Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2010 07:04 - БЛАГОДАРНОСТ И АПЕЛ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 686 Коментари: 2 Гласове:
3



БЛАГОДАЛНОСТ И АПЕЛ.   За 24 потребители моят блог е сред любимите блогове, които следят това, което пиша и гласуват. Искрено съм им благодарен. Средно на ден около 200 потребители с регистриране и анонимно четат това, което пиша. И на тях съм благодарен.    Много малко задават въпроси и пишат коментари, по темата по която пиша. Вярно е ,че материята по която пиша , написаното не може да се чете леко и лесно, както стих и изисква известно напрежение да се вникни в неговата същност. Старая се да пиша на разбираем език, което не е лесно във връзка с материята, която излагам и имам нужда от въпроси и коментари за да мага да подобря това, което пиша за да е по разбираемо и по лесно да се чете. Във връзка с това се обръщам към тези за които материята по която пиша представлява определен интерес и АПЕЛИРАМ да задават въпроси и да пишат коментарии с което ще помогнат моята цел, истините до които достигнах да достигнат до повече хора за да могат да се оползотворят от което всички ще имат полза.    Директната гравитационна енергетика, която предлагам, на базата на директният достъп до гравитационната енергия, които открих в 1960г. е безопасна и предлага икономически изгодно производство на енергия в неограничени количества, което за в бъдеще ще осигури всички хора да имат необходимото отопление и много повече достъп до ел енергия за производствени , транспортни, битови и други нужди, ще гарантира на бъдещите поколения по висок жизнен стандарт, което ще е от полза за всички хора.  


Тагове:   благодарност,


Гласувай:
3



1. анонимен - доктора
28.09.2010 17:11
независимо, че за повечето от вас моите думи нямат никаква тежест и истинност аз гарантирам с цялото си сърце и душа, че горните думи на учителя са светата истина = обективната истина. аз не ви познавам и вие не ме познавате, но ви гарантирам, че това което идва ще ви изкърти от основите ви и ще изкърти човешката цивилизация в този и вид. старая се да не бъда апокалиптичен, но промените които носят откритията и изобретенията на човекът георги михов са от такъв мащаб, че ми е трудно да ги сравнявам с нещо откривано до сега. може би с откриването на огъня което е дало на човек да се превърне в доминиращ вид на тази земя. истините за истинската света троица могат да донесат много благодат за хората, но могат и да ги вкарат в каменната ера или в лоното на забвението ..... ще видим. успехи на всички които четат учителя. имайте предвит, че не се старая да го превръщам в икона или идол или пък пфу да даваме началото на секта, но той дори без да го съзнава напълно /не може човек ясно да види от своята позиция своята позиция/ си е велик учител и благодетел на всички хора. не само на българите. амин.
цитирай
2. анонимен - доктора
28.09.2010 17:18
цифрата 24 ми харесва много учителю. ти по-добре следиш статистиката. аз виждам само общата цифра и знаейки колко пъти влизам в твоя блог виждам, че страничните влизания са много. помнете, че това което е създал учителя не подлежи на кражба и въпреки това някои ще се опитат да го изплагиатствот и да го откраднат. такъв е хищническия ум на хората, но неразумното плагиатствуване и кражба ще доведе само до беди, дори за десителетия може да разстрои икономиката, която е нито повече нито по-малко от връзките между хората настроени като фин часовников механизъм. не трябва да се подгрява часовника на атомен огън, но бавно и полека трябва да се ускорява. иначе изоставаме от часовника на движението, а той пощада не знае. стига толкова метафори. отново успех на всички вас които четете, вярвате и осмисляте идеите на българина георги колев михов. радвам се че ви има защото перифразирайки един велик евреин - ваше е царството на утрешния ден и свободата. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315399
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930