Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2010 09:20 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1671 Коментари: 10 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпрос:  След преодоляването на бариерата на заблудата, завладяла съзнанието на хората за векове и хилядолетия, че нещо, което е възможно, е “невъзможно” какво друга бариера има на пътя на обективната истина, чието крепостни стени не са от по мек гранит? Кратък отговор:  Историческият опит показва, че истината за възможното, прието за невъзможно се ражда по силата на същността на Вечността- Бог, Природа и пр.  и произтичащите от тази същност конкретни реалности и вечни и ненарушими природни закони в една човешка глава срещу която много човешки глави от блатото на заблудата се изправят срещу нея със цялата и мощ,от които най- опасни и най страшни са тези, притежаващи власт с която са си присвоили право над всяка истина, заемайки позиции по високо и позициите на собствените си богове на които се молят и от които по добре “знаят” как света са сътворили и кое е възможно и кое не е, в суетата си нетърпящи никакви възражение на своите мнения.   След пробива в крепостта на всеобщата заблуда, че нещо възможно е “невъзможно” идва крепостта на “непогрешимите”, администратори и бюрократи защитени от нарушимите човешки закони,  Историческият и ежедневен опит показва, че преодоляването на тази крепост не е по лесно от преодоляването на първата. Властниците и защитниците  на  тази крепост са изпращали на съд , лудница, линч, клада непослушните, мислещи различно от тях.  Така е било. Така е и днес. Така ще бъде докато природата на човека не се промени и друг общочовешки морал се установи, ако това е възможно и Вечността със същността си и произтичащите от нея вечни и ненарушими обективни закони го разреши и агресивността между хората заличи, без власт на човека над човека.  



Гласувай:
4



1. анонимен - доктора
30.12.2010 09:45
В СВЕТА НА ТРИЗЪБЕЦА САМО БЕЗУПРЕЧНИТЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ. АМИН.
цитирай
2. анонимен - доктора
30.12.2010 22:05
знанието е сила но ...... важното е да разберете и осъзнаете, а не просто да вярвате. абстрахирайте се от двигателя и просто разберете и осъзнайте теоретикопрактическият комплекс и усилията ви ще бъдат възнаградени. теориятана базовата същност на вечността е новата научна парадигма. осъзнавайки я вие чупите енергийна бариера в съзнанието си поставена от същества изпратени да ни предизвикат до смът и да ни позволят да продължим нататък ...... само ако сме безупречни и достойни. толкова е "просто" толкова е "просто"..... на-великата тайна е най-"простото" нещо на света. амин.
цитирай
3. анонимен - доктора
30.12.2010 22:12
вижте вселената такава каквато е - като изключително сложна и жива програма, като програми в програмите, като нито повече нито по-малко от структурна форма на материята изхождаща от плътта на вечността. толкова "просто" нещо е вечността и "просто" е съставена от три вечни страни - материя/пространство/движение. всъщност може да има и други страни, но те са извън енергийните предели на нашето съзнание за разбиране. тези страни са само и само в непознаваемото. не че трите познати на нас страни са изцяло в познатото и познаваемото. ще видим къде отива пътя на тризъбеца искаме или не искаме. амин.
цитирай
4. анонимен - доктора
30.12.2010 22:59
чукни на гугъла - енергия от нулевата точка учителю. ще се нагледаш на интересни неща, включително видях двигател работещ на принципа на едностранната центробежна сила качен на кану и двигателя движеше кануто по вода в една посока. наистина го движеше. само че изобретателя не знаеше истинското име на феномена, както не го знаят и изобретателите на студен ядрен синтез. без теоретикопрактическия комплекс тоест новата научна парадигма няма скоро да видя своите звездни кораби. без теорията на базовата същност на вечността, която включва като малка част в себе си единната теория на полето те не могат да усъвършенствуват изобретенията си както и "юбилейны". ще ти е интересно. парчета от пъзела има много, но все още никой освен теб не ги е наредил. със здраве.
цитирай
5. анонимен - доктора
30.12.2010 23:19
прекалено саим сложни и неефективни механизмите, но според мен не може да им се отрече че работят. примерно един американски изобретател е стигнал до практическия извод че частиците които движат системата му са микрожироскопи въртящи се със скороста на светлината. ха-ха-ха ..... много умни хора, а не виждат гравитоните никъде, а за движението какво да кажем..... и въпреки всичко това е показател, че моментъ е назрял за промяната в човешкото съзнание. продължавам с разглеждането на различните хитринки. твоето построение ще промени всичко учителю и ще отвори много затворени очи. амин.
цитирай
6. анонимен - доктора
30.12.2010 23:26
една приятелка днес ми каза: ами ако ви изпреварят. голям праз ако ме изпреварят. този който види цялата картина като теб и мен учителю /е аз не я виждам напълно цялата, но виждам достатъчно/ ще се изправи пред същата реалност на тотална промяна на цивилизацията /не просто да някаква мижава печалба на енергия, а до тотална смяна на парадигмата и цивилизационните опорни стълбове/, а всяка голяма промяна ако е рязка води до война и смърт. за това бих се радвал да ме изпреварят, но мисля че основния товар вечността го е поставил на нашите рамене. когато видят, че могат да построят енергийни мощностти на една стотна от сегашната цена и на една десета от времето ще почнат да загряват за какво става дума, но ..... до тогава има много време. със здраве.
цитирай
7. анонимен - доктора
30.12.2010 23:36
ей богу много се развълнувах: човекът който говореше за своето изобретение имаше сила и беше направил като иванчо да вярва на пистолета си, а не на тъпана. неговия експеримент със елементарен малък жироскоп беше много прост и много показателен и истински. за него магнитното поле се причинява от движещи се и въртящи се със скороста на светлината микрожироскопчета и за това когато жироскопа се движи по силовите линии не реагира, но реагира когато застане напряко на силовите линии тоест на потока на микрожироскопите. много се развълнувах учителю..... птичките са много, но трябва да им се даде тон за песен и те ще доведат пролетта. имаме и песента или оръжието на промяната както щат да го наричат нашите потомци и само решението на вечността=тонът за песен предстои. амин.
цитирай
8. анонимен - доктора
30.12.2010 23:41
много "лесно" ще комплектоваме института на вечното движение учителю. много лесно разбира се относително. кадрите ги имаме и в общи линии имаме и тестът за подбор. само ни трябва финансиране и локализиране на мястото. ще трябва да накара ме световните лидери да си развържат кесиите и пред очите им ще станат чудеса за които не са и мечтали. е властта ще трябва да се промени, но това ще става на следващите етапи, когато институтът си "заработи" името. много неща ще се променят. ние учителю сме във ключовата точка - нито повече нито по-малко. амин.
цитирай
9. анонимен - доктора
31.12.2010 00:05
давам ти и малко по-точен адрес : http://www.vbox7.com/play:f4e509b0 ей богу когато видя човек от шестата раса направо се разтрепервам. разбира се човекът като продукт на старата научна парадима изговори и не малко глупости, но ти учителю ще видиш сърцевината на неговите разсъждения. той беше схванал основното. забравих му името, но като вид да го познаеш беше с дълга плитка и риза. едва ли знае че е от шестата раса. ха-ха-ха. само бъди жив и здрав учителю. всеки ден се моля. мисля, че останалото каквото трябва вечността ще го направи, но все пак нейното бързане се изразява в години, а не в хилядолетия. дори десителетията и столетията са забързана вечност, но дано не ни мъчи толкова. амин.
цитирай
10. анонимен - доктора
31.12.2010 00:12
само беше объркал гравитационното с магнитното поле, а това е сериозна грешка и въпреки това беше схванал същността. тези хора са готови по същност да се "преклонят" пред движението. просто им трябва малък тласък и пак ще им отнеме години да те разберат. ще видиш....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309720
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930