Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2010 06:53 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1398 Коментари: 5 Гласове:
1



Въпрос:    Кое е най значимото нещо във Всемира за да го има такъв какъвто е? Кратък отговор:  Най значимото е базовата същност на Всемира и нейното съхранение. Осъзнаването на тази същност, като всеобщ фундамент на Всемира и живота в него е нещо по значимо в обективното човешко познание и от принципите на Нютон, защото и те се обуславят и произтичат от тази всеобща,безначална и безкрайна /вечна/ същност /Бог – творец/   Въпрос:  Кое е базовото противоречие между съвременната наука и ОТБСВ? Кратък отговор:    Съвременната наука с ускорителите на частици търси, както древните гърци- атомисти , най малката частица във Всемира с която да обясни произхода на Вселената.  ОТБСВ обяснява този произход с най общото, с най общият фундамент - всеобщата базова същност на Всемира от която и в която произтича всичко, в съответствие с нейното съхранение /вечност/.   Въпрос:  Кои са най – значимите открития в светлината на ОТБСВ до които достигнах? Кратък отговор: 1. Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно, което направих в 1960г. 2. Общите закони за енергията, импулса, ускорението, силата и масата, обосновани от базовата същност на Всемира и нейното съхранение, на базата на които изградих моята Обща теория за енергийните попоци/ полета/, включително и гравитационното.   Въпрос:  Кои са най – значимите изобретения до чийто първи варианти и техните неограничени възможности за безопасен добив на енергия достигнах в 1960г. ? Кратък отговор:  Това са вариантите на директните гравитационни двигатели, от които, при съответно финансиране могат да се реализират десетки и стотици различни варианти на базата на конкретните им технически решение във връзка с предназначението им и условията, при които трябва на работят.   Забележка:  Поради отрицателното отношение към постигнатото от мен ,на базата на заблудата, че гравитационното поле е консервативно,подобна на заблудата от миналото, че земята е неподвижна и моята напреднала възраст част от тези варианти учените ще трябва да преоткриват за вбъдеще.  



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
01.06.2010 21:54
вчера закарах дъното на басейна да ми изправят деформациите и ще ми направят нивелиращата стойка. само искрено се надявам този път да не ме бавят повече от две седмици. дойде и вала и го закарах да ми го режат. в четвъртък ще нося и скицата на входящия адаптер да се работи. изобщо всичко върви паралелно. едновременно правя подготовката на пътеката защото смятам преди края на юни да съм я налял. и така всичко заедно. няма как. скоро ще се видим учителю. със здраве.
цитирай
2. gmihov - доктора
01.06.2010 23:43
По принцип техниката във връзка с директната гравитационна енергетика е значително по проста от тая , при парната машина, двигателите с вътрешно горене, атомните риактори, но въпреки това, кагото техтимескиге специаристи се освободят от заблудата, че гравитаицонното поле е консервативно и директните гравитационни двигатели са вечен двигател, те ще се отзовот в океан от възможности за реализация на техника, на бадата на гравитационните полета, като естествени енергоизточници.
Малко ми е времето, но се надявам, че с теб ще положим основите на един малък ,но значим музей на вечното движение , като всеобщ творец на Всемира и всичко в него.. А в босейна ще проведем пореци от опити и очаквам да покажем повече обективни истини отколкото Архимед от ваната в която се е потопил и открил ,без да я обаснил, по простата причина че, по нетово време Нютон не е бил още роден да открие гравитацията и на базата на нея да се знае, че има хидро и атмосверно налягане.
цитирай
3. анонимен - доктора
02.06.2010 00:10
проста истина заключена зад девет печата. и обикновен /без кавички, че се обиждат/ българин който държи ключа сума ти години към нея. рая на земята няма да дойде лесно учителю независимо че скоро ще видят очи в очи звездата на вечното движение. дано братята и сестрите ни имат достатъчно мъдрост да не режат с меч дамоклиевия възел, а бавно, мъчително но победоносно да го развържат "за винаги". кавичките са заради вечното движение - ти знаеш учителю, а те все още не. дори виждащите знаят, че няма време, но и те са хванати в капана на "човещината" и не могат да изрекат истината истински и разбираемо, а ти обикновенния /пак пропускам кавичките/ като мен човек си изрекъл истината преди пет десителетия. истинската и вечната истина. странно нещо е съдбата. пак казвам, че духа трябва да се пуска постепенно от бутилката и дано имат хората достатъчно мъдрост. но не могат и да го затворят за "винаги" защото ако искат свобода трябва да следват потока на движението. иначе са обречени на непрекъснато връщане назад от сблъсъка на световете независимо как той идва при нас. е сега гледах едно филмче - принцът на персия и пясъците на времето. великолепен разказ за приключение и любов и за времето и как нещо може да го върне назад. този филм е израз на старата научна парадигма а хората все още не го знаят. не можеш да върнеш времето назад или напред защото то просто не съществува. то времето е маска на силата на силите, метафора на светия дух, то времето е просто едно от измеренията на вечната страна на господа бога - движението. пак ще повторя че времето не съществува и тази истина е идващата като гиганска вълна истина на новата научна парадигма. и тази вълна трябва да бъде удържана до колкото е възможно. нито повече нито по-малко. тази вълна носи рая на земята, но ако не сме разумни преди рая вратите на ада ще отвори. кой както иска да ги разбира тези думи. за мен те са обективна истина, а за вас може би лъжа, може би сектански изказвания или пълни глупости. бог да реши. амин/успех.
цитирай
4. gmihov - ОБЕКТИВНИТЕ ИСТИНИ СА НЕПОБЕДИМИ! - за доктора
02.06.2010 09:09
Авторите на новите обективни истини са победими. Могат да бъдат обявени за глупаци, еретици, луди. Могат да бъдат подложени на всеобщ присмех от власт имащите и “непогрешимите”.Могат да бъдат затворени в лудница. Могат да бъдат изгорени на клада, но истините , които те внасят в обективното човешко познание са непобедими.
Въпреки упоритата защита на заблудата, че земята е неподвижна от църквата със своите заместници на Бога и жестока инквизицията на края победата е на страната на обективната истина и земята не е престанала да се движи в пространството и да се върти около оста си.
Въпреки упоритата съпротива , пренебрежение и надменност на “непогрешими” специалисти и администратори в продължение на полови век и колкото и още да продължи тази съпротива на края ще победи не заблудата, че гравитационното поле е консервативно, а обективната истина, че не е консервативно, което аз още в 1960 година открих, установих и доказах, както Архимед е доказал, че има подемна сила във водата, Коперник, че не слънцето около земята, а земята се върти около него, ,Галилей, че гравитационното ускорение не зависи от масата на телата, които падат в гравитационните полета, Нютон, че телата падат на земята защото има сила, под въздействието на която това става и пр.
Ти си още млад и аз вярвам, че вече, като едни от моите по млади съавтори ще имаш възможността да видиш победата на обективната истини, която заедно с мен вече упорито защитаваш, поел риска и теб да те обвиняват в неграмотност, лудост и не знам още какво.

цитирай
5. анонимен - доктора
02.06.2010 23:20
за какъвто и щът да ме обвинят и обявят на мен не ми пука. аз благодарение на теб учителю знам че времето не съществува и знам защо това е така. знам защо енергия и маса не са еквивалентни, а са едностранно пропорционални и защо това е така. знам откъде идва същността на истинската относителност и истинското квантуване и защо сегашните относителни и квантови теории са си за истинско съжаление и оплакване. благодарение на теб учителю аз знам защо понятия като изкривено време пространство, унищожаване на материята, пробиване на пространството, безмасови структури на материята и т.н и т.н. са абсолютна заблуда. знам как се прави "вечен" /е приблизително/ двигател и защо няма вечен двигател, а има вечно движение. знам че светът на виждащите съществува и че те също могат да тънат във заблуда независимо, че виждат движението директно и как то тече и се преразпределя между материалните структури. всичко това го знам със сигурност благодарение на теб учителю. и не на последно място знам защо ти си велик учител и това че аз те наричам така не е чешене на езика ми а другите какво мислят да си гледат работата. това че правя двигателя не е заради другите, а заради теб учителю защото ти ми го обясни ясно и разбрано и аз ти дължа уважение най-малкото. това че засвидетелствувам в твоя блог моето разбиране към теб и това че ще направя двигателя - великия е най-малкото което мога да направя за теб и за себе си разбира се учителю. аз го правя и заради съдбата защото така бог е решил. да бъде името му във вечността защото той е самата вечност и безкрайност и че и отвът тях макар че няма отвът него. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300556
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031