Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2010 08:31 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 659 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  Какво представлява най- просто устроената система с гравитационно обоснован променлив обем и маса, която , на базата на гравитационната поле на земята ни гарантира неограничени енергийни мощности за добив на енергия на суша и вода? Кратък отговор:  Представлява контейнер с цилиндър и бутало/ може вместо цилиндър и бутало мембрана/ свързан с коленчата ос или ексцентричен вал и нищо повече.   Въпрос:  Колко са вариантите на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, които обуславят и гарантират енергийни мощности на суша и вода с неограничени възможности за производство на енергия, на базата на гравитационното излъчване на земята, формиращо гравитационното и поле, като естествен и неизчерпаем енергоизточник? Кратък отговор:  Неограничен брой. Лично аз достигнах до повече от 100 такива, на базата на които , при наличие на необходимите средства мога да изградя световно значим музей с филиали в различни страни и градове , какъвто човечеството до сега не познава.   Въпрос:  На какво се противопоставя и към какво се присъединява двупосочното налягане на лостовите системи, при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса и до какво води това? Кратък отговор:  Противопоставя се и се присъединява към налягането на средата в която е предназначен да работи съответният ДГД-л. Това води до ограничаване височината на падовете и общата сумарна постоянна работна гравитационна сила.   Въпрос:  Кое позволява неограничените дълбочини до които могат да работят ДГБЛХД-ли? Кратък отговор:  Позволява го отстраняването на хидростатичното налягане, като противодействие на работната гравитационна сила.   Въпрос:  Може ли на базата на ДГД-л да се напрани въртолет? Кратък отговор:    Може , но за сега са необходими не много средства, и значим по обем и качество интелектуален труд.   Въпрос:  Какво е главното предимство на бъдещите директни гравитационни кораби, влакове, камиони, лични автомобили вертолети и какво е необходимо те да станат реалност? Кратък отговор:  Главното предимство е, че за придвижването им по земята, водата и във въздуха не им необходимо никакво гориво. Навсякъде, където да се придвижат естественият енергоизточник, които им осигурява движението е налице без пари.  Необходими са време и средства за значителна по обем научно – практична проучвателна дейност на базата на значителен и качествен интелектуален труд.  Необходимо е и многовековната крепостта “ Гравитационното поле е консервативно” да отпадне от съзнанието на учени и лаици, както е отпаднала хилядолетната крепост “Земята е неподвижна”.  



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
29.08.2010 00:24
тази крепост - гравитационното поле е консервативно е толкова мощна защото повечето да некажа всичките хора на тази земя са забравили да я забелязват и съответно като знаят, че тя несъществува не я атакуват и въпреки това по въпроса на нейната атака се работи, но без специален човек и без специална теория ще хванат на моисей кайсиите с колкото и милиарди да я атакуват. със здраве учителю.
цитирай
2. gmihov - доктора
29.08.2010 08:15
Колкото и здрави да са крепостите на заблудите те са преходни и победими. Истините не са преходни и са непобедими.
В цалото хилядолетно размитие на обективното човешко познание нито една обективна истина не е отпаднала и не може ад отпадне, но заблудите са отпадали и ще отрадат и това е човешкия прогрес, това е което доближава човека до същността на Вечността - Бог, което го извисява, като човек с ум и разум.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300311
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031