Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2010 01:05 - ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОТБСВ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1099 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:  Когато гледаме виждаме ли цялата истина? Кратък отговор:  Всички гледаме , но не виждаме цялата истина, включително и най – големите гении на човечеството.    Далеч в древността Аристотел видял, че тежките тела падат по бързо от реките, но не видял, че това се дължи на наличието на земната атмосфера.    Птоломей видял, че слънцето и звездите се движат във пространството, но не видял, че и земята се движи в пространството.  Галилей видял, че във въкуум и тежките и леките тела падат с еднаква скорост, но не е видял,че това се дължи не само на наличието на земната атмосфера, а и на механизма на гравитационното силово въздействие.  Нютон видял, че телата падат под влияние на гравитационна сила и че тази сила е пропорционална на масата на телата, но при формулирането на своя закон за гравитационната сила не видял, че тя зависи и от скоростта на падане.  Айнщайн видял, че скоростта на светлината спрямо телата от които изхожда не зависи дали те са подвижни или неподвижни, но не видял, че това се дължи на инертността на материята и конкретно на фотоните. Видял относителността на движението, но не видял, че то изключва зависимостта на масата на телата от тяхната скорост.  Част от моите опоненти видяха, че системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, при падане и издигане, при движението им по затворен път в гравитационното поле  имат, при падане и издигане различни обеми, маси, тегла и гравитационни потенциали, но не видяха най простото, което по добре и от мен знаят, че когато две величини не са равни помежду си, при събирането и изваждането им не може да има нулев резултат. Много хора гледат, как по леките тела изплуват от водата, но малцина виждат, че тома е дело на гравитацията, без която не може да го има.  При изучаването на реалностите не е достатъчно само да гледаме, но и да виждаме. Когато при гледането видим една обективна истина това не значи, че няма още други обективни истини. Когато изучаваме реалностите трябва да знаем, че зад всяка обективна истина за тях има и друга и за да задълбочим познанията си нужно е да не спираме да задълбочаваме нашия поглед върху тях и тяхната същност.   Въпрос:    Кое е общото и кое е различното между водните колела и директните гравитационни двигатели? Кратък отговор:    Общото, че и при двата двигатели има постоянна работна гравитационна сила.    Различното е, че при водните колела тя е единична индиректна гравитационна сила, която действува с воден поток. При директните гравитационни двигатели тя е сумарна гравитационна индиректна и директна  гравитационна сила която действа пряко върху работните части на двигателите.    


Тагове:   отговори,   отбсв,


Гласувай:
0



1. анонимен - ДОКТОРА
13.04.2010 13:21
ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ И МЕН В ЧАСТНОСТ ТЕ НЕ ВИДЯХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НЕВИЖДАТ НАЛИЧИЕТО НА АКТИВНАТА СТРАНА НА ВЕЧНОСТТА = ДВИЖЕНИЕТО. ЗАТОВА ТЕ ВИЖДАТ ПОТЕНЦИАЛНАТА РАЗЛИКА ПРИ ПРАВИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ПОТОЦИ, НО НЕВИЖДАТ ТАЗИ РАЗЛИКА ПРИ "ОБРАТНИТЕ"=РЕАКТИВНИТЕ ТАКИВА. ПРИ ТЯХ ДВИЖЕНИЕТО Е ПРОИЗВОДНА ВЕЛИЧИНА НА ВЕЧНОСТТА, А ПРИ НАС Е ПОВЕЧЕ ОТ ОСНОВНА. ТО Е САМИЯ ПОТЕНЦИАТОР, КОЙТО ДАВА ПОТЕНЦИАЛНИТЕ РАЗЛИКИ НА ЗЕМЯТА В НЕБЕТО И ОТВЪД НЕБЕТО, ТО Е ИСТИНСКИЯ СТРОИТЕЛ, А НЕ ДЮЛГЕРИНА КАКТО СЕ ВЪЗПРИЕМА ОТ ХОРАТА. ТО ДВИЖЕНИЕТО Е И НАЙ-КРАСИВИЯ И НАЙ ГРОЗНИЯ ПЪТ И ВСЕКИ ПЪТ ВЪВ ВСЕМИРА. ТО ДВИЖЕНИЕТО Е ПЪТЯ И ИСТИНАТА И ЖИВОТА И БЕЗ И ВЪВ ПЛЪТ И КРЪВ. АКО ТЕ МОЖЕХА ДА ВИДЯТ ДВИЖЕНИЕТО КАТО АКТИВНАТА СТРАНА НА ВЕЧНОСТТА БИХА ВИДЕЛИ И СЪЩНОСТТА НА ГРАВИТАЦИЯТА, НО ТЕ НЕМОГАТ ДА ВИДЯТ ТОВА. ВЕРОЯТНО ДЕСЕТКИ, СТОТИЦИ, А МОЖЕБИ И ХИЛЯДИ ГОДИНИ САМО МАЛЦИНА ЩЕ ВИЖДАТ СЪЩНОСТТА НА МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО. КОЛКОТО ПО-БЕЗУПРЕЧНИ СТАВАТ ХОРАТА ТОЛКОВА И ТЕЗИ КОИТО ВИЖДАТ СЪЩНОСТТА НА ТРОИЦАТА И АКТИВНАТА СТРАНА НА ВЕЧНОСТТА ЩЕ СТАВАТ ПОВЕЧЕ. ИЗГРАЖДАЙКИ СВЕТА ОКОЛО СЕБЕ СИ ХОРАТА ЩЕ БЪДАТ ИЗГРАЖДАНИ ОТ ДВИЖЕНИЕТО И ОБРАТНО РАЗРУШАВАЙКИ СВЕТА ОКОЛО СЕБЕ СИ ХОРАТА ЩЕ БЪДАТ РАЗРУШАВАНИ. НЯМА СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ. АКО ВИЖДАХА СЪЩНОСТТА НА ДВИЖЕНИЕТО ЩЯХА ДА ВИДЯТ, ЧЕ НИТО МОЖЕ САМО ДА ВЗИМАТ НИТО МОЖЕ САМО ДА ДАВАТ, ЗАЩОТО ПРИМЕРНО ЙОГИТЕ И ПОСТНИЦИТЕ ОТ ДРЕВНОСТТА СЪС СИГУРНОСТ ПРИ ПОСТОЯННОТО ДАВАНЕ СА ДАВАЛИ НА ХОРА ОТКОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ВЗЕМАТ, А БОГ НЕПРОЩАВА ЛИПСАТА НА БЕЗУПРЕЧНОСТ И ТОВА ПРЕДОПРЕДЕЛЯ СИТУАЦИИТИ, ЧЕ ПОНЯКОГА КОГАТО ДАВАШ ВМЕСТТО ДА ПОЛУЧИШ ЩЕ ТИ БЪДЕ ОТНЕТО. ТОВА Е НЕЛИНЕЙНАТА ВЕЧНОСТ. ИЛИ СИ БЕЗУПРЕЧЕН И ЛЕТИШ ИЛИ НЕ СИ И СИ ПРИКОВАН ВОВЕКИ АКО ЩЕШ. АЗ СЕ ОЧУДВАМ ЧЕ С НЯКОЛКОТО ЧОВЕКА С КОИТО СЪМ СПОДЕЛЯЛ БЕГЛО ИЛИ ПО ЗАДЪЛБОЧЕНО ОТДЕЛНИ КАЧЕСТВА НА ДГД ВИНАГИ СА НАБЛЯГАЛИ НА ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ТРУДНОСТИ КОИТО СА ПРЕОДОЛИМИ, А НЕ НА ФАКТЪТ ЧЕ БОГ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ НАПРАВИ "ВЕЧЕН ДВИГАТЕЛ" И ТОЗИ ДВИГАТЕЛ Е НАПЪЛНО СЪОБРАЗЕН С ИСТИНСКИТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ =
цитирай
2. анонимен - ДОКТОРА
13.04.2010 13:40
САМО И САМО ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ. ПРИЧИНАТА И СЛЕДСТВИЕТО СА ПРИРОДЕН БОЖИ ЗАКОН И СЕ ПРЕДОПРЕДЕЛЯ ОТ ОТНОСИТЕЛНОСТТА НА ДВИЖЕНИЕТО И ИНЕРТНОСТТА НА МАТЕРИЯТА. БЕЗ СБЛЪСЪК НЯМА ПРИЧИНА И СЛЕДСТВИЕ. ТЕ НЕРАЗБИРАТ ИСТИНСКИ ЗАКОНА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА, СЪЩНОСТТА НА ПОНЯТИЕТО ОТПРАВНА СИСТЕМА, СЪЩНОСТТА НА ПОНЯТИЕТО ОТВОРЕНА И ЗАТВОРЕНА СИСТЕМА, СЪЩНОСТТА НА ПОНЯТИЕТО ВЕЧНОСТ И БЕЗКРАЙНОСТ, БОГ, ПРИРОДА, ОТНОСИТЕЛНОСТ, КВАНТУВАНЕ И Т.Н. И Т.Н. СТИГА ТОЛКОВА ИЗБРОЯВАНЕ. ДА МИСЛЯТ... АМИН.
цитирай
3. gmihov - доктора
13.04.2010 18:45
Това, което аз повече от 50 години знам и ти от няколко години знаеш, те не го знаят, но имат много повече конкретни знания от нас, като специалисти , без които директнта гравитацинна енергетика нама да навлезе в живота на хората.
Докато не отворят уши и очи да чуят и видят, истината, която не по малко знаят от нас, че когано две величини не са равни помежду , при тяхното сборуване/ събироне и извждон/ нама и не може да има нулев резултат , важи и за условията, които обуславят и гарантират работата на директните гравитационни дивгатели, ние ще продължаваме с голи глави да разбиваме гранитна стена от инертност, предубеденост, заблуда, "непогрешимост" , надменост, безразличие и пр. за да може да им поднесем на тепсия директната гравигационна енергетиака, на която тя е голяма и тлъста баница, която не е за всяка уста.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314237
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930