Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2010 04:50 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 644 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  За какво биха могли да се използуват големите центробежни сили, които ще има при бъдещите директни гравитационни ускорители? Кратък отговор:  Като мощни помпи за извеждане на значителни водни маси до големи височини, като мощности за добив на електрическа енергия и други , в зависимост от творческите възможности на бъдещите технически специалисти.   Въпрос:    Какво ще представляват бъдещите гравитационни кораби и подводници, което ще може да се реализира след значима по обем научно експериментална дейност? Кратък отговор:  Ще се отличават от атомните такива по това, че атомните електроцентрали при тях ще бъдат заменени с директни гравитационни електроцентрали, безопасни за хората и за природната среда.   Въпрос:  На базата на каква техника ще могат да се изграждат мощни директни гравитационни енергийни магистрали с нарастващи падове?  Кратък отговор: На базата на техника,при която се използуват по големи индиректни гравитационни сили от директни такива.  



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
26.09.2010 05:49
като чукна на гугъла гравитационни двигатели излизат интересни неща. вероятно те представляват емперични или плагиатни открития не само от български автори. вероятно за една част като руския орбитален двигател от ново поколение се говори само като съобщения или под сурдинка, а за някои от тях изобщо не се говори и са засекретени. за някои от тях не се знае дори, че са директни гравитационни ускорители, особенно в химията ..... ,но на всичките изброени по-горе неща е присъща една характерна и фундаментална черта. те са рожби на СТАРАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА и като такива са правени без истинско разбиране и осъзнаване на СТРАХОВИТИТЕ СИЛИ ЗАЛОЖЕНИ В ТЯХ. ПАК ЩЕ ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ НЕ СЕ РАЗБИРА И ОСЪЗНАВА КАКВО СЕ ПРАВИ, А СИЛИТЕ КОИТО СТОЯТ ЗАД ТЯХ НОСЯТ КАКТО ЖИВОТ ТАКА И СМЪРТ, СЪЗИДАНИЕ И РАЗРУШЕНИЕ. не случайно учителя ви говори, че алчността, завистта и склонността към убийства и самоубийства, което си е пак убийства може да попречи на човек да се възползва и порадва на даровете на вечността.човек се доближава все повече към вариантите и реалностите на унищожение на вида като цяло или най-малкото на върховото достижение на вида - цивилизацията само от отделен индивид или групичка от индивиди.библейското горене на водата, потъване на атлантида, отравяне на водите не е фантастика, а жива реалност. ако хората не се въоръжат с НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА = ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА/ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОТОЦИ ВЪВ ВЕЧНОСТТА/ТЕОРИЯТА ЗА БЕЗКРАЙНОСТ НА ЕНЕРГИЯТА ВЪВ ВРЕМЕТО И ПРОСТРАНСТВОТО,тоест не застанат на пътя на воина, ги чака безрадостна воистина съдба,за тях и хората които ще останат ако останат въобще след тях. виждам че някои от създателите на нови двигателни системи на базата на ново разбиране на движението без същото да се разбира истински разбират, че нещо им липсва в разбирането и осъзнаването защото те не са глупаци, но само с перене не става иска се и ново ниво на осъзнаване.без НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА все едно, че нищо не са създали.....
цитирай
2. анонимен - доктора
26.09.2010 06:00
смъртта не е шега работа. тя е основното лице на движението. тя е съзиданието и разрушението в едно. тя е сблъсъкът на световете. ако не разбираш балансът в природата и не се вписваш в основната програма и производните и, тоест ако не си застанал на пътя на воина всеки един от нас като цяло, като група или като цивилизация ни чака безрадостна съдба и забвение. алчността да имаш и поглъщаш все повече и повече без да даваш се вижда навсякъде в природата. квазарите са белези на алчност в "макросвета", свръхновите също. ПРЕЯЛИ ДО ДУПКА БЕЗ ДА СА ИМАЛИ НУЖДА ОТ ТОВА ТЕ СЕ ПРЪСКАТ ГОРКИТЕ. не се ли откъсне от хищника си човекът като индивид, като групичка от сатанисти/терористи, като народ или цивилизация го чака съдбата изразявана като думи по следния начин: ЩЕ МУ ЯДЕ ГЪЗА БАНИЦА. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314029
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930