Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2010 23:35 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 844 Коментари: 4 Гласове:
0



Въпрос:    Как в моята обща теория за енергйните потоци/ енергийните полета/ дефинирах същността на понятието “Енергийно поле”? Кратък отговор:  Енергийно поле, включително и гравитационното, е пространство изпълнено с движещи се структури на базовата същност на Вечността и трептяща среда в която се движат. При това определение корпускуларната ш вълновата същност на полето са неделими, но с различни характеристики. Първично е корпускуларното поле, без което въновото го няма. При положение , че няма реално празно пространство, при всяко корпускуларно поле има и вълново такова.   Въпрос:  Без какво няма и не може да има енергийно поле? Кратък отговор:    Без енергиен поток от структури на базовата същност на Вечността-Бог.   Въпрос:    Кое базовото действие и кой го обуславя, което поражда енергийните потоци, които формират енергийните полета? Кратък отговор:  Базовото действие за появата на всеки енергиен поток е сблъсъка между структурите на базовата същност на Вечността, без какъвто няма и не може да ги има. Всеки сблъсък е продукт на вечното движение, без което не може да го има.   Въпрос:  Кои са двата основни механизма на силово въздействие, при сблъсъка на структурите на базовата същност на Вечността, на базата на които в моята обща теория за енергийните потоци/ полета/ ги разделих да две основни групи, което се отразява на формулите на общите закони за енергията, импулса, ускорението и силата в тях? Кратък отговор:  Двата основни механизма на силово въздействие вътре в енергийните потоци/ полета/ са: Прав  и реактивен.    При правия посоката на силово въздействие има посоката на енергийния поток, както е при вятъра, реките, светлината и пр.    При реактивния посоката на силово въздействие е обратна на посоката на енергийния поток, както е при гравитацията.           



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
29.08.2010 00:34
СТАРАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА разбира двойствената природа тоест корпускула и вълна на структурните форми на материята по погрешен начин: за нея примерно фотона е корпускула и вълна едновременно, а това е абсолютно погрешно съждение, мислене и схващане. НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА създадена от българина георги колев михов поправя тази заблуда: според нея светлината е поток от фотони - корпускуларни структури на материята които се движат през материална среда и съответно пораждат вълнови потоци от структурите на тази среда. същото е положението на падащ камък в езерото. и още една заблуда поправя човекът георги колев михов и това е че скоростта на фотона е равна на скоростта на вълните му. и така скоростта на корпусколарния поток е винаги по-голяма от вълновия поток. успехи в разбирането.
цитирай
2. gmihov - доктора
29.08.2010 01:13
Приятно ми е , че ти все по дълбоко навлизащ в същността на моите теории, което учени и лаици за 50 години не можаха да направят, потопени в дълбокото блато на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, заблуда по дълбока и от заблудата , че земята е неподвижна, която Коперник, Галилейй и мното други, при тежки и жестоки условия са преодолявали.
Ще отпадне и заблудата, че гравитационното поле е консервативно и вярвам, че ти ще видиш това след време.
цитирай
3. анонимен - доктора
29.08.2010 06:25
за съжаление практическата организация на визията - гравитационното поле не е консервативно е доста бавно начинание. ти сам виждаш кога тръгнах с практиката, а все още се доработват детайли и дреболии, а времето излиза от лятото. доста криволици трябва да се преодолеят за да се направи "привличаща внимание" опитна установка, но ще бъде направена. единственото което ме притеснява и едновременно не е изтичащото "време", но какво да се прави учителю, само вечността ще реши кога да стане. със здраве.
цитирай
4. gmihov - доктора
29.08.2010 08:08
Наличието, че гравитационното поле не е консервативно, не е само в ДГД-ли. То е в различните тегла и гравитационни потенциали, които се получават , при преобръщането на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса под влияние на собственото им тегло, чието сбор не може да бъде равен на нула. То е във възстановяването на гравитационни потенциали по големи от изразходваните такива. И преди всичко и над всичко то е и в закона за съхранение на енергията, в резултат на който имаме равенство на отдадената и получена между телата енергия , но нямаме и не може да имаме създаване и унищожаване на енергия.
Неоспоримите обективни и видими доказателства, че гравитационното поле не е консервативно дадох още в 1960г.,но се отзовах, пред учени и лаици слепи и глухи за истината от заблуда, както съвременниците на Коперник и Галилей са биле слепи и глухи за истината, че Вечността – Бог е създала с движението земята подвижна и тази подвижност я държи здраво в лоното на слънцето да се движи заедно с него в пространството.
Демонстрацията на ДГД-л ще отвори очите и слуха на учени и лаици, но докато те не разберат, че липсата на консервативност , при гравитационното поле се дължи, преди всичко на движението и закона за съхранението на енергията няма да са много на ясно по отношение на ДГЕ-ка и нейните възможности, които тя предоставя за да може човечеството да пристъпи към радикално решение на своите глобални проблеми, които, както, когато в едно петри се размножат микроорганизмите това води към тотална гибел, ако те не се разсеят в нови петри с хранителна среда, при подходяща влажност и температура.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301085
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031