Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2011 08:31 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 749 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 02.05.2011 08:02


Въпрос:    При преобръщане системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса променят обема, масата, теглото и гравитационните си потенциали между две гравитационни нива от определен максимум до определен минимум и обратно. Какво ни гарантира това, при изчисление и реален опит с реален резултат? Кратък отговор: 1. Гарантира ни различни гравитационни потенциали, при падане и издигане, чието сума не може да бъде равна на нула, което в реални условия показва, че гравитационното поле не е консервативно. 2. Гарантира ни, на базата на закона за съхранение на енергията възстановяване на гравитационни потенциали по големи от изразходваните с печалба на полезна енергия от гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем енергоизточник и нагледно ни показва как може да черпим директно от гравитационното  поле полезна енергия на суша и вода. И още по нагледно и по убедително ни доказва, че гравитационното поле не е консервативно. 3. Когато максималното тегло е положително, а минималното е отрицателно ни  гарантира общ неизчерпаем във времето гравитационен потенциал и ни показва как в реални условия работи непрекъснато вариант на ДГД-л и ни доставя полезна енергия от гравитационното поле на земята. Това още по нагледно и убедително ни показва, че гравитационното поле не е консервативно и от него може да се черпят неограничени количества полезна енергия непрекъснато денонощно.  Забележка:    Ако не беше заблудата в науката, че гравитационното поле е консервативно, която владее съзнанието на моите съвременници с не по малка сила от колкото заблудата, че земята е неподвижна е владеела съзнанието на съвремениците на Коперник и Галилей, отдавна във всеки технически университет и техникум, без съществени разходи, до сега с малка помощ от моя страна,  щеше да има не един вариант на реално работещ директен гравитационен двигател до който аз и моите съавтори достигнахме, като и други варианти продукт на преподавателите и учащите се в тези институции за обучение, а България днес можеше да има реални енергийни , безопасни мощности много по големи от тези, които ще получи със скъпо струващото строителство на    АЕЦ” Белене”, без да се страхува, че може да и се случи беда, като тази от Чернобил и Фукушима.    Голяма за науката и съдбата на човечеството беда е,  когато в заблуда, на базата на заблуда, априорно се отричат реални опити и резултати с подчертано предубедено ,негативно отношение към тях, без желания да се проверят, както , при моята среща в 1993г. с Научни я съвет , при ИФТТ и петчления състъв на Върховният административен съд на България.



Гласувай:
1



1. doctora - доктора
02.05.2011 01:50
когато осъзнаят и разберат това което осъзнах аз учителю, те ще осъзнаят и всичките изречени думи във твоя блог и защо моето привидно четкаджийско изказване понякога реално никога не е четкаджийско, а е констатация на обективната истина. и това време ще дойде. аз съм убеден. със здраве.
цитирай
2. gmihov - ТРУДНО Е!
02.05.2011 23:29
Трудно е неграмотни да ограмотяваш. Далеч по трудно е сред грамотни -"непогрешим" истина да защитаваш.
цитирай
3. doctora - доктора
03.05.2011 00:50
така е учителю. по-лесно е парен влак спрял ня гарата да задвижиш в правилната посока, отколкото влака стрела в полет да обърнеш на там на където трябва..... направо паднах пред заявлението за абсолютно движение и относителен покой. повтарят като папагали истини, които не са човешки истини и изобщо не са истини обективни. и това са изключително интелигентни хора..... ама какво да се прави като си прав за едно и хиляда и едно, че без тях няма да има директна гравитационна енергетика. ето виж човека колко прав беше - да имаш три компютъра и да гледаш като голям камък /е имам само един компютър, а другите са на работите ми но това е друг въпрос/ и виж иска или не човекът помогна на общото дело като ни помогна да отстраним проблема с триещите се коментари. те са готови да бъдат поведени към свободата на истината, но кога ще стане повеждането зависи само от вечността. ще видим след като поживеем. само се дръж. със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300246
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031