Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2010 06:23 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 838 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:    Какво може и какво не може да направи човек в светлината на ОТБСВ? Кратък отговор: Може: 1. Да открие всичко, което произтича от всеобщата базова същност на Вечността-Бог, като реалност и ненарушим природен закон, състояща се от неделимо и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение. 2. На базата на реалностите, които произтичат от всеобщата базова същност и ненарушими природни закони да направи изобретения. 3. Да достигне до обективни истини и увеличи знанията си за реалностите сред, които живее и възможностите си да си създаде по добри условия за живот. 4. На базата на ограничените си интелектуални възможности да изпадне в заблуди, които да приема за истини, а истините да обявява за заблуди.   Не може: 1. Да открие нещо, което да не е от всеобщата базова същност на Вечността- Бог, Природа ,Всемир и пр. и реално да съществува. 2. Да направи изобретение в разрез с базовата същност на Вечността – Бог и произтичащите от нея ненарушими природни закони. 3. Да увеличи обективните си познания без да е научил нещо повече за всеобщата базова същност на Вечността –Бог и произтичащите от нея реалности и ненарушими природни закони, сред, които живее, като продукт и част от нея. 4. Да прибави, отнеме, унищожи и промени нещо от базовата същност на Вечността-Бог и ненарушимите природни закони , които произтичат от нея. 5. От заблудите да направи истини. 6. От конечност, като форма и структура да стане вечност, за което съзнателно и несъзнателно мечтае и вечен рай желае, без да осъзнава, че същността му, като част от същността на Вечността-Бог е вечна, несъздаема и неунищожаема. 7. Не може, без несъзнателно или съзнателно да живее и върши нещо, ако не ползува единственото нещо с което Вечността – Бог изгражда и разгражда всичко във Всемира, включително и самия него – движението, което е единственият творец и рушител във Всемира и друг няма и не може да има.    Забележка:    Мисля, че кое може и кое не може човек е достатъчно очевидно и ясно, но човек гледа с очите си, слуша с ушите си, но вижда и чува само това, което може да види и чуе и с мозъка си, а това не е толкова лесно и възможно от колкото изглежда, особено, когато хората са в заблуда и заблудата приемат за истина, а истината за заблуда.  Ако това не беше така и учените и лаиците в продължение на 50 години щяха да видят и проумеят, че моите открития и изобретения се базират на закона за съхранение на енергията и ДГД-ли опират до обективната истина, че когато две величини не са равни помежду си, при сборуването им / събиране и изваждане/ няма и не може да има нулев резултат, което много добре знаят.     



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
25.07.2010 19:35
човек може да бъде вечност, но само безкрайно и непрекъснато променяща се тоест непрекъснато в движение вечност и в никакъв случай стационирана вечност. за това не ще има вечни партии империи и държави ичовешки форми, но истината за децата на светлината ще бъде вечна. само в развитието има вечност. само във вечната битка ще има вечност и за това привидно парадоксалните слова на иисус /тези слова се открояват в придчите му като бели лястовички/ че е дошъл на земята да донесе не мир, а меч придобиват нов и по-дълбок смисъл. но трябва да се знае, че колкото и квалифициран да е водача и виждащия и той е подвластен на заблудите и единствения водач който не греши е този който е, бил и ще бъде тоест бог/вечността. амин.
цитирай
2. анонимен - доктора
25.07.2010 19:46
май отново помръднахме да не казвам голяма дума от мъртвата точка учителю. започнахме оформянето на сегментите на вала и нивелиращия елемент ще го правим май от плътна плоча. ще видим. от теб се иска да си жив, здрав и в ясно съзнание защото искат или не затворените умове ще бъдат подложени на безжалостно предизвикателство от дгд който отговаря на приказката пред фактите и боговете мълчат. и въпреки че ще ги изправим пред божиите факти пак няма да е лесно. "детето" ще се нуждае нали знаеш най-много от защита в началото. когато проходи не ще го удържат с нас или без нас. със здраве.
цитирай
3. анонимен - доктора
26.07.2010 10:32
КЛЮЧОВИ РАЗЛИКИ МЕЖДУ СТАРАТА И НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА: СТАРАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА СЧИТА, ЧЕ ИМА ДВОЙСТВЕНОСТ ПРИ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ЧАСТИЦИ /ВСЪЩНОСТ ДЕБРОЙЛ МАЙ Е ДОРАЗВИЛ ТАЗИ ПОГРЕШНА ПРЕДСТАВА КАТО Е ВЪВЕЛ СХВАЩАНЕТО, ЧЕ И ВСЕКИ МАТЕРИАЛЕН МАКРООБЕКТ ПРЕДСТАВЛЯВА И ВЪЛНА КОЯТО Е МНОГО КЪСА ПРИМЕРНО ЗЕМЯТА, ЧОВЕКА И А СЪНА МЪ/ И ТЕ СЕ ПРОЯВЯВАТ И КАТО КОРПУСКУЛИ И КАТО ВЪЛНИ, А ПОД ВЪЛНИ СЕ РАЗБИРА НЕЩО НЕМАТЕРИАЛНО ДВИЖЕЩО СЕ ПРЕЗ ПРОСТРАНСТВОТО И ДАЖЕ СВОЙСТВО НА ПРОСТРАНСТВОТО. НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА СЧИТА ЧЕ ВСЯКА ЕДНА ЧАСТИЦА Е КОРПУСКУЛА И ПРИ ДВИЖЕНИЕТО СИ ПРЕЗ ПРОСТРАНСТВОТО ТЪЙ КАТО НАВСЯКЪДЕ СРЕЩА МАТЕРИАЛНА СРЕДА ТО ТАЗИ КОРПУСКУЛА ПРЕДИЗВИКВА ВЪЛНИ С РАЗЛИЧНИ МАЩАБИ И ПОДЧЕРТАВАМ ТЕЗИ ВЪЛНИ СА МАТЕРИАЛНИ ПО СЪЩНОСТ И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СА ОСОБЕННОСТИ ИЛИ СВОЙСТВА НА ПРОСТРАНСТВОТО. ТО ПРОСТРАНСТВОТО Е САМО АБСОЛЮТНИЯ ЕКВИВАЛЕНТ НА ДУПКАТА И НА ПРАЗНОТО МЯСТО, САМО С ИЗМЕРЕНИЯ И БЕЗ СВОЙСТВА. ВСЪЩНОСТ СВОЙСТВОТО НА ПРОСТРАНСТВОТО Е САМО ДА ПОБИРА В СЕБЕ СИ И ДА СЕ НАМИРА ВЪВ ВСИЧКО, НО БЕЗ ДА ОСЪЩЕСТВЯВА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ. ЗА АБСУРДА ЧЕ ПРОСТРАНСТВОВРЕМЕТО СЕ ИЗКРИВЯВА И СЪЗДАВА ГРАВИТАЦИЯТА ИЗОБЩО НЯМА ДА СЕ СПИРАМ. УСПЕХИ В РАЗБИРАНЕТО, А НА УЧИТЕЛЯ МНОГО ЗДРАВЕ /И ВИЙ МУ ПОЖЕЛАВАЙТЕ ЗАЩОТО БЕЗ НЕГО ЧУДЕСА НЕ ЩЕ ВИДИТЕ ИЛИ ЩЕ ВИДИТЕ СЛЕД ХИЛЯДА ГОДИНИ, А НА МЕН НЕ МИ СЕ ЧАКА ТОЛКОВА/.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300756
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031