Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2010 09:22 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 747 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:  Какво конкретно предлага гравитационното излъчване от земята, което формира гравитационното й енергийно поле с гравитационните енергийни магистрали? Кратък отговор:  При магистрали с дължина на съвременните петролни и газопроводи, непрекъснато работещи стабилни  енергийни мощности хиляди пъти по големи отколкото днес има такива на земята за производство на енергия.    Забележка:  Когато реалностите говорят боговете мълчат, а слепите и глухите, които не виждат и не искат да видят, какво реалностите говорят и от Вечността -Бог повече знаят, кое е възможно и кое не е, като вълци срещу истината вият  и на виждащите не прощават и в лудница са затваряли и на клади са ги изгаряли.   Въпрос:    Кога гравитационните енергийни магистрали ще станат реалност? Кратък отговор:    Когато земните богове с власт и пара надарени проумеят и разберат, че те повече власт и пара ще им донесат.   Въпрос:  Какво може България да спечели с гравитационни енергийни магистрали, ако властник и инвеститор разбере, че изгода ще има от тях? Кратък отговор:  С по малко капиталовложения много по големи безопасни енергийни мощности от колкото днес България има с ТЕЦ-ли и АЕЦ-ли.   Въпрос:  Кой ще реализира гравитационните енергийни магистрали? Кратък отговор:  Специалистите и работниците, включително и тези, които днес, като “непогрешими богове” срещу тях стоят и от самия Бог по добре знаят, че са невъзможни, както съвременниците на Коперник и Галилей са знаели, че земята е неподвижна, съвременниците на Р.Майер, че няма закон да съхранение на енергията и в лудница са го пратили.      



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
26.05.2010 10:20
МАТРИЦАТА: матрица няма, но има структурни форми на материята, които са изградени от две неща вместилище и вместимо, а това което ги изгражда е силата на силите = силата на подреждането = движението. във структурните форми на материята имаме относително заключено, относително кръгово движение, а това което ги изгражда и създава е относително отключеното, относително правото движение. където силата поставя вместимо на същото място премахва вместилище и обратно където поставя вместилище премахва вместимото. празно пълно празно пълно и така до безкрай. вечно е кодирането на материята и пространството. амин.
цитирай
2. анонимен - доктора
26.05.2010 10:28
ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА е величествен инструмент на човешкото познание и служи за познание и самопознание. на хората на науката ще им позволи да опознаят по-добре предмета на своите науки, а на виждащите ще им даде нови думи с които да обяснят по истински и по-разбираемо своя свят, който си е реален свят на хората. амин.
цитирай
3. gmihov - доктора
29.05.2010 18:59
Мисля, че все още във връзка с ОТБСВ не може да се разбере следното:
1. Че както пространството побира цялото матеря и движение в себе си,така и материята и дивжението побират цялото пространство в себе си.
2. Че пространството, материята и движението са неделимо единство и по скоро са характеристики на това единство от колокото три, компоненти на една същност.
3. Че ппространството - материята - движението, като недерличо единство са вечни, нямат начало и край, в резултат на което не могат да се обяснят с нищо друго освен със собствената си същност от която произтича всичко във Всеимра, като форма , структура, явление.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313799
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930