Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2010 00:18 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 802 Коментари: 2 Гласове:
1



Въпрос:    При наличието на гравитационното излъчване от телата, формиращо гравитационните им оплета може ли структурите на материята да бъдат в покой спрямо пространството? Кратък отговор:    Не могат!   Въпрос:  Може ли без гравитационните излъчвания от телата да имаме техните орбитални движения в пространството? Кратък отговор:  Не може!   Въпрос:  Кое обвързва микроструктурите на материята в малки и големи тела? Кратък отговор:  Движението и нищо друго.   Въпрос:  Може ли да имаме наличие на енергия и сила, без наличие на движение.? Кратък отговор:  Не може!   Въпрос:   Какво обуславя всеобщата проникваемост на гравитационните излъчвания / полета в/ едно в друго в дадена точка от пространството? Кратък отговор:  Неограничен брой гравитационни сили с независимо силово въздействие и неограничен брой посоки.   Въпрос:  Може ли да имаме нулево пространство, материя и движение? Кратък отговор: Не може! Противоречи на закона за съхранение на базовата същност на Вечността/ на Всемира, на Бога/   Въпрос:  Може ли да имаме реално физическа сила, без сблъсък на структури на материята? Кратък отговор:  Не може!   Въпрос:  Кое обуславя работата на нашия мозък и кое неговата инертност? Кратък отговор:  Работата на нашия мозък се обуславя от движението, неговата инертност от инертността на материята от която е изграден.   Въпрос:  В колко движения участвува всяко тяло, всяка структура на материята, обосновани от гравитацията? Кратък отговор:  В неопределен брой движения.   Въпрос:  Има ли нулева гравитация? Кратък отговор:  Няма и не може да има!   Въпрос:    Какво имаме при телата в пространството в резултат на гравитацията, като продукт на движението? Кратък отговор: 1.    Енергия, 2. Импулсна сила, ускорение, ускорително и закъснително движение, орбитални движения, центробежна сила,   Въпрос:    Защо гравитационната енергия е неизчерпаема? Кратък отговор/    Защото  гравитационното излъчване от телата е непрекъсваемо.   Въпрос:  От какво се обуславят неограничените възможности и мощности при директните гравитационни двигатели? Кратък отговор: 1.    От неизчерпаемостта на гравитационната енергия на всяко гравитационни поле докато то съществува. 2.    От неограничената мощност на гравитационните полета, измерима , на базата на принципа на “Щангиста” 3.    От масата и скоростта на движещите се части, при директните гравитационни двигатели. 4.    От възможността гравитационните двигатели да работят непрекъснато във времето / практически вечно/                    



Гласувай:
1



1. анонимен - доктора
29.03.2010 00:49
ако се окаже вярна /а това е напълно възможно от моя гледна точка/ теорията, че взаимодействието гравитон - структурна форма на материята е на билярден принцип /по-скоро би трябвало да е засрещащи се БИЛЯРД/ПРЕДИМНО ОТВОРЕНА СПИРАЛА С БИЛЯРД/ПРЕДИМНО ЗАТВОРЕНА СПИРАЛА И ПОЛУЧАВАЩА СЕ БИЛЯРД/ПРЕДИМНО ОТВОРЕНА СПИРАЛА и едновременно постъпателен тип в безкрая/ то би трябвало цялата структурирана материя в бог непрекъсната да променя и подменя своята материя, защото примерно един фотон при предимно отвореното и предимно линейното си и предимно инерциално си движение дори в "дълбокия вакуум" би трябвало непрекъснато да се "ПРЕНАПИСВА" от удрящите се в него гравитони от всички страни. със здраве учителю. колкото и абсурдна да е молбата ми МОЛЯ ТЕ БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ.
цитирай
2. gmihov - доктора
29.03.2010 17:18
За сега анализите на базата на фхундаменталните достижения на науката , показват, че билярдният принцип за механизма на гравитационното силово зъдействие върху телата съвпада най - плътно с тези достижения. Но, да се вникни с тази същност и анализите , които говорят в полза на нея, колкото и порсит и очевидни да са ще енеобходимо много време.Инерицята ,за момента , нао човешкото мислене е друга посока, а да се отклони една такава солидна инерлциална посока на мисълтта изисква усилия да асе изгради нещо подобно, като китайската велика стена за което е нужно много време.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300819
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031