Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2011 09:03 - Благосарност
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 513 Коментари: 3 Гласове:
1



Благодарност!  Искрено ,от сърце и душа, благодаря на поетите, писателите, художниците, музикантите, журналистите, любителите на науката и други, без техническа специалност, които четат написаното от мен и интуитивно усещат ,че съм прав и упорито в продължение на години веч гласуват за написаното от мен, както аз упорито продължавам да пиша, без априорни, необосновани отричания и плюене по истините, които защитавам, каквото някой “непогрешими” технически специалисти, администратори и др. си позволяват,  за да може хората за в бъдеще да имат една алтернативна и напълно безопасна енергетика с неограничени възможности за добив на енергия за да могат хората и когато станат  10 -20 милиарда и повече на земята да оцелеят.



Гласувай:
2



1. doctora - доктора
08.05.2011 09:23
и стотици и хиляди милиарди човешки същества ще изхрани и изхранва директната гравитационна енергетика там във вечността учителю. а всики тези думи ще останат в безкрая. за това всеки трябва да внимава какво пише за да не остане като евтин паметник на простотията. със здраве.
цитирай
2. iliada - Привет,: gmihov!
08.05.2011 20:11
Далеко съм от технологиите ,но искренно ти се възхищавам с ентусиазма с който споделяш вижданията си и убежденията които елегатно защитаваш!
цитирай
3. doctora - доктора
09.05.2011 02:25
много са хората, които знаят какво е аксиома и защо това понятие е свързано само с математиката / между другото и много важно - тя не е фундаментална наука, а е просто царицата на езиците..... изобщо не се майтапя. /, но за сега само двама човека / или поне така си мисля, защото не познавам човек който да е показал, че това което го говоря не е изказано на аджикистански. / знаят, че истински фундаменталните науки каквито са само и само физиката и химията могат да бъдат аксиоматизирани..... и още как могат..... новата научна парадигма дава тази възможност и ако не вие от сегашното то вие от бъдещното ще ме разберете и ще го направите. когато бъдат аксиоматизирани физиката и химията науката по принцип ще стане много по разбираема и по-достъпна за всеки един човек. до тогава ще трябва да сме си поправили хромозомите защото тогава хората ще се изправят пред реалност в която един човек да може да затрие всички останали..... даааа всички останали..... поне веднъж това се е случвало и сегашния "разумен" човек е резултат на това затриване..... змията не е мит само на религията и виждащите и скоро ако искаме да оцелеем във вечността ще трябва да я поставим под контрол. вирусите са подпрограми помощници, а така са се интегрирали в човешкия геном и съзнание, че хората не могат да мислят по човешки и от госпот дари са се превърнали в роби серящи върху своя свят и тъпчещи на едно място. ние нямаме избор или поне избора да не приемем новата научна парадигма е сляп избор означаваш пасивно чакане на сблъсъка на световете и връщане в каменното съзнание. единствения избор е приемането на новата научна парадигма и създаването на новия човек, но не човека на евгениката и на генетичните манипулации, а човекът на стремежа/намерението/светия дух/движението/волята, човека който чрез волята си ще промени света в който живее и най-вече ще промени себе си и мястото си в света в който живее. легендите за двата сина божии, за тризъбеца на нептун, за триделния граал ще оживеят пред вас..... амин
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317290
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930