ми помогне..... трябва да помогне. амин господи.....
цитирай
7. gmihov - doktora
02.06.2011 00:22
За сега си почини малко. След това ще започнем с по малко пари и с повече анализи и с по етапни реализации на проста техника с фундаментално значение, която "непогрешимите" могат още дълго да не искат да я видят разберат, но ще се намерят и такива, като нас, които ще я разберат и след първата "лястомица", която дойде при теб да види какво сме направили ще дойдат още много "лястовици" с любопитство и амбиции за неограничени полети на собствените им мисли и мечти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314035
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930