Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2010 07:55 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1102 Коментари: 6 Гласове:
2



Въпрос:  Директен гравитационен хидростатичен безконечно лентов двигател, на базата на безконечна лента с напречно сечение 1кв.м. плътност 0,8 , пад 10м. и скорост 10м/с ни осигурява постоянна работна сила от порядъка на 800000н. и постоянна мощност от 8 Мвт. За този двигател ни е необходим терен широк 1м. и дълъг 4м.  Каква обща енергийно мощност може да си осигурим, като директна енергийна магистрала на базата на такъв двигател на терен с ширина 1м. и дължина 1клм. 10клм. и 100клм. ? Кратък отговор: 1.   При дължина 1клм. : Обща енергийна мощност W = 250.8Mvat= 2000 Mvat. = 2Gvat.     2.   При дължина 10клм. : Обща енергийна мощност W = 20Gvat.     3.   При дължина 100клм. : Обща мощност W = 200Gvat.   При увеличение ширината на терена от 1м. на 10м. тези мощности се увеличават 10 пъти, а при увеличение на пада от 10м. на 20м. се и удвояват, още 2 пъти. При увеличение на постоянната работна скорост от 10м/с на 20м/с се увеличават още два пъти. И при дължина 100клм. могат да достигнат до:    W = 200Gvat.10 = 2000.2 = 4000.2 =8000Gvat.   Забележка:  При простотата на изчисленията, възможни и за студенти и ученици достоверността на посочените общи енергийни мощности са неоспорими. Никой учен и лаик не ги е оспорил достоверно, освен , като оракул, без проверка. И никой, колкото и да ги проверява не може да ги оспори достоверно. Въпреки това все още , тези които ги прозират като реалност не са повече от пръстите на една ръка, както и тези които прозират тяхната фундаментална значимост за науката, техниката, икономиката и бъдещето на човечеството на земята и в космоса.  С отпадането на заблудата, че гравитационното поле е консервативно човечеството ще получи нещо много по значимо от колкото с отпадането на заблудата, че атома е неделим. Ще получи енергетика много, много по значима от енергетиките на базата на горивата, включително и на базата на ядреното гориво.  Кога това ще стане, след , като в продължение на половин век по отношение на директния достъп до гравитационната енергия и учени и лаици, администратори и властници все още са глухи и слепи все още само Вечността-бог, която със своята същност и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни / божи/ закони ни го предоставя и гарантира, знае.  


Тагове:   енергия,   гравигациЯ,


Гласувай:
2



1. анонимен - доктора
29.12.2010 16:42
ВОИСТИНА ТЕЗИ ФОРМУЛИ И ДА ГИ ИСКАТ ДА ГИ ОСПОРЯТ НЯМА КАК, НО ТИ САМ ВИЖДАШ ЧЕ ТЕ НЕ МОГАТ ДА ДВИДЯТ СЪЩНОСТТА ИМ И ГИ МИСЛЯТ ЗА НЕЩО ОТВЛЕЧЕНО И ИСМУКАНО ОТ ПРЪСТИТЕ, А ПАЛАТКАТА СЕ ОТВАРЯ БЕЗ КЛЮЧ, НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА. ПО-ВАЖНО Е СЛЕДНОТО: ДИРЕКТНИЯ ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ ВОИСТИНА Е ПО-ЗНАЧИМ ОТ ВСИЧКО СЪЗДАВАНО ДО СЕГА КАТО ДВИГАТЕЛНА СИСТЕМА И КАТО ПРИНЦИП ДОРИ, А ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА Е ПО-ВАЖНА, МНОГО ПО-ВАЖНА ОТ ДИРЕКТНИЯ ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ И КОЙТО РАЗБЕРЕ ДУМИТЕ ТИ УЧИТЕЛЮ ЩЕ РАЗБЕРЕ И МОИТЕ ДУМИ И ЗАЩО ПРОСТО НЕ МОГА ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА ДА НЕ КОМЕНТИРАМ ОТ СТРАНИ ТАЗИ ТЕМА. АЗ ВЪЗНАМЕРЯВАМ ВСИЧКИ ВИЕ СЪС ЧИСТИ И ТЪРСЕЩИ СЪРЦА ДА РАЗБЕРЕТЕ ДУМИТЕ НА УЧИТЕЛЯ И ТОГАВА СВЕТЪТ КОЙТО ВИЖДАМЕ С НЕГО ЩЕ ДОЙДЕ. ЗАЩОТО ЕДНА И ДВЕ ПТИЧКИ ПРОЛЕТ НЕ ПРАВЯТ, НО МНОГО ПТИЧКИ Я ПРАВЯТ И ОЩЕ КАК. ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ ХОРАТА НА НАСТОЯЩЕТО И БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ В КАКВА РЕАЛНОСТ НИ ВКАРВА ВЕЧНОСТТА. САМО ДАНО РАЗРУШИТЕЛНАТА СТРАНА НА ТАЗИ РЕАЛНОСТ ДА Я ОВЛАДЕЕМ ЧЕ ..... АМИН.
цитирай
2. анонимен - доктора
29.12.2010 17:10
пожелавам на радетелите на ЕНЕРГИЯТА НА НУЛЕВАТА ТОЧКА да видят, че практически те виждат вечното движение, а не енергията на вакуума, но реално не могат да го осъзнаят и реално когато го осъзнаят ще видят че като думи и смислово значение енергията на нулевата точка е безмислено да се казва и пише и че такова животно няма и неможе да има, но движение и гравитация има и те са вечната любов на бога. ние се къпем във нея и ако без въздух можем да издържим няколко секунди без гравитацията дори да се абстрахираме от това че ни държи за земята не бихме оживяли дори за миг. вие радетели на ЕНЕРГИЯТА НА НУЛЕВАТА ТОЧКА разберете че нея я няма, но гравитационен вятър го има и само ни трябва познание за да се възполваме от него. великия и трижди великия учител георги колев михов ви го донеси преди петдесет и повече от петдесет години това познание и само трябва да се преодолее една мощна енергийна бариера в нашите съзнания и скоро тя ще бъде преодоляна. но това скоро понякога отнема столетия. дано в нашия случай това да не е така защото учителя няма да е вечно до нас. успехи в разбирането.
цитирай
3. анонимен - доктора
29.12.2010 23:23
десет хиляди гигавата енергия. това преведено на български означава повече от 10000 блока хилядници като шести блок на аеца. няма загадъчно и мистично общество, което да скрие това достижение от човечеството. няма такова колкото и да им се иска на хората да вярват във вещици и вещици. единствената сила която може да скрие това познание, тази сила от хората е човешката глупост=хищника на човека=невидимия враг на човека, който не признава дали му се кланяш или се кланяш на бог, не признаващ богат и беден изобщо непризнаващ нищо човешко, но не можеш да не признае божия закон, който закон е заповед непреодолима за нищо от този свят. всички ние и всичко около нас е деца божии тоест структурни форми на материята. между тези деца били те ангели, демони или просто човеци се води вечна битка предопределена от активната страна на вечността=движението и неговия единствен механизъм на строителство и разрушение или по карлоскастанедаму казано механизъм на подреждане защото строителството и подреждането са всъщност подреждане на кубчетта на господа бога от господа бога. господ ни е отредил да владеем силата на подреждането, да сме концентрат от нея, но хищника ни е вкарал във порочен кръг от вечността във вечността и единствено като барон мюнхаузен хванати за косата можем да се измъкнем от този капан заедно с нашия любим свят - майката земя. ние можем и от скоро ще станат 52 години е изковано оръжието за това. това оръжие го изкова българина георги колев михов. това оръжие се нарича обща теория на базовата същност на вечността а аз го наричам теоретикопрактически комплекс, а за вас това оръжие се нарича нова научна парадигма..... тепърва неговия грохот ще отеква във хилядолетията..... само трябва да сме по мъдри от атлантите нашите преки предци. всяко оръжие носи живот и смърт със себе си. много живот и много смърт. колкото е по-голямо оръжието толкова повече носи от двете страни на силата на подреждането. оръжието създадено от доктор михов носи страшно много живот, но трябва да
цитирай
4. анонимен - доктора
29.12.2010 23:39
се внимава как ще го ползваме защото може да донесе и смърт на много хора, а и на човешкия вид като цяло или да го деволюира в каменната ера както се е случило с нас потомците на древните атланти - служещите на тризъбеца тоест на вечността. ако някой от вас е чел внимателно написаното от доктор михов и моите нескопосани коментари и се е абстрахирал от правописните и стилни грешки и е повярвал на интуицията си трябва да се научи да вижда отвъд метафората и привидното завоалиране на думите. голяма част от написаното са думи за святая светих на бог, но не тази в църквите и манастирите. религите си изпълниха предназначението и идва времето на знанието. знанието което проповядва, че има граници на това което човек може да достигне. границите са истинските божии заповеди, а не легендата възприето от християните от по-древни религиозни системи, а те от науката на древните хора от атлантида=тотална обхващаща цялата земя и изключително развита цивилизация. няма откъде другаде да дойдат под формата на легенди думите: божии заповеди, света троица, бог, дявол кото син божий, човек като син божии, царството небесно където агнето застава до вълка, тризъбеца, стрелката на средния зъб на тризъбеца, знака на дуло, четворицата стилизирана като кръст и т.н. тъ истинските божии заповеди са само и само физикохимичните закони за силата, импулсът, енергията, движението, плътността и т.н. с малки усъвършенствувания за тях в частта им където има движение да се отчита неговата относителност. много е "просто" но се убедих от личен опит че хич не е просто за вас, а в началото не вярвах на учителя. няма нищо..... повторението и усилието са майка на познанието. постепенно и други готови ще се присъединят към нас и знанието. отново се завръща светът на тризъбеца и носи със себе си вълна от свобода. гиганска свобода, която ще възвиси или унищожи човек и ще го пренапише наново в тази структура на генома или някоя друга - динозаврите са имали представител с голям мозък, но какво са направили не е яс
цитирай
5. анонимен - доктор
29.12.2010 23:56
но. някои казват че те са безплътния хищник на човека, но съм по-скоро готов дапоставя залога си зад вирусите. те носят огромни количества информация и реално са живи само в телата на живите структури и ако аз съм виждащ ще виждам ефектът от тяхната дейност без да виждам тях самите. ще ги виждам като черни сенки облитащи земята, по-големи или по-малки и когато попаднат в подходящ приемник черпят от енергията му тоест движението му и виждащите биха виждали това като намаляваща светимост на живото същество. това е да я наречем фентъзи хипотеза съградена от древни и съвременни легенди. както и да е. да не наливаме повече вода в мелницата на хора наричащи ни луди. мисълта ми е за нещо друго - аз се опитвам с различни думи от думите и формулите на учителя да ви обясня новата научна парадигма. на тезо които разбират успех, а на тези които не разбират и не желаят да разбират много им здраве. на учителя отново извинения, че внасям прекалено много метафоричност, метафизичност и завоалираност в неговия блог, но според мен така трябва за да имат шанс за разбиране една част от вас. амин.
цитирай
6. анонимен - доктора
03.01.2011 01:25
и още нещо за да не ме смятате за религиозен фанатик и глупак само ще кажа: наричам гравитацията любовта на бога или любовта на земята не от позицията на религиозните фантасмагории, а защото просто механизма на гравитационното силово въздействие е такъв - ДА СЪБИРА, ДА ОБЕДИНЯВА, ДА ПРИТИСКА В ЕДНО. гравитацията прави и непрекъснато захранва и обновява световете и нас самите. тя събира материалните глобули на звездите и запалва атомния огън за да освети планетите и да даде живот. тази любов е много по-истинска и бескористна от любовта между мъжа и жената, между братя и може би само майчината любов се доближава до нея. ако гравитацията не е любов и то любов обоснована със закон от вечността му турете пепел. амин..... имайте предвит че и друг път ще ви ги казвам тези думи, но до като си мислите, че гравитацията е функция на изкривеното време пространство нищо не ще разберете.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318620
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930