Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2011 00:12 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1787 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпрос:    Каква съществена разлика има между една АЕЦ, като тези в Чернобил и фукушима и една ДГЕЦ със същата мощност и по голяма? Кратък отговор:  Съществената разлика се състои в това, че АЕЦ може да създаде поражения за хиляда години, а ДГЕЦ може да се ползува безопасно хиляди години напред, при съответно подържане.    Но! когато хората са в заблуда вода газят жадни ходят и океана да им покажеш водата не виждат и от жажда умират



Гласувай:
5



1. balkanian - хе
27.04.2011 02:35
междувпрочем наскоро показаха едни, които изкарали дълго време в океана и да не умрат от жажда пили вода от океана като си представяли, че е сладка, и така оживяли, а пък англичаните или май шотландците ли бяха показаха как проектират подводни перки да добиват ток от приливите и отливите. За теченията в Черно Море да не говорим.
цитирай
2. alexs - Ако можеше
27.04.2011 20:41
за какво ни е да строим АЕЦ И да се отказваме от петрола
цитирай
3. gmihov - alexs
27.04.2011 23:34
След откриването в 1960г., че гравитационното поле не е консервативно човешко безумие е да се пренебрегва директният достъп до гравитационната енергия гарантиращ безопасен, неограничен добив на енергия във всяка точка на земята , на суша и вода и на транспортни средства. Но! Човечеството живее повече в заблуди от колкото с истини.
Две хилядолетия е в заблуда, че земята е неподвижен цеинтър на Всемира.
Две хилядолетия е в заблуда ,че тежките тела падат ВИНАГИ по бързо от леките.
Две хилядолетия живее в заблуда, че атома е неделим.
Векове е в заблуда, че гравитационното поле е консервативно и учеин и лаик обсебени изцяло от таз заблуда реагират срещу обективната истина, че не е консервативно, както съвремиците на Коперник, Галилей,Ж.Бруно, Р.Майер са реагирали по отношение на обективните истини до които те са достигнали.
Бъдещето на човечеството без увеличение на производството на електрическа енергия е невъзможно. Ролзуването на въглищата, петрола, атомното гориво създадоха глобални проблеми, които осезаемо вече засягат бъдещето на човечеството. Това наложи да се търсят нови безопасни енергоизточници, при заблудата, че гравитационното поле е консервативоно, то като енергоизточник все още от учените, политиците и лаиците не се вижда и няма желание да се види.
От 1960 г. до сега изимнаха повече от 50 години от опитите, които нагледно и обективно доказаха, че гравитационното поле не е консервативно и е енергоизточник на базата който може да се реализира енергетика с неограничени възможности за добив на енерертия за хиляди години напред ,без тази енергетика да представлява опесност за хората и планетата. Но! Изглежда, че още 50 години са нужни да се намери, научна, административна, инситуция, която да повтори тези опити за да стане реалност директната гравитационна енергетика, за да се спре замърсяването на природната среда и осигури по дълго и безопасно бъдеще на човечеството на земята и в космоса.
Големи и трудни са крепостите на заблудите, инертността и
цитирай
4. gmihov - и инерцията на човешкото мислене и ...
27.04.2011 23:43
и инерцията на човешкото мислене и понякога са необходими векове да ги преодолое истината и заличи в съзнанието на хора. Но! въпреки това истинте са нещо непобедимо, вечно за разлика от заблудите, които и хилядолетия да владеят съзнанието на хората идва време да отстъпят пред истините. Така е било и така се бъде и с заблудата и истината по отношение консервативността на гравитационното поле. Ще победи истината и човечеството ще има директна гравитационна енергетика далеч по мощна и с по големи възможности от енергетиката на базата на атомното гориво, петрола, въглищата.
цитирай
5. doctora - доктора
02.05.2011 02:00
десет коментара исписах и десетте ми ги изтри "нещото", до като един от блогърите не ме просвети дявол да го вземе. е сега май вече няма да ми ги изстрие. и така: правени са експерименти при които със внушение или без внушение човек може да издържи 2-3 дни на солена вода без да си скапи бъбреците необратимо и съответно след това да се възстанови. по отношение на технологичните решения касаещи черпенето на енергия от прав енергиен поток, каквито са приливите и отливите, подводните и надводните течения, вятъра, фотонните потоци, топлината и т.н., нещата са ясни, но нещата касаещи технологичните решения позволяващи да се черпи енергия от реактивен енергиен поток са "малко" по-сложни и тепърва ще влизат в учебниците..... ако е рекъл господ. амин.
цитирай
6. gmihov - доктора
02.05.2011 08:58
Всеобщ и все известен е принципа "Без действие по голамо от противодеийстие няма и не може да има двигател". Въпреки това и учени и лаици в заблудо, че гравтационното поле е консервативно, каквото то не е не виждат и не искат да видят, че този принцип не е нарушен и при ДГД-ли и не може да бъде нарушен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300004
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031