Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2010 08:06 - НА КРАТКО ЗА.....
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 616 Коментари: 3 Гласове:
0



НА КРАТКО ЗА ЕДИНСТВОТО И ЗАВИСИМОСТТА МЕЖДУ ИМПУЛСА I = /v1 –v2/ и   F = ma или F=mg   в светлината на ОТБСВ.   1. На базата на закона за съхранение на базовата същност на Вечността и конкретно на движението, материята, енергията, които произтичат от него, са свързани със следния природен закон: I + F = 1  /Константна величина/.   2. На базата на този закон имаме следните зависимости между Импулса и силата: а. При неподвижна опора Импулсът е максимален, а Силата е равна на нула. б. При подвижна опора или липса на такава Импулсът намалява, а Силата се увеличава. в. При равенство между скоростите  v1 и v2, които определят големината на импулса , Импулсът става равен на нула, Силата достига до своя максимум. 3. Без Импулс няма сила. 4. Когато Импулса стигне до нула, а Силата стане максимална , Силата се превръща в импулс и движението на тялото върху , което е действувал Импулса става инерциално движение с постоянна скорост v2 = v1. До този краен резултат води всяко неограничено силово въздействие на енергийните полета спрямо телата, които се намират в тях. При гравитационното поле също.    Когато Нютон е формулирал закона за гравитационната сила е изпуснал  относителността на движението, в резултат на което имаме и закона за съхранение на енергията, поради което анализа на закона на Нютон за Гравитационната сила води до скорости в гравитационното поле по големи от скоростта на самата гравитация, което не отговаря на обективната истина и е в нарушение на закана за съхранение на базовата същност на Вечността – Бог, до който достигнах аз, при създаваенето на моята ОТБСВ , чието частни случаи са законите за съхранение на: пространството, материята, движението, енергията, импулса.    Ако за Всемира и всичко в него няма по значим и всеобщ фундамент от същността на Вечността – творец /Бог/ от която и в която произтича всичко в Всемира, то от закана за съхранение на базовата същност на Вечността- Бог няма и ве може да има по значим и по фундаментален природен/ божи/ закон.    


Тагове:   импулс,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ДОКТОРА
04.05.2010 00:17
ЕДИННАТА ТЕОРИЯ НА ПОЛЕТО НИКОГА НЯМА ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА КАКТО ВИ СЕ ИСКА. ЕДИННАТА ТЕОРИЯ НА ПОЛЕТО ЩЕ ОБЕДИНИ ИСТИНИТЕ ОТ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ В ЕДНО И МЪГЛЯВОТО И ИНТУИТИВНО СХВАЩАНЕ, ЧЕ РЕЛИГИЯ И НАУКА СА ЕДНО И СВЕТЪТ НА ХОРАТА И СВЕТЪТ НА "ЧУДЕСАТА" СА ЕДИННИ ЩЕ ПРЕСТАНАТ ДА БЪДАТ МЪГЛЯВИ ИСТИНИ. ЕДИННАТА ТЕОРИЯ НА ПОЛЕТО НЕКАСАЕ САМО ФИЗИКАТА И НЕЙНАТА ПОСЕСТРИМА ХИМИЯТА, А КАСАЕ ВСИЧКО ОТ ЧОВЕШКИТЕ НАУКИ, ОТ ЧОВЕШКИЯ СВЯТ И ОТ НЕЧОВЕШКАТА ЧАСТ НА СВЕТА. АМИН.
цитирай
2. анонимен - доктора
04.05.2010 01:14
намерил съм електронния адрес на стивън хокинг и ще му подготвя малка правокацийка с твоите истини. ако той неразбере теорията значи ще е трудно чисто теоретичния подход колкото и ясни да са обясненията. той ми е доста интересен като интелект защото отношението му към нютон и неговите истини като върхово достижение на човешкото познание е абсолютно същото като твоето. разбира се предвид твоето образование и неговото ти учителю си бил в печеливша позиция. няма да му е лесно да излезе извън класическото научно мислене въпреки огромната му интуиция. все още продължава да твърди, че бог няма /аз го разбирам, но незнам до колко ще може да му се помогне по този въпрос/, че е възможно пътуване във времето, че съществува сингулярен хоризонт и т.н. и т.н. заблуди. ще видим. смятам да му пусна една две странички на първо време правокацийки със увод как трябва и как нетрябва да изглежда единната теория на полето, квантовата теория на гравитацията, полето и вечността и други подобни разсъждения. със здраве учителю.
цитирай
3. анонимен - доктора
04.05.2010 01:16
забравих-първо тези правокацийки ще ги обсъдем с теб и тогава ще му паля фитилите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314094
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930