Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2011 17:48 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1262 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпрос:     Какво виждат и какво не могат да видят учени и лаици , при директните гравитационни двигатели в продължение на повече от половин век, без което нито един двигател не може да работи, включително и такива прости двигатели, като корабното платно, водното колело и др.! Кратък отговор:  Нито един двигател не може да работи, без наличие на действие по голямо от противодействие, без наличие на работна сила по голяма от силата на съпротивление, което с езика на математиката може и пишем F1 > F2.  От тази обективна истина следват две обективни истини: F1 –F2 не е равно на нула и F1 + F2   също не е равно на нула.    Тези обективни истини се учат в училище и се знаят много добре от всички, които завършили училище и университет.    В продължение на 52години, при изнасянето на доклади от мен и мои съавтори на научни форуми някой от учените видяха и виждат първата истина F1 > F2  но не видяха останалите две истини, които произтичат от тази истина.   Въпрос:    Защо учени и лаици, които по добре и от мен знаят, че когато А не е равно на Б не може А + Б и А – Б  да бъдат равни на нула, не могат това да видят, при ДГД-ли и не искат да го видят? Кратък отговор:  Поради две заблуди, които господствуват в съвременното научно мислене, както заблудата  в религията по време на Коперник, че земята е неподвижна. 1.    Заблудата, че гравитационното поле е консервативно. 2.    Второ, че Директните гравитационни двигатели са вечен двигател от което учени и лаици , след“непогрешимото”  Решение на Френската академия на науките от 1775 година бягат, както дявола от тамян и са слепи и глухи и за собствените си обективни познания. В моята кореспонденция с официалните институции във връзка с мои и моите съавтори искания за признаване на мои  резултати, открития и изобретения има изрази от които се вижда, че тези институции приеман истината А не е равно на Б, но категорично и без апелативно , в разрез със собствените им обективни и достоверни познания не приемат А + Б не е равно на нула и А – Б не е равно на нула.    Не са шега работа заблудите, както в религията, така и в науката. Понякога те обсебват масово съзнанието не за години, векове, а за хилядолетия и от това вместо добро за човешкия род се получава зло, жестоки борби, кървави войни и безсмислен тероризъм, с вяра в един Бог, при различни религии и секти,  коя над коя да се наложи.          



Гласувай:
3



1. doctora - доктора
14.05.2011 18:08
за първи път гласувах в блога на учителя и за последен, защото не желая да бъркам плюса и минуса с моя глас защото той винаги ще е за. исках просто да видя как действа механизма на гласуване..... ами действа съвсем просто ..... мога да гласувам само един път при влизане и не мога да покачвам интереса изкуствено. за сметка на това ще продължа да ви представям моята гледна точка искате или не за истините до които е достигнал доктор михов ..... трябват ви повече истински гледни точки върху новата научна парадигма за да започнете да я различавате и разбирате. аз ЗНАМ това много добре и знам че ще започнете, а някои от вас отдавна са започнали. всички тези коментари с думи и формули са като повея на вятъра преди урагана, който ще ни отнесе в невъобразимото. успехи в разбирането и се молете /аз се моля и ЗНАМ защо ви моля и вие да се молите за него / за учителя да се задържи още малко/достатъчно при нас. амин
цитирай
2. alexs - Все още гравитационният двигател е само
16.05.2011 13:36
Фикция и не знам дали ще бъде осъществен скоро.
цитирай
3. gmihov - alxs
16.05.2011 18:39
Индиректните гравеитационни двигатели, каквито са водните колела са едни от най старите гравитационни двигатели в историческото розвитие на човешкшяа порглес с фундаменталоно значение и до сега , с ползуването им при големите ВЕЦ-ли.
За директните гравитационни двигатели, които погрешно се квалифицират, като вечен двигател човечествто има обективни познания преди още Архимед да открие подемната главтационна сила, чийто задълбочен обективен анализ е предостатъчен на базата на обективните познания от времето на Архимед за реализиране на тези двигатели.
За да не се реализират тези дивгатели, наред с водните колела хората не са видели и в заблуда не виждат нещо много порсто, за което след Галилей , Нютон, Р.Майер, Бойл и Мариот и др. имат предостатъчни обекнивни познания , при съответнна база посто за дни да реализират това, което считат за вечен двигател и което не е вечен двигател, защото, при вечното движение не може да има вечен двигател. Просто трябва да видят, че ако при водните колела им трябват напречни прлощи със съответни размери и форма, то за тези дивгатели им трябват поменливи обеми, съответно променливи маси и нищо повече, останалото, като реалност и природен закон го имат навред около себе си и го знаят много добре, но не го виждат, подади заблудата, че гравитационното поле е консервативоно, каквото то не е и не може да бъде, закото там където има движение няма и не може да има консервативна сила.
цитирай
4. penchoan - Гравитационните частици, падащи ...
17.05.2011 12:26
Гравитационните частици, падащи върху Земята (електрони), се отразяват обратно в космоса. Има падащ и отразен поток. Цялата философия е да се отдели падащия от отразен поток, за да извършва работа. За тази цел има разработени механични, електростатични и електродинамични методи. Енергията може да се получава във вид на електричество или във вид на механична енергия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314525
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930