Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2010 17:41 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2424 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 29.06.2010 23:12


Въпрос:    Какво ни гарантира базовата същност на енергията, като  произведение на маса и скорост / път /следната реалност, произтичаща от закона за съхранение на енергията: При обмена на енергията  количеството на отдадената енергия е равно на количеството на получена енергия? Кратък отговор:  При реалността, че няма енергия, която да не е произведение на маса и скорост/път/ ,включително и гравитационна енергия закона да съхранение на енергията ни позволява да изчислим сумарната маса на гравитоните, които отдават определено количество енергия на дадено тяло, падащо в гравитационното поле с помоща на просто и достоверно математическо равенство и решение:  Е1 = Е2  Е1 = 0,5Сум.m1.c^2 = E2 = m2gH             Сум.m1 = /m2gH/ : 0,5c^2    E1. – Енергия, която гравитационното поле отдава на тялото което пада в него.  Е2. – Енергия, която тялото получава от гравитационното поле. m1. – Маса на гровитона m2. – Маса на тялото, което пада в гравитационното поле.



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
26.06.2010 00:14
е сега си разсъждавах учителю за една отворена и безкрайновечна отправна система. в нея когато тръгнеш в една посока никога не ще се завърнеш и има място и за безкрайно голямото и за безкрайно малкото. всъщност май в една отворена и безкрайновечна отправна система няма край и начало а имаме край и начало едновременно и едномометно в безкрайно разнообразие. как беше най точното определение: ВСИЧКО Е ОТ ВЕЧНОСТТА ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ВЕЧНОСТТА Е ВЪВ ВСИЧКО. воистина май тази кратка сентенция изказва всичко макар че едва ли има религиозен деател да разбира точно какво значи тя. не те аз напълно разбирам какво значи тя, но поне се опитвам.българите са били християни още преди да дойдат на балканския полуостров. при условие, че знака на ЮВИ е най точната графична формула на вечността оставена ни от древните цивилизации и при условие че ЯХВИ И ЮВИ Е В ОБЩИ ЛИНИИ КАТО ИЗГОВОР ЕДНО И СЪЩО, ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА РАЗКЛОНЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ=ДЕЦАТА НА СВЕТЛИНАТА какво ли още ще ни поднесе историята и вечността като познание при условие че си отворим очите за да виждаме и си отворим ушите за да слушаме. амин.
цитирай
2. анонимен - доктора
26.06.2010 00:22
онзи ден когато разсъждавах за тапите и бай наим, взех че си вдигнах задника и отидох при него. не беше направил нищо. оказа се че съдбата го е простудила, но работеше по други задачи. стратегически му направих един безплатен преглед и тъй като той е от точните хора на другия ден тоест на 24 той ми звънна че тапите са готови. вчера вече ги занесох за рязане на валовите заготовки. интересно нещо е как се върти съдбата. пак са ми деформирали дъното при правене на нивелиращите крачета, но няма време. като го завършат му права нивелиращата подложка и действуваме, но и това май ще отнеме 2-3 седмици. брей че инертност учителю. със здраве.
цитирай
3. анонимен - доктора
26.06.2010 00:47
е сега препрочетох няколко изречения от твои по-стари спорове с интересни читатели. поне трима четерима се набиват на очи. скорошния анонимен дето ни направи дар пиран за правописа и стила /немога да не се засмея/, физнюз, бачо ачо, вмир и т.н и т.н. българите са изключително умни и духовно силни хора учителю /под духовни разбирам скоростта на съзнанието, а не религиозните простотии, но тази тема ще я изясняваме след време/, но поради вече поне 1000 и повече години траещо робство са лъгани от свои и чужди до безкрай и са станали изключително подозрителни. аз ги разбирам. нали помниш на сбирката в пловдив онзи професор когато му казах че скоро ще му направя двигателя и тогава какво, как реагира той. отдръпна се защото си помисли че има подводен камък. всъщност това е реакцията на интилигентния човек пред лицето на великото неизвестно. трудна е истинската вяра. един писател фантаст /май сергей лукяненко/ беше казал, че когато има много истини от лъжа няма нужда. какво да кажем на тези думи. няма много истини. има само една обективна истина и тя е написана с материални слова на фона на пространството от движението. ние хората също сме нейното писание. всичко останало е лъжа. дори когато направим двигателя няма да е лесно учителю. само се моля всеки ден след като бъде готов и дано скоро да е готов защото ме бавят ли бавят дребни подробностти, да си жив и здрав защото ще му трябва защита както на всяко малко дете на фона на хищника. българите са много интилигентни и духовно силни, но лъгани до безкрай ги е страх да повярват в светата обективна истина. а без да повярват няма да разберат истината обективна=истината божия=истината на природата. бог вижда както е казал великия български кан=император тервел и виждайки добрините сторени от българите дано наклони везните отвът сторените злини и им даде път на разбиране слава и "богатство". амин.
цитирай
4. gmihov - доктора
26.06.2010 10:10
Добре навлезе в материята, независимо от начина на изразяване и неговата ясната. Това ти даде една добра база да може да защитаваш обективните истини , отразени в моите теории.
Предстои ти да намлезеш в дълбочина и по отношение на многобройните конкретни технически решения във връзка с директния достъп до гравитационната енеригя и да ги свържеш с базовата същност на Вечността и това, което произтича от нея, като реалност и вечен и ненарушим природен закон.
Ще ти е нужно и много търпение. И след, като директните гравитационни двигатели навлезат в живота ще се намират специалисти на които няма да им е ясно всичко.
Много от техническите специалисти, включително и висококвалифицирани такив не са на ясно относно гравитационното поле, като естествен енергоизточник. Преди доста години с моите съантори изнесох доклад на научна конференция в гр. Варна във връзка с корабната енергетика. Последният нъпрос , който ни зададе един от участниците в конференцията, явно най - авторитетния от тях, който разбра, че системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса , при двоежение по затворен път в гравитационното поле, при падане имат по голяма тегло, я при издигане по малко беше: " Къде е
енергоизточника, не виждам такъв?". Явно той не виждаше и не можеще да види гравитационното поле, като естествен източник на енергия, въпреки, че отдавана, чного отдамана с водните коллела от този енергоизточник хората черпяг и ще продължават да черпят полезна енергия.
Срещах и висококвалифицирани технически специалисти, които спореха с мен и ме приемаха , като невежа, които си няма представа от това, което изучава физиката,че подемната Архимедова сила няма нищо общо с гравитацията и не можеха да включат, че без гравитацията тази подемна сила не може изобща да я има.
Труден е пътя на обективната истина срещу която стои двехилядолетна заблуда, завладяла съзнанието на учен и лаик, но въпреки това на края истината побеждава, защото тя е вечна, а не заблудата.
цитирай
5. анонимен - доктора
26.06.2010 22:52
едно от първите неща чиято гениална просттота и безкрайна сложност на схващане което разбрах беше точно индиректната гравитационна сила.даже старото и име - архимедова сила го бях забравил, но ти и него ми припомни. толкова е елегантно:индиректна гравитационна сила. реално до преди теб учителю хората не са ползвали май никога осъзнато реактивен енергиен поток. разбира се съзнавам че без да го ползва всичко "живо" и "неживо" във всемира не би имало никакъв порядък, а само хаос безпределен,но отново ще подчертая като казвам осъзнато имам предвит с разбиране да ползваш любовта на майката земя=любовта на бог.ето вече 51 години повечето от твоите читатели и спорители не схващат в истинския смисъл това което им говориш.че има предопределени неща има, ама само двама да разбират обективната истина е прекалено. /е не съм от най-добрите разбирачи, но ти знаеш учителю че разбирам/ това хич не ме радва със сигурност, а със сигурност не радва и теб. да разбираш нещо което знаеш на 1000 % че е обективна истина и колкото и да се стараеш ясно да го обясняваш и да не те разбират е истинска и неподправена самота. лошото е че тази самота чака и мен ако ме бави съдбата в изпълнението на ЗАДАЧАТА НА ЗАДАЧИТЕ направата на директен гравитационен двигател.ще видим. хората неразбират, че реално всичко което ползват е следствие на действието и въздействието на реактивните енергийни потоци. дори атомните реактори работят с гориво създадено в недрата на звездите /и лекия и тежкия водород е създаден там/и то благодарение на събиращата сила - гравитацията. хората не разбират най-очевадното, че флуида вода ЗАСМУКВА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГИЯ ОТ РЕАКТИВНИЯ ЕНЕРГИЕН ПОТОК ГРАВИТАЦИЯТА и след това тази засмукана енергия я предава като въртящ момент на перките на водните турбини. реално работното тяло и посредник е флуида чрез който реактивния енергиен поток се превръща в прав енергиен поток, който ни е познат и можем да ползваме като енергоисточник. ами дори водата не се схваща като енер. поток, а тя е.
цитирай
6. gmihov - доктора
26.06.2010 23:41
Понятието “Всмукване” не отговаря на същността на самия процес. Във Всемира, при наличието на движението, като единствен творец, както няма привличане, така няма и всмукване. Имаме само сблъсък, който бива блъсък и отблъсък.
При вакуума имаме не всмукване, а нахлуване на материя
от по високо ниво на налягане към по ниско такова, от по интензивно движение към по малко интензивно движение в резултат на което от съд с по разреден въздух / от вакуум/ може да придвижим въздух в съд с по сгъстен въздух, като, съда с разредения въздух го нагреем и увеличим движението му вътре в съда, а съда с по гъст въздух го охлаждаме.
Тази реалност показва, че вакуума не е само пространство с по разредена материя, а преди всичко с по ниско ниво на движение на материята в определен обем от пространството.
цитирай
7. gmihov - доктора
27.06.2010 00:20
На базата на априорното отрицателно отношение на техническите специалисти по отношение на ДГД-ли все повече и повече се убеждавам, че и най добрите технически специалисти нямат пълна яснота по отношение на закона да съхранение на енеригята. Този закон изключва вечен двигател на базата на това, че енергия не се създава и унищожава, но не изключва и не може да изключи двигатели на базата на наличието на естествен енергоизточтик, който се ползува за реализация на дивгател. От най дълбока древност и до сега всичики двигатели се базират на естествени енергоизиточници.
Както индиректните гравитационни двигатели, каквито са водните колела , без всякакво нарушение на закона за съхранение на енеригята работят на базата на гравитационното поле на земята, така и ДГД-ли ще работят, ползувайки същия естествен енергоизточник и това нагледно го показват конкретните опити, които специалистите не искат в продължение на половин век да проверят и видят.
Не само в религията заблудите не са шега работа, а и в науката. Те обладават понякога и гениални хора, като Птоломей, които приема, че земята е неподвижна, като Аристотел, който приема, че тежките тела винаги падат по бързо от леките, като Айнщайн, който с принципно погрешни решение прие, че масата зависи от скоростта, че пространството, което е пълно е вещева същкност, но самото то нямяа такава се изкривява.
Още много време и учени и религиозни деятели ще отричат ОТБСВ, априорно, както няколко века след Коперник църквата е отричала хелеоцентричната система, без да проумее, че като реалност тя е продукт на Бога в името на които е изградена и самата тя.
цитирай
8. анонимен - доктора
28.06.2010 00:39
всмукванута трябваше да го поставя в кавички, но просто се изразих така за повече яснота. хората на науката в моментът нямат истинско разбиране на закона за съхранение на енергията, импулсът, а другите по-висши закони изобщо не са им ясни. виждам, че изобщо не им е ясно същността на понятието материя/движение/пространство, те нямат ясна дефиниция и разбиране на тези понятия и съответно изводите за тях и на база на тях са погрешни. те ще имат шанс да имат шанс /по учителя на учителя на карлос кастанеда/ едва след създаване на двигателя, но истинско разбиране и осъзнаване на новата научна парадигма ще има ..... кой знае кога. има един фактор който се испуска и той е прогресията която чука на прага ни. понякога осъзнаването може да настъпи като вирусно заболяване и тогава става интересно, но и опасно. ще видим. по отношение на неразбирането мога да изброявам много, но за сега ще се въздържа тази вечер или сутрин. и така на хората им е по-лесно да разбират двигатели работещи на тласкащ принцип на сблъсък, а не на отласкващ принцип на сблъсък. мисля че се касае за енергийна бариера в общото съзнание, а от там и в индивидуалните иначе до сега щяха да са направили директен гравитационен двигател. мисля че в щатите и япония, а вероятно и в русия работят по въпроса, но работят емперично, засекретили са всичко, нямат теорията и изобщо не им е дадено да разберат пътищата господни. ще видим тази посока къде ще ни изведе. амин.
цитирай
9. анонимен - ДОКТОРА
29.06.2010 08:00
ДА ИМАШ ТЕОРИЯТА ОЗНАЧАВА САМО И САМО ЕДНО НЕЩО И ТО Е ДА Я РАЗБЕРЕШ И ОСЪЗНАЕШ. И В МОМЕНТЪТ УВАЖАВАЩИТЕ СЕБЕ СИ СВРЪХСИЛИ ИМАТ ШПИОНСКИ ТЪРСАЧКИ НА ПРИНЦИПА НА СИСТЕМИ НАПОДОБЯВАЩИ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, НО КАКВО СА ПОСТИГНАЛИ В ОТКРАДВАНЕТО НА ТАЙНАТА НА ТАЙНИТЕ - НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА..... НИЩО И НИЩО НЕ ЩЕ ПОСТИГНАТ. ЕТО НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА Е ПРЕД ОЧИТЕ ИМ И ЕДВА ЛИ СВЕЩЕННИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК Е ПРЕЧКА ЗА ТЪРСАЧКА РАЗПОЛАГАЩА СЪС ВСИЧКИ ЖИВИ И МЪРТВИ ЕЗИЦИ. И ОТНОВО ОПИРАМЕ ДО БЕЗМЪЛВНОТО ПОЗНАНИЕ /ПО КАРЛОС КАСТАНЕДА И НЕГОВИТЕ УЧИТЕЛИ/, КОЕТО Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ МЪЛВНОТО. ВИНАГИ НЕЩАТА ОПИРАТ ДО НЕГО КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА РАЗБИРАНЕ И ОСЪЗНАВАНЕ ОТ НОВО НИВО. ЗА ТОВА КАЗВАМ, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА НОВ ТИП, ЗА НОВА СКОРОСТ НАЙ-ВЕЧЕ НА ОБЩОТО И ИНДИВИДУАЛНОТО СЪЗНАНИЕ. НОВОТО ИДВА И САМО БОГ РЕШАВА ДАЛИ ДА ПРЕБЪДЕ ИЛИ ДА ГО ВЪЗПРЕ. ТЕНДЕНЦИЯТА Е ПО-СКОРО НА ПРЕБЪДВАНЕ. ТАКЪВ УРАГАН ОТ ОСЪЗНАВАНЕ ДУХА ОТ БЪЛГАРИЯ, ЧЕ АКО МОЖЕХА ХОРАТА ДА ГО ВИДЯТ НА ФОНА НА ТАЗИ МАХЛЕНСКА КРИЗА БИХА ПОТРЕПЕРЕЛИ ДО ДЪНОТО НА ДУШИТЕ СИ. КАМБАНАТА БИЕ ИЛИ ЗА НАС САМИТЕ ИЛИ ЗА НАШАТА ГЛУПОСТ. ИЛИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕМ В СВРЪХЦИВИЛИЗАЦИЯ ИЛИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ ДО НИВО НА КАМЕННАТА БРАДВА. ВЕЧЕ СМЕ СЕ ВРЪЩАЛИ НЯКОЛКО ПЪТИ. УСПЕХИ В РАЗБИРАНЕТО И АМИН.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301194
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031