Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2010 09:32 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 400 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:    Могат ли ученици от техникумите и студенти от техническите университети да реализират  варианти на директни гравитационни двигатели и какво е необходимо за това? Кратък отговор:  Определено могат.  Необходимо е : 1. Да получат конкретно и достоверно необходимите познания., като четат моя блог , задават конкретни въпроси и анализират и коментират по конкретните реалности. 2. Да разполагат с необходимата техническа база. 3. Да разполагат с не много големи суми. 4. Да имат желанието, амбицията и упоритостта да направят това. Забележка:  Ако на базата на това, което пиша в моя блог се намерят любознателни и амбициозни  младежи / ученици и студенти/ вратите на храмовете на обективното човешко познание / училища, техникуми, университети/ ще се отворят широко за истината по отношение на бъдещата директна гравитационна енергетика и нейните възможности и България  без излишни и големи разходи ще може да спечели/ 1. Реална техника за директен достъп до гравитационната енергия и нови идеи за още по ефективна такава, родени в свежите и не обременени мозъци учащите се, както у техните преподаватели, че гравитационното поле е консервативно, какво не е . 2. Без много усилия и разходи ще си осигури бъдещи специалисти, откриватели и изобретатели във връзка с директният достъп до гравитационната енергия ш нийните неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия. 3. Привличане на капитали от ЕС. 4. Реализация на масово производство на нова техника, необходима за директната гравитационна енергетика. 5. Изграждане на институции за обучения и проучване на своя територия. 6.др.    



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
23.10.2010 04:20
дори когато дойде времето за първия пуск на дгд и се окаже, че същия не работи какво въпреки това никога вече няма да приема: никога през останалия си съзнателен живот не ще приема, че гравитационното поле е изкривено времепространство и е консервативно по същност. никога човек не трябва да казва никога, но въпреки това повече глупости не ще приема. това не е заден ход, а заявено намерение от моя страна. друг е въпросът, че по отношение на работата на дгд нещата стоят така: не дали ще работи или не, а как ще работи. за да повярват истински в него хората и обективните истини стоящи зад него той - дгд трябва не само да работи, но трябва да работи ефективно, поради което се прави с множество резерви за доусъвършенствуване. останалото е божа работа. амин.
цитирай
2. анонимен - доктора
23.10.2010 04:52
помнете хора на вечното и вечно променливо настояще. помнете и разбирайте. защото ще дойде време когато всичко свършва. когато учителя престане да пише и аз ще загубя интерес и ще престана да пиша. за повечето от вас това няма да е голяма загуба, но аз знам какво губите не разбирайки писаното на учителя и съвсем от душа и чистосърдечно ви пожелавам успехи в разбирането на новата научна парадигма. дори един от вас да каже - аз разбрах не ще е отишло напразно написаното от нас. но след като каже аз разбрах ще трябва да каже и какво е разбрал. нали знаете винаги има препитване. за това събирайте сила на съзнанието си. това не е метафора и символика, а реална енергийна истина. успехи в осъзнаването. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318523
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930