Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2011 07:38 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 773 Коментари: 2 Гласове:
1



Въпрос:    Какви са кратките определения за същността на понятията: абсолютно и относително? Кратък отговор:  Абсолютна е всяка реалност, която, като количество е еднаква спрямо всички отправни системи. Такива е всеобщата базова същност на Вечността, като пространство и материя. Всяка част от нея, като пространство и материя е еднаква, като количество спрямо всички отправни системи  Относителна е всяка реалност, която, като количество е различна спрямо различните отправни системи. Такава е всеобщата базова същност на Вечността, като движение.    Неговата базова мярка е пътя.  Ако сме в транспортно средство и се движим в него дължината на пътищата, които изминаваме по отношение на транспортното средство и по отношение на земята са различни.  



Гласувай:
1



1. doctora - доктора
02.05.2011 01:32
благодарение на beehive учителю отново се завръщам като коментатор в твоя блог /е и благодарение на жена ми, която ми оправи регистрационните формалности. умно племе са жените да знаеш./. ето така помага бога бог чрез действия и случки, а не чрез празни приказки. гласът на бога се нарича случващото се. ето пример за гласът на бога: правя си данъчната декларация и уж бях събрал документите от всички работни места, а се оказа че не е така и щях да изям глобата. но ...... по стечение на обстоятелствата заместничката на стария счетоводител /излиза в пенсия той/ ми даде на една хвърчаща бележка общия ми доход и при засечките се оказа, че ми липсва една от бележките. как да не благодариш на носещата програма, за спестените ядове и пари. две цифрички даващи възможност за засечка и спестени ядове, а на другата страна на монетата липса на две цифрички, съответно липса на възможност за засечка, съответно грешка и ядове. така действа абсолютната отправна система когато говори, а ние изпълняваме и нямаме ядове или не изпълняваме и берем ядове. еволюция и деволюция в едно и истинското танго / две крачки напред и една назад / или тангото на ленин /една крачка напред и две назад/. ха-ха-ха..... за братята комунисти трябва да има специален казан. нали знаеш учителю, че си падам по най-древната история..... ето една загатка ще повторя: в иконите централна фигура е божията майка, а не богът син. направо падам от смях как древните жретци са закодирали истините за атлантида и загиналата култура, която е обхващала цялата земя. матриархата е белег на по-възвишена, а не на първобитна култура..... ще разберят рано или късно. със здраве учителю.
цитирай
2. gmihov - за доктора
02.05.2011 08:25
Може да продължиш мислите и расъжденията си в тази насока на базата на всеобщата базова същност на Вечността, като всеобщо, безначално и безкрайно начало на всичико, в това число и на самия живот, на базата на която изградих моята ОТБСВ.
Хората трябва да видят проумеят и осъзнаят тази всеобща същност, извор на всичико за да могат да видят и проумеят, че по голям и по опасев връг от собствената си алчност и агресивност нямат с които, ако не се преборят налице е реална опасност човешкшият род сам да се затрие и изчезне от лицето на зимята
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313769
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930