Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2011 16:22 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 941 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПРОСТИ , ОЧЕВИДНИ И ИЗВЕСТНИ ИСТИНИ, НО НЕ И ЗА НАЙ  УМНИТЕ, КОИТО В ЗАБЛУДА ГИ СЧИТАТ ЗА НЕВЪЗМОЖНИ, НЕ ГИ ВИЖДАТ И НЕ ИСКАТ ДА ГИ ВИДЯТ, СЧИТАЙКИ СЕ ЗА “НЕПОГРЕШИМИ” В ЗНАНИЯТА СИ.   1. Истина е, че всяко тяло може под влияние само на собственото си тегло да се преобърне на 180 и на 360 градуса.     Тази истина е в сила и за системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, но “непогрешимите”, учени и лаици не я виждат , не я приемат и не искат да я видят и приемат считайки , че това е невъзможно. 2. Истина е , с тежест 10 килограма може да издигнем на височина с макара тежест от 1килограм на 9пъти по голяма височина, което ни разрешава закона за съхранение на енергията.  Тази истина е в сила и при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, но “непогрешимите” учени и лаици не я виждат , не я приемат и не искат да я видят и приемат, считайки я за невъзможна. 3. Истина е, че една система, която има максимално тегло 10кг.я минимално 1кг , в зависимост от положението си спрямо направлението на гравитационната сила , като се преобърне под влияние само на собственото си тегло на 180градуса променя теглото си от 10кг на 1 кг. и обратно от 1кг. на 10кг.  В реални условия тази истина е повече от очевидна и понятна, но “непогрешимите” не я виждат и не искат да я видят, считайки я за невъзможна. 4. Истина е, че след, като със система в положение на 10кг. която пада 1м. сме издигнали друга със същите размери, в положение на тегло 1кг. и я оставим да се преобърни на 180градуса и промени теглото си от 1кг. на 10 кг. , при което губи от височината си максимум 1м. получаваме, при първоначален изразходват гравитационен потенциал Е1 = 10кг.1м. = 10кгм.  грлавигационен потенцила Е2 = 10кг.8м. = 80кгм. с чиста печалба Е2 –Е1 = 80 -10 = 70кгм.9,8 = 686нм. / j , vata/      И тази истина , която е проста и очевидна, по отношение на която нама природен закон, които да е в противоречие с нея  и може да се провери, не само в условията на опит, но и с лист и молив, или просто с един най- обикновен калкулатор  “непогрешимите” , в заблуда не виждат и не искат да видят, не приемат и отричат.    Забележка:  Не само в религия и политика трудно истината се защитава пред “непогрешими”. Това не по малко трудно е и в науката.          



Гласувай:
2



1. doctora - доктора
21.05.2011 22:12
инертност: днес се "завъртях" на село и се вбесих - уплътненията на статора са се скапали без дори един път да съм ги монтирал , а съм ги държал на сянка. а сега ми кажете какво е това българско качество. другата седмица ще правя рекламации, но като си познавам страната и бизнес елита ни .....
цитирай
2. gmihov - doktora
22.05.2011 11:44
Успехите в науката и техниката увеличипа производителността на труда. Промениха съотношението между производители на блага и консуматори на такива в полза на косуматорите, които станаха тварде много и твърде богати. Наред с това нарастна престъпността и стана професия на широка прослойка от обществото, която ксонсумира обществен продукт чного повече от тези, които го произвеждат. Криво разбраната демокрация, хуманизъм ,човешки права додоха
превилегии и предимства на престъпността срещу всяка честнст и невиност.
Ако преди 80 години беше нещо много рядко да се откраде милион, а имот за милион изключено, то днес присвояването на собствеността на земята от партията по време на комунизма и и сега от посткоменизма за милиалди не прави впечетление на никого. Копуването на заводи за стотичи милиони, включително и от младежи също не впечетлява.
Днес учените, изобретателите, тези, които с труд се мъчат да заемат престижни позииции в общаството ни са веудачнвици. Удачници и за пример са тези, които за за два станаха милионери и политици, които по "честен" и "почтен" начин получават хонорари за милиони.
Нарастналите възможности на икономиката , на базата на науката и техниката налагат нов морал, при разпределение на обществения продукт.
Общочовешкят морал, при наличното преразпределение на обществения пордук, наред с увеличение на крупната престъпност доведе и до срев на общочонешкия морал. Без такъв морал до добро не се стига. Стига се до провал и несправведливост с тежки за в бъдеще проследици.
цитирай
3. doctora - доктора
22.05.2011 23:21
шибаните крадци изтеглят вероятността към разрушителната страна на вечността - движението, вместо към съзидателната - движението, а това е много лошо от гледна точка на вида човек. срещата на истините за истинската света троица може да донесе раят, но може да донесе и адът на земята. ще видим учителю ..... братята маи не са били балами и не случайно е техен, освен на българите най-точен календар. 2012 година е интересна година от гледна точка на това което зная. ще видим. със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317198
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930