Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2010 01:26 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГТОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 643 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:    В какво е обективната истината? Кратък отговор:  Тя не е в мненията и становищата на учени и лаици, на администратори и съдии, които всеки “непогрешим” със самочувствие и надменност юнашки пише, без да мисли, конкретната реалност да го интересува.  А истината е в конкретната реалност.  По отношение на конкретните истини, които във връзка с бъдещата директна гравитационна енергетика съобщавам в продължение на половин век от моите опоненти получавам “непогрешими” мнения и становища, писани със явно самочувствие на превъзходство и “непогрешимост” , които ме обявяават за луд не е вземал конкретно отношение по конкретните резултати, които съобщавам и конкретно и достоверно не е доказал, че са неверни и бягат от това, както се казва, както дявола от тамян. Например:  При движение на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса , по затворен път в гравитационното поле имаме в условията на реални опити тегла на тези системи, при падане по големи от теглата им при издигане.  G1 > G2 както и G1H > G2H. Съответно и G1H – G2H > 0  Това може не само от специалистите да се провери, но и от ученици и студенти, но тези , които юнашки пишат мнение становища бягат от такава проверка, като от отровна змия,страхувайки се, че може да ги ухапи, може да им засегне “непогрешимостта” и авторитета им.  На базата на закона за съхранение на енергията, при моите опити в 1960г. и 1984г. получих гравитационни потенциали по големи от изразходваните такива. Това също може да се провери, но се оказа , че то е под достойнството на “непогрешимите” и по лесно е де се пише априорно мнение и становище, без да се види конкретната обективна истина, която може да се отрази отрицателно на авторитета и знанията им.  Но какво да се прави. Времената се менят, но хората в заблуда трудно се променят. Те днес има повече знания от времето на Коперник и Галилей, но по своята душевна същност и податливост на заблуди и вяра в лидери не са се променили и надменността им един към друг, както и инертността на мисленето  им не се е променила. За промени в биологичната същност на човека са нужни не векове, а много хилядолетия. На тази база още в 1960 г. писах, че това, до което достигнах и реших проблема за консервативността на гравитационното поле и вечния двигател докато съм жив няма да се разбере. Тази моя прогноза вече и изпълнена в 99%. Скоро ще бъде изпълнена и на 100%. Но въпреки това заблудите в наука и религия са нещо преходно. И хиляди години да господствуват в съзнанието на  хора идва време, когато под напора на обективните истини, които са вечни отпадат.  Ще отпаднат заблудите, че гравитационното поле е консервативно, че директните гравитационни двигатели са вечен двигател и хората ще имат своята директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за добив на енергия , на базата на гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем, безопасен източник на енергия.  



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
29.11.2010 07:53
словото божие, не е словата в библията писани и дописвани от недоучки без вътрешно познание. словото божие е това което ни заобикаля и това което сме ние самите..... божията истина е самата природа нелинейна и всичко създала на принципа на програма в програмата и програма от програмата, геном от генома до първия геном и в първия геном вечно. един процент един процент и той ако вечността е казала амин е достатъчен да се преобърне колата на старата научна парадигма още приживе учителю. и друг път съм го казвал ще го казвам и за в бъдеще битка се води до край и докато сме живи. амин.
цитирай
2. анонимен - доктора
29.11.2010 10:07
най-трудно се вижда най-очевадното. доказаелство за това са и съвременните виждащи. те виждат силата на силите и я наричат вибриращата сила, която изхожда от нишковидните енергийни полета /всъщност потоци. те виждат процесите на непрекъсната обмяна на нашата материална база и то подмяна от всички възможни посоки защото гравитон избива гравитона и така нататъка до безкрай буквално изот всякъде/ бликащи във всички посоки, но не виждат, че това е техния и нашия свети дух или казано с истинските думи движението. за обикновенните хора и хората на науката да видят движението като силата на силите и като отделна страна на вечността установявам от четири годишен опит е почни непосилна задача. като говоря за виждащите имам предвид най-квалифицираните от тях, а за баберките какво да кажем освен, че те са по-зле и от нас обикновенните хора. гравитационното сетиво, което касае цялата ни материална маса е трудно достижима реалност, но за хората на бъдещето ще бъде и тогава свободните съчинение за доброто и злото и кой е крив и кой е прав и шибаните манипулации на пишман политици от само себе си ще отпаднат. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309008
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930