Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2011 01:04 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2615 Коментари: 10 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпрос: Японците ще строят орбитална електростанция с мощност от 1000Гвт. при която огледалото, което ще поема от космоса електроенергията на земята ще е с диаметър 3 клм. разположено в океана.    Какви енергийни мощности могат да се реализират на площ от океана равна на площта  на това огледало, при използуването на съответни директни гравитационни хидростатични генератори на ток с мощност от 7Мвт за които е нужна дълбочина 1000м. и 14Мвт за които е нужна дълбочина 2000м., като за всеки генератор на ток ще е необходима площ от 10кв.м.? Кратък отговор:  При диаметър на огледалото 3клм. площта му е от порядъка на 7000000кв.м.  На тази площ могат да се поберат 700000 генератора.  При мощност на всеки от тях 7Мвт. общата енергийна мощност е от порядъка на  4900000Мвт.= 4900Гвт.  При мощност на всеки от тях 14Мвт. общата енеригйно мощност е от порядъка на 9800Гвт.  Тези мощности са изчислени при скорости от 10м/с.    При скорости 20м/с те могат да бъдат двойно по големи.   Въпрос:  Кой са предимствата на тези директни гравитационни енергийни мощности в сравнение на орбиталните такива, каквито проектират да реализират японците? Кратък отговор: 1.    По големи мощности, при по малки разходи. 2.    По прости технически решения за реализация. 3.    По сигурен и изпитан пренос на произведената енергия. 4.    Възможност  на същите мощности вместо във водите на океана да се реализират на суша. 5.    По лесна поддръжка, при експлоатация . 6. Възможност за поетапно строителство с възможност за самофинансиране на строителството.          



Гласувай:
5



1. misbis - почна се...
26.01.2011 07:19
отдавна има уреди,работещи с антигравитационна енергия,само че не за масова употреба. съмнявам се,че дори да популяризират тази нова житейска парадигма,ще е за наше,на робите,добро. експлоататорите на човечеството до сега НЕ са доказали,че високоразвитите технологии се използват за доброто на планетата,човешката раса,...а да водят войни след войни и затягат хомота на робите
цитирай
2. gmihov - misbis
26.01.2011 09:09
Както няма светлина и алти светлина, така няма и гравитация и алти гравитация. Има само гравитация, като гравитационно корпускуларно излъчване , което формира гравитационните полета на телата от които изхожда и упражнява импулсно силово въздействие върху телата с директна центростремителна гравитационна сила и с индиректно центробежна гравитационна сила във флуидите и на базата на лостови системи.
Злото не идва от научно техническите достижения с които става по масово, а от същността на самия човек с неговото его, агресивност и ненаситна алчност за имане и власт над себеподобните и над всичко, до такава степен, че става глух и сляп за собствената си преходност и се мъчи с насилие над себеподобните си да се извиси и над самата Вечност-база, творец и рушител на всичко.
С научно- техническите достижения растат възможностите на злото, но растат възможностите и на доброто. С ръста на производството на енергия растат възможностите и на енергийната мафия, но расте и броя на хората, които използуват произведената енергия , без която живота им е невъзможен, при растящата им популация.


цитирай
3. misbis - АНТИГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГИЯ Е ТЕРМИН
26.01.2011 09:29
който се използва по света от учение.
ето, от 1мин50сек почва демонстарцията на тези технологии.
http://www.youtube.com/watch?v=uuKiWmsGIwc
в архивите на пресклуба, има цялата конференция
цитирай
4. анонимен - доктора
26.01.2011 09:39
това за 1000 - та гигавата изобщо си е изхвърляне от страна на японците. едва ли полезната можност от това огледало, която да се ползва като електроенергия е повече от 10 и по-малко процента. ама нали знаеш колко обичат да си мерят онези работи. докато истините за директната гравитационна енергетика са си директно и непреувеличено познание. за да се разберат обаче трябва парадигмен преход както казваше , без да разбира напълно какво казва един японец..... колкото за това на кой ще е полезна технологията и на кой не в дадения случай има една съществена разлика директната гравитационна енергетика върви барабар със фундаментална теория от която в близките столетия и хилядолетия едва ли ще може да се създаде нещо по-фундаментално. това не е хвалебствие, а си е света истина. тази теория е чисто физическа теория, но си има съвсем преки и материални следствия върху взаимоотношенията в света и в частност в човешкия свят. когато разбереш и осъзнаеш /ама истински, а не като книжна истина/ че принципа на нютон за действието и противодействието е абсолютно валиден и за социалния свят на човека ще започнеш да си правиш сметката какво вършиш. когато разбереш, че процесите на еволюция и деволюция са неотделими и безкрайни и същността на съществата включително и човешките продължава и отвъд смърта ще започнеш да си правиш сметката по кой клон на стълбата да вървиш. аз избирам еволюцията, за другите не знам. тъ директната гравитационна енергетика, която е част от гигански теоретикопрактически комплекс води със себе си и ИСКАНЕТО ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ НА НОВ ЧОВЕК, защото ако не се утвърди новия човек стария от който ще дойде ще премине в каменната ера. просто и ясно новата научна парадигма носи със себе си познания не само за гравитацията, а и за същността на света и за великия строител/разрушител движението. едно от следствията на новата научна парадигма е възможността да се правят микроускорителни системи за трансмутации и горене на вода /за водата има, а вероятно има и за трансмутациит
цитирай
5. анонимен - доктора
26.01.2011 10:05
трансмутациите - стефан найденов и илия вълков/. независимо че има създадени микроускорители за тях до този момент не се знае как работат и без новата научна парадигма няма да разберат хората как работа и как да ги усъвършенствуват. ЛОШОТО при микроускорителите е че те представляват по същност и оръжия с които един човек с двете си ръце може да унищожи човешката цивилизация..... така е, но без да се разбере новата научна парадигма=общата теория на базовата същност на вечността всички тези думи ще останат висящи във въздуха като общи приказки. когато се разбере ще се разбере защо няма антигравитация, никога не е имало и никога няма да има, защо няма антиматерия, но структурни форми на материята с качества на взаимодействие с нашата"материя" даващи светлина има, защо всяко едно нещо в тази вечност на базата на материалната си същност и носената от него инертност може да бъде претеглено и няма нищо което да е безплътно, защо такова чудо като изкривеното време пространство не съществува освен като заблуда в умовете ни, защо няма еквивалентност между материята и енергията, а имаме едностранна пропорционалност, защо не може да се пробие дупка в пространството освен на върха на писалките на теоретичните физици /ами как защо освен защото да пробиеш дупка в дупката е абсурд или да излезеш над или под или извън една безкрайна дупка - на върба в петък/, защо хайзенберг не е разбрал докрай принципа си на неопределеност, защо макс планк не е разбрал до край квантовите принципи, защо айнщайн не е разбрал до край принципите на относителност и защо до сега и до край не е разбрана гравитацията. наистина има апарати теглещи енергия от някъде си, но това в никакъв случай не е енергията на нулевата точка или пък на вакуума. мога да изброявам до безкрай. ВИЕ КОИТО ЧЕТЕТЕ ТРУДОВЕТЕ НА УЧИТЕЛЯ И ПОЛАГАТЕ ВЪРХОВО УСИЛИЕ НА ВАШИЯ ИНТЕЛЕКТ ЩЕ СЧУПИТЕ ЕНЕРГИЙНАТА БАРИЕРА ВЪВ ВАШЕТО СЪЗНАНИЕ И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ. ПРОСТО ОПИТВАЙТЕ И ПАК И ПАК И ЗНАНИЕТО ЩЕ ДОЙДЕ. амин.
цитирай
6. анонимен - доктора
26.01.2011 12:11
знам че не е лесно да загърбите термини от рода на: пространство време и изкривено времепространство, антигравитация, антиматерия, еквивалентна материя и енергия, унищожаване на материя и преход във енергия и обратно, анихилация на материята, екзотична материя, вечен двигател, дупка в пространството, надпространствен преход, мигновен преход, енергия на нулевата точка, енергия на/от вакуума, липса на вечно движение, унищожаване на пространство, масов дефекг-пък преминала маса в енергия, енергия от нищото и т.н. и т.н., но ще трябва да ги загърбите. за да ги загърбите ще трябва да разберете защо да ги загърбите, а за да разберете защо трябва да се загърбят ще трябва по-задълбочено да разберете общата теория на базовата същност на вечността, а това знам по себе си никак не е лесно, особенно ако сте образование по физика или физиката ви е слабост. успехи в разбирането.
цитирай
7. анонимен - доктора
26.01.2011 12:31
изгледах клипчето. интересно е, но от приказките им си личи, че не са наясно напълно с "материята" която излагат. доста бъркат терминологията. ясно е че не са наясно, че предвид фактът че действието се осъществява само от движението, а противодействието само от материята, а пространството е само дупка не притежаваща нито действие нито противодействие тъ съответно не може да има антигравитация, не може да има нулева точка и енергия на нулевата точка в смисъла в който се употребява това понатие. нещото пак опират до парадигмен преход. първо се стига като разбиране до святая светих-вечността в която и от която е всичко. след това се стега до енергийния факт че тя е с три вечни и безкрайни страни тоест троична е и е триединна и не се състои а е материята/движението/пространството. след това се стига до енергийния факт че предвит че е вечна тя е съхранима тази веччна вечност и неунищожима и тогава всичките изводи до които е достигнал учителя се навързват като алгоритъм от самосебе си. успех в разбирането.
цитирай
8. misbis - ЗА ТОВА ПИСАХ,ЧЕ ЦЕЛИЯ АРХИВ ОТ КОНФЕРЕНЦИЯТА Е НА ПРЕСКЛУБА
26.01.2011 18:51
КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ ИЗКАЗВАНЕТО НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ.КЛИПА Е САМО ЗА ОРИЕНТИР

анонимен написа:
изгледах клипчето. интересно е, но от приказките им си личи, че не са наясно напълно с "материята" която излагат. доста бъркат терминологията. ясно е че не са наясно, че предвид фактът че действието се осъществява само от движението, а противодействието само от материята, а пространството е само дупка не притежаваща нито действие нито противодействие тъ съответно не може да има антигравитация, не може да има нулева точка и енергия на нулевата точка в смисъла в който се употребява това понатие. нещото пак опират до парадигмен преход. първо се стига като разбиране до святая светих-вечността в която и от която е всичко. след това се стега до енергийния факт че тя е с три вечни и безкрайни страни тоест троична е и е триединна и не се състои а е материята/движението/пространството. след това се стига до енергийния факт че предвит че е вечна тя е съхранима тази веччна вечност и неунищожима и тогава всичките изводи до които е достигнал учителя се навързват като алгоритъм от самосебе си. успех в разбирането.

цитирай
9. анонимен - Километър е Км, а не клм. Интересно ...
27.02.2011 15:56
Километър е Км, а не клм. Интересно до каква степен човек може да е неграмотен тоест идиот.
цитирай
10. doctora - доктора
29.10.2011 18:48
не се бях връщал към тази страница, но се върнах сега и със смях ще изкоментирам: има един виц за пияницата и жената ...... возят се пияницата и жената в рейса и жената прави тросната забележка на пияницата - господине вие сте пиян, пияницата отговаря - госпожо вие сте грозна, жената - господине вие сте кьоркитюк пиян, пияницата - госпожо вие сте грозна, жената - това е възмутително да сте толкова пиян, пияницата събрал последни сили и изломотил - госпожо аз утре ще изтрезнея, но вие при тази структура на съзнанието ще си останете и утре грозна. тъ ....... аз си имам под ръка учител и ако искам и ми се наложи да се ограмотя ще ми отнеме няколко месеца, учителя е на 89 години и му е простено от всякъде да прави неволни грешки /моите не са неволни, а са истинска неграмотност/, но...... тези които се залавят със стила и правописа /нямам нищо напротив за това между другото/ а не могат да зададат един смислен въпрос по излаганата от учителя материя ще си останат с грозно съзнание ако не вечно то достатъчно дълго време ...... успехи все пак в разбирането.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314252
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930