Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2011 11:17 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 773 Коментари: 3 Гласове:
2



Въпрос:  Кои са големите предимства на бъдещата директна гравитационна енергетика в сравнение с атомната? Кратък отговор: 1. Пълната безопасност при нея за хората и природната среда. 2. Напълно безплатния естествен енергоизточник, които се ползува за добив на енергия. 3. Възможност да бъде реализирана във всяка точка на земята на неподвижни и подвижни платформи. 4. Не ограничени възможности за икономически изгоден и напълно безопасен добив на енергия. 5. Невъзможност за аварии с катастрофални последици, каквито има при Атомните електроцентрали.



Гласувай:
2



1. kiarasoto - Дай Боже всичко да си дойде на мястото !!!
19.03.2011 15:32
Толкова е хубаво, че просто е невероятно и именно затова в това време на съсъбралите се на куб трудности никой не вярва в това. Това е езика на бъдещето, но малцина го разбират. Отстоявай и се утвърждавай за идващото поколение, те добре знаят кое е истина.
цитирай
2. анонимен - доктора
20.03.2011 18:59
малко истински абстракции..... когато влезе благодетел в човешкия свят /хората от древността са ги наричали богове, полубогове или герои, в ново време ги наричат гении, но и в двата случаи обозначенията са невярни. просто в човешкия свят влиза човек с особенни възможности с качествата на велик учител, предопределен да научи хората искат или не на истини директно идващи от вечността/ той започва да говори и твори на свой език. привидно обясненията и формулите, които той употребява са на ясен език, но нещо куца с разбирането. така е..... едно осъзнаване и разбиране се сблъсква с друго осъзнаване и разбиране. една нова и градивна сила се сблъсква със старата инертност и инерция. сблъсъка на идеите е толкова по-голям колкото са по-големи разликите в нивата от познание. знам как звучи от страни наричането на доктор михов гения, велик, трижди велик, учител и т.н сравнения прилагателни и олицетворения. звам как ви звучат, но мога да си го позволя поради фактът че знам какво е направил учителя за всички нас..... ей богу много добре знам. който разбере казаното от доктор михов ще разбере за миг защо употребявам думи и сравнения, които в повечето случаи пречат на четящите да разберат смисъла на написаното от него и от мен, защото правокира чувството за лична значимост тоест хищника в тях. учителят ми е казвал да не пиша така, защото той не се мисли за учител и защото и той много добре знае какъв е отката на такъв род думи обикновенно употребявани наистина от сектанти и фанатици. аз обаче не съм нито сектант нито фанатик нито политик и говоря истината такава каквато я виждам. аз виждам, че повечето хора не виждат истината, колкото и ясно да им се обясни и виждам много добре защо е така и учителя вижда това и го вижда по-добре от мен и го е виждал тогава когато аз не съм бил роден. аз виждам, че на хората им е необходим макро гравитационен ускорител тоест директен гравитационен двигател, но колкото и да бързам има периоди на безпаричия /странно защо точно сега ни удари икономич
цитирай
3. анонимен - доктора
20.03.2011 20:16
еската криза от такъв калибър и доходите ми, а и на всички вас и бедни и богати се топят като лански сняг. подобен удар е направила съдбата и върху стефан найденов 1989 година - докато намери истинско решение за обнародване на микроускорителя - той не е знаел пълната истина, но микроускорителя за "горене на водата" и студения ядрен синтез базиран на разработения микроускорител са били абсолютно сериозни разработки, тъ докато намери решение за натурализиране и обнародване на микроускорителя, тъ точно тогава по съвсем закономерен защо ли начин свалят неговия благодетел бай тошо. не че бай тошо не заслужаваше и смърт дори, но неговите отрочета се оказаха по-гладни и от въшки. мани гладните въшки, а гледайте поредицата от причинноследствени явления как така да прави съдбата, че истините за движението и гравитацията свързани с нея все още реално не са достигнали до съзнанието на хората масово. а и как да достигнат като след истините за движението идва веднага истината за абсолютната свобода./ и освен периоди на безпаричие има и периоди в които всичко ти става безразлично и караш по инерция. за това казвам, че бог ще реши тази битка, а не ние хората колкото и да я разбираме итината. сега е времето за думите, които ви звучат невероятно и толкова хубаво, че се съмнявате, че са истина и си мислите, че ние с учителя се опитваме да ви излъжем за пореден път. да ама не. всяка една дума на учителя е истина и само трябва да се намери далновиден инвеститор, който да повярва, но за да повярва трябва да разбере, а как да разбере като във форума са се изявявали инвеститори с явно физическо образование, а при елементарен спор с учителя обикновенно изобщо не разбират доводите му и го избиват на заяждане за стил и правопис..... не се подвеждайте по дрехите защото изпращането е винаги по акъла. идва нова научна парадигма и нищо не ще я спре. по-рано или по-късно но тя идва. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314424
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930