Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2010 14:57 - ДОКАЗАТЕЛСТВА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1372 Коментари: 3 Гласове:
1



ДОКАЗАТЕЛСТВА За наличие на гравитони, като структури на базовата същност на Вечността с вещева същност, измерима, като маса в светлината на ОТБСВ.   1. Няма и не може да има движение без структура на базовата същност на Вечността, която да няма обем и маса колкото и малка да е. 2. Без структура на базовата същност на Вечността в движение няма и не може да има: енергия, импулс, сила. 3. Няма и не може да има енергия, импулс , и формула за тяхното количествено определение без произведение на маса и движение. 4. Няма и не може да има пренос на енергия от една структура на материята в друга, ако няма сблъсък между структури на материята с маса и движение. 5. Всяко отклонение или нарушение на посочените четири реалности е нарушение на закона за съхранение на базовата същност на Вечността и произтичащите от него закони за съхранение на: пространството, материята, движението, енергията, импулса, което е невъзможно. 6. От посочените пет реалности не прави и не може да направи изключение и гравитацията.    Без структура на базовата същност на Вечността/ гравитон или с друго име да го наречем/ с маса и движение няма и не може да има гравитация, гравитационна енергия, импулс и сила.  Без гравитоните, носители на гравитационната енергия да се сблъскат с телата не могат да им придадат движение, енергия, не могат да променят положението им в пространството, защото това е нарушение на ненарушимия принцип открит от Нютон, че нито едно тяло, една структура на базовата същност на Вечността, в това число и светлинния фотон не може да промени положението си на “покой” и инерциално движение без външно импулсно силово въздействие, продукт на произведение от вещество, измеримо, като маса и движение, измиримо, като скорост/ път/.  



Гласувай:
1



1. анонимен - доктора
29.06.2010 18:07
едно време учителю ми каза, че няма антигравитация и няма реално плюс и минус полюси и това ми беше едно от трудните неща за разбиране на опорните стълбове на новата научна парадигма. и сега не ми е на 100 % разбирането, но дори и една четвърт да е много добре разбирам защо си прав /разбирам и осъзнавам, а не просто интуитивно чувствувам/ и също така разбирам защо на другите хора учени или лаици им е много трудно да те разберат. поради тази причина на трудно разбиране ще трябва да почакат създаването на двигателя за да имат шанс да имат шанс за разбиране, но това е друга тема. сега думата ми е да изясня едно фундаментално нещо от моя гледна точка. това нещо е следното: ако има нещо което олицетворява силата това е движението, а антисилата /знам че е условно това което го говоря но.../се олицетворява от материята. всъщност сега разбирам що годе защо ми казваш, че винаги независимо че имаме многостранно взаимодействие от съчетано действие и инертност от една страна и съчетано действие и недействие от друга тъ въпреки това винаги можем едното съчетание да го приемем за действие, а другото за противодействие. всъщност предвит основния закон за силата и неговата двукомпонентност на практика и движението и материята с нейната инертност са страни на силата и в тесния смисъл на думата и движението и материята са сила макар че движението е действие, а материята противодействие. поради това съжденията в старата научна парадигма от рода на гравитация и антигравитация, положителен и отрицателен полюс ми изглеждат вече доста повърхностни и абсолютно неверни, но пък правилния начин на мислене на новата научна парадигма ми изглежда невероятно труден за разбиране и осъзнаване. даже аз се чуда как съм го разбрал, но силата и съдбата си знае работата. и горните ми редове зная са като смислови абракадабри за четящите твоя блог, но ти учителю знаеш че в основата са си верни, макар и вероятно непълни. ще ги допълвам в движение. със здраве учителю, а на четящите и любознателните успех.
цитирай
2. gmihov - доктора
30.06.2010 07:50
За стабилизиране посоката на движение на куршума след неговото излитане от цевта със специален нарез вътре в цевта му се придава ротативно движение. Такова движение го има и в природата и ако го нямаше в природата не можеше и човек да достигне до него. Това ротативно движение , при среща да два енергийни потока обуславя двата различни механизма на силово въздействие , на блъсък и отблъсък, обуславя и наличието на полюси, както е при магнита. При механизма на силово въздействие обосновано от блъсък двата енергийни потока се отблъскват, а при отблъсък те преминават един през друг , се “привличат”. Това може да се види нагледно и в условие на конкретен реален експеримент с изстрелване на пружини по едно направление,при съответна ротация. Но за реализирането на този опит е необходима много точна апаратура.
При гравитацията са на лице и двата механизма на силово въздействие. Механизъма на блъсък обуславя избиването на гравитон от гравитон, което обуславя независимостта на гравитационното ускорение от масата на телата, които падат в гравитационното поле, а механизъма на отблъсък обуславя падането на телата в гравитационните полето в посока на източника от където изхожда гравитационното излъчвате.
Това от този кракът текст трудно може да се разбере. Когато се срещнем може по конкретно да поговорим по него.
Тези, които за сега в заблуда, уверени в “знания” и “непогрешимост “ приемат, че гравитацията е продукт на пространството и гениален ум с много големи възможности да имат няма да могат да го разберат, докато не се освободят от тази заблуда и се опитат да видят реалностите такива, каквито Вечността –Бог със своята същност и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони/божи/ закони ги обуславя.
Ти си още млад и те първа ще има, на базата на всеобщата базова същност на Вечността – Бог и това, което произтича от нея да видиш много неща за които сега си нямаме конкретна представа, но когато и други умове се включат , на тази база, ако е рекъл Бог, както се казва, те ще станат реалност.


цитирай
3. анонимен - доктора
30.06.2010 12:38
вече не като разбиране и осъзнаване, а по-скоро като интуитивно чувствуване са моите изказвания за "моите" звездни кораби за които мечтаех в детството, а след това си мислех че скоро не ще ги видя, но от 4 години благодарение на теб учителю отново ми идва кураж. аз чувствувам, че при определено развитие на съдбата аз със сигурност ще ги видя политащи между световете. /със сигурност парадоксът на близнаците от теорията на относителността, не ще да бъде видян по простата причина че не съществува в бог/. това което си създал като ТЕОРЕТИКОПРАКТИЧЕСКИ КОМПЛЕКС е поставило основите на истинската НОВА ЕПОХА. карлос араня кастанеда се спряга на запад като основоположника на новата епоха, но каквото и да говорят това не е вярно. основоположникът на НОВАТА ЕПОХА И ПО-ПРИСПОСОБИМИЯ ЦИКЪЛ ОТ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА, ОСНОВОПОЛОЖНИКЪТ НА ШЕСТАТА РАСА си ти учителю и хилядите знайни и незнайни труженици на науката на чиито рамене и идеи си стъпил. ТЕОРЕТИКОПРАКТИЧЕСКИЯ КОМПЛЕКС обуславя безкрайната енергия/движение достъпно за хората. от тази безкрайна енергия/движение където и да отидат в безкрайността ходата ще могат да черпят необходимите си блага, защото навсякъде има и материя и пространство и движение и на нас ни трябва само познание за да ги преразпределим. навсякъде има бог, а и ние самите сме бог, но в никакъв случай богове както пише в легендите. бог е един и е вечен и съхраним и на нас ни остава само да слушаме неговия глас и да изпълняваме защото когато не изпълняваме..... е вижте около вас и ще разберете какво следва. идва НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА и тя влече след себе си НОВАТА ЕПОХА /знам че в моментът неразбирате за какво ви говоря, а някои са казвали че говоря като сектант, но един от вас знае за какво говоря и това е човекът от който тръгва всичко - георги колев михов, скоро полагайки огромни усилия от индивидуалните си съзнания и други ще се присъединят към нас. помнете. присъединяването към нас става само по един начин и той се нарича осъзнаването на воина, а не......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309954
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930