Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2011 09:53 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1058 Коментари: 5 Гласове:
0



Въпрос:    Кои са базите от обективни и достоверни знания , които гарантират бъдещата директна гравитационна енергетика и коя е бариерата която пречи тези бази да не се виждат и използуват? Кратък отговор: Базите от знания , на кратко са: 1. Познанията от училище. На базата на тези познания, аз и моите съавтори стигнахме до резултатите, откритията и изобретенията, които обуславят и гарантират  директната гравитационна енергетика и нейните неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия за нуждите на хората. 2. Познанията от университетите по техническите специалности. 3. Познанията от научно изследователските институти . 4. Познанията във връзка с реализираните до  сега изобретения и  открития  в техническите науки.     Бариерата тези бази от обективни знания  да не се виждат и използуват  е заблудата че гравитационното поле е консервативно, както и заблудата, че Директните гравитационни двигатели са вечен двигател, какъвто те не са  и не могат да бъдат, при наличие на естествен енергоизточник и КПД   по малък от единица.  



Гласувай:
0



1. анонимен - А бре колега. . . от небето ли някъде ...
13.05.2011 10:07
А бре колега ... от небето ли някъде пристигаш , на таз планета изтерзана ...
Енергията е МОНОПОЛИЗИРАНА . И съответно "охранявана" .
Въпрос: Как да променим ...
Отговор: Като разчупим модела задушаващ възможностите , т.е. информацията да се пръсне безплатно навсякъде .
Успешен ден !
цитирай
2. gmihov - kantavur
13.05.2011 10:34
Така е! Скоро човечеството ще стане 10 и повече милиалда и ако ситуяцията не се промени , в блатото от беди и монополизма ще загине.
цитирай
3. doctora - доктора
13.05.2011 11:46
при безкраен без кавички енергиен источник наистина доста неща ще се променят искат или не и монополите мили на по-равните от дугите хора също ще трябва да се променят. проблемът ще е дали ще има тотална война или ще минем метър този път. според мен война ще има искаме или не, но това което хората могат да направят е да я пускат контролирано като атомен ледоразбивач, а не като термоядрен взрив. успехи в разбирането.
цитирай
4. doctora - доктора
13.05.2011 23:40
да се даде нещо безплатно е хубаво, но да дадеш на дете безплатно тояга, която е безкраен брой пъти по-мощна от атомната е меко казано неразумно. разбира се привидно ние говорим за знание, но знанието е сила, а силата е тояга. бог ни дава безплатен и безкраен енергоисточник и винаги ни го е давал и винаги ще ни го дава, но въпреки това безплатен обяд няма. когато става въпрос за теоретично чешене на езика е лесно да се каже смени модела с друг, но когато става въпрос за практическо познание заплашващо за първи път да промени човешката цивилизация из основи, тогава работите изобщо не стоят теоритично..... както и да е..... сега за приказката кралят е гол ..... всички я знаете, но за сега са малко тези които знаят че великия българин георги колев написа тази приказка за кралят/физика и химия..... и приказката се казва обща теория на енергийните потоци, теория за безкрайност на енергията във времето и обща теория на базовата същност на вечността и вярвате или не тези думи и заглавия са изтъкани от конкретика, а не от високопарност като единна теория на полето - брех каква суета лъха от тези няколко думи. няма такова пшеничено поле, което да не се движи непрекъснато, да не е направено от материя и да не заема част от пространството, тоест да няма обем. братята физикохимици от старата научна парадигма ще обединят полето когато ми цъфнат налъмите /много го обичам този термин - цъфнали налъми или на върба в петък - като да пресечеш две прави линии сякаш има прави линии в безкрая/. не разберат ли "простите" истини на истинската света троица от материя/движение/пространство пред тях нито кралицата ще застане гола нито вечността ще се възправи в целия си блясък, нито ще обединят полето от извиващи се под напора на вятъра пшеничени класове със вечно правите, но начупени потоци от гравитационни семена или пък кривите линии на фотонните следващи един след друг и едните фотони големи като къщи, а другите малки като мравчици. стига ви толкова. успех в разбирането и осъзнаването.
цитирай
5. doctora - доктора
14.05.2011 00:11
защо българи, евреи и траки / които два народа са също деца на светлината реактивна / са наказани и погазени на хиляди, десетки хиляди и стотици хиляди години робство / това е констатация, а не шибано оплакване /..... отговора е прост за този който може да го види ..... както и да го въртя и да го суча някога там назад или напред в миналото преди повече от сто хиляди години точно те българите потпалиха земята със микроускорител и водите възвряха и небето и земята се смесиха и хищниците, които реално не са хищници, а мощни програми помощници ни обсебиха и съкрушиха..... вирусите са тъй наречените хищници, а техните геноми бродят очуждено като черни сенки по майката земя и във безкрая на тази обречена вселена. взорът на виждащите е замъглен и изкривен и само ужас виждат в прелитащите сенки от тъма и как няма да се ужасяват като тези сенки гасят светлината на съзнанието..... а и как да не го гасят като са създадени от вечността да бъдат управлявани от правоспособни и изключително силни водачи, а водачите им сега са тънещи в мизерия роби. как да не отмъстиш и да не унищожиш недостойния водач като той е мизерник и не те води към свобода, а и теб води към тъмнина. всички сме деца, а не синове божии / неуместен е фалосопоклонничеството обсебило дори жените на някога великата цивилизация / и някои по-извисени светят от преливащо движение, а други са живи само като засмукват чуждата светлина/движение. толкова много движение крият планетите, че благодарение на това движение след време на всяка от тях ще кипи живот. човекът е любимия син божий и може да направи световете да оживеят и само когато отново застане начело на енергийния поток ще бъде благословен отново и тъмния син божий ще застане до него и ще помага световете да оживеят. българите са обречени да завършат кръга и да се освободят или повторят отново и така до безкрай. за това тук се роди истината за светия дух/движението/активната страна на вечността. тук свърши всичко и тук ще започне. успех в разбирането. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317158
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930