Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2010 07:54 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГТИКА - въпроси с кратки отговори
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1998 Коментари: 10 Гласове:
0



Въпрос:  Кое обуславя и гарантира бъдещата директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия? Кратък отговор: 1.Наличието на движението и неговото съхранение. 2.Наличието на гравитационното излъчване от телата формиращи гравитационните им енергийни полета. 3. Наличието във всяка точка от гравитационните полета на неограничени по големина енергии, сили и гравитационни потенциали. 4. Наличието на закон за съхранение на енергията и импулса. 5. Наличието на условия, при които гравитационното поле не е консервативно. 6. Директните гравитационни двигатели с неограничени възможности за мощности и добив на енергия на базата на гравитационните полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия. 7. Простите технически решения, при директните гравитационни двигатели и възможностите да бъдат използувани за неограничено време,  което ще позволи тяхното бързо внедряване и масово производство.   Въпрос:  Колко време могат да работят безотказно,при добро техническо подържане едно водно колело на повърхността на водите нар.Дунав и една 1000клм. придънна гравитационна енергийно магистрала на дъното на р.Дунав с мощност от десетки до стотици  Гвт.? Кратък отговор:  Докато съществува реката и  в нея текат води.   Въпрос:    Кога директната гравитационна енергетика от която човечеството, при наличните глобални проблеми, които има днес вече му е жизнено необходима  ще стане реалност? Кратък отговор: 1. Когато специалистите проумеят, че гравитационното поле не е консервативно, както проумяха, че атома е делим и се освободят от заблудата, че гравитационното поле е консервативно. 2. Когато инвеститорите разберат, че от директната гравитационна енергетики могат да печелят и станат по богати от колкото с атомната енергетика. 3. Когато политиците проумеят, че гравитацията им предлага по голяма мощ от атома. 4. Когато хората разберат, че с това, което гравитацията им предлага могат да живеят по богато и по добре и започнат да изискват това от своите политици с не по малка настоятелност, от колкото днес изискват да имат чиста природна среда и безопасни въздух, вода и храна.  


Тагове:   отговори,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gmihov - Чудо , но не за чудене.
20.03.2010 12:01
Всичко във връзка с директната гравитационна енергтетика се вмества в обективните човешки познание до сега и е във възможностите на много хора ,на базата на собствените си познания да го проверят и потвърдят. Но! Когато в съзнонието им господства една вековна заблуда с дълбоки корени, които ограничават хората да мислят извън нея, никой истината не проверява . За заблуда я обявява и упорито заблудата, която съзнанието му владее , като истина защитава. Това не е чудо, но е за чудене, как грамотни хора ,които много добре знаят ,че при сборуването на 5 и 3 няма и не може да има сбор равен на нула,без да мислян за истина приемат и срещу иситната застават, както папи и кардинали от времето на Коперник иГалилей срещу обективините/ божите / истини до които те са додтигнали упорито са заставари.
цитирай
2. анонимен - доктора
20.03.2010 15:26
мисля, че физиците не разбират факта, че същностите сила и енергия се образуват от две компоненти: материя и движение, а във формулата масата, скоростта и ускорението са количествени мерки на МАТЕРИЯТА И ДВИЖЕНИЕТО. категорично неразбират, че без една от компонентите няма сила и енергия тоест неразбират, че четирите взаимодействия/сили гравитационната, електромагнитната, силното и слабото ядрено взаимодействие немогат да бъдат нищо друго освен производни величини получаващи се от "взаимодействие" на материя и движение. а ПРОСТРАНСТВОТО което няма вещева същност Е САМО СЪДЪТ, ВМЕСТИЛИЩЕТО, ПОЛЕТО НА БИТКАТА, а не самата битка тоест то неможе да всмуква със своята празнота нищо и неможе да тласка и придава скорост на нищо. камо ли да бъде изкривявано, осуквано или пробивано или разделяно. успех в разбирането.
цитирай
3. анонимен - доктора
20.03.2010 15:44
МАТЕРИЯТА: единствения еквивалент на каквото е тя е САМО И САМО на пълното място, на обратното на дупката, на абсолютната съпротива, на абсолютната твърдост. неин МАТЕМАТИЧЕСКИ ЕКВИВАЛЕНТ е 1 от бинарната система, макар че тя еденицата неможе в никакъв случай да изрази напълно същността на понятието материя. както законът за плътността изразява реципрочността на материята и пространството така и този закон изразява, че неможем да имаме безкрайна или нулева плътност освен в ОТЦА както се изразяват религиозните братя. единствено в троицата има истински безкрайности и вечности. неможе да има материя и антиматерия, барионна и небарионна материя, екзотична и неекзотична такава. всичките тези думички ако съществуват същностите зад тях /защото екзотична материя като същност неможе да съществува защото нарушава законите за съхранение, докато антиматерия си съществува и още как/ по съдържание са структурни форми на материята тоест изградени са САМО И САМО от материя/движение/пространство и НИЩО ДРУГО. успехи в разбирането.
цитирай
4. анонимен - доктора
20.03.2010 23:38
МАТЕРИЯТА: освен, че основното определение на материята е недупката /за разлика от пространството което е дупката/колкото и странно и ненаучно да звучи това определение тя материята е вечност тоест тя е съхранимост тоест тя е неунищожимост и като такава твърдението, че материята е еквивалентна на енергията и обратно е абсолютно некоректно. правилният израз е, че енергията е пропорционална на материята, а не обратното защото доста често материята на дадена структурна форма на материята е сравнително константна величина, а енергията и може да варира в огромни граници защото енергията зависи много повече от движението като съставяща величина. тоест енергията е пропорционална на материята и движението в геометричен порядък. абсолютна заблуда е да се мисли, че при взаимодействието на вещество и антивещество имаме унищожение на материята и превръщането и в енергия. правилният начин на мислене е, че взаимодействувайки си две структурни форми на материята /тоест съставени от материя/движение/пространство/ дават като резултат трета структурна форма на материя, която е известна като светлина, а количеството материя, движение и пространство не се променят. това което обърква съвременната физика е че все още не се разбира, че движението е концентричен тип тоест акумолиращо и линеен тип тоест разрушаващо неакумолиращо и все още се води безмисления спор дали фотонът има или няма маса или масата му била само при движение. това че относително отвореното движение на фотона във вакуума при "поглъщане" в атома преминава във относително затворен тип незначе, че фотона е станал безплътен. има го този феномен при дефектът на масата при електронните преходи и все още не се осъзнава напълно. успехи в разбирането.
цитирай
5. анонимен - доктора
21.03.2010 11:51
един пример на неразбиране на идеите на учителя. в един друг блог учителя обясняваше на един от двамата човека /непомня кой точно и затова споменавам и двамата/ ба4о а4о или physnws за опитната постановка за гравитационни изстрели във височина. опонентът направи графика и каза, че процесът е затихващ. затихващ е ако няма промени в обемите и масата. когато се движи системата ще го кажа с думи просто и съвсем ненаучно, на неиздържан физически език ХА-ХА-ХА-ХА: в посока надолу поради фактора промяна в обема и масите системата тежи много като потапяща се подводница, а когато изплува тъй като е променила обема и масата си системата олеква до изразено отрицателно тегло също като подводница, но тези процеси на промяна в обемите и масите са много по-изразени в системите на ДОКТОР ГЕОРГИ МИХОВ. и така при една такава система същата кумулира кинетична енергия/движение и при потапяне и при издигане тоест скоростта и въпреки съпротивлението на водата нараства многократно и когато излезе над повърхността тя излита във височина. съответно ако на тази система се закачат тела които като маса да не и пречат да се движи и в моментът на излизане на системата над повърхността същите се освобождават то те ще се изтрелят доста над водата, докато подводницата само изплува. ако една такава система се затвори и имаме периодичен "танц" в обемите и масите ще имаме реализиран ДГД. успехи в разбирането.
цитирай
6. gmihov - доктора
21.03.2010 17:11
Наврезе добре не само в теоретичната част, но и в конкретната техничеческа част на директната гравитационна енергетика и аз днес съм много по уверен, че и втората част от моята прогноза от 1960г. ще се сбънде.
Глухиге ще чуят. Слепита ще погледнат. Ще видят и разберат, че гравитационното поле не е консервативно, както въпреки Решщението на Френската академия на науките от 1775г разбраха, че атома е дилим.От заблуди ще се освободат и истината за директната гравитационна енергетика ще стане реалност, както днес атомната енергетика е реалност.
Пред хората ще се открят неограничени възможности за оцеляване на земята и в космоса, ако разумът наделее над човешката глупост, обоснована от алчност, страст за власт, пара и необоздана, неовладяна престъпност, престъпност, която влече към дъното на ада не само невинни хора , но и самите престъпници, включително и тия които са кандидати за госродари на света и неосъзнавайки своята перходност съзнателно или несъзнателно им се иска да заменят самия Бог, самата Вечност, от която, като същност са, но като форма и структура не са и както в живота се появяват, както всички дзруги живи същестава, така и по силата на ненарушимите закони на Вечноста / на Бога/ изчезват.
цитирай
7. анонимен - доктора
21.03.2010 17:16
КАТАЛИЗАТОР и ИНХИБИТОР: вещества които ускоряват съответно забавят дадена химична реакция. между другото учителю и до сега обясненията за катализаторите били те положителни или отрицателни са на нивото на обясненията от рода на глупостите изкривено време пространство. ТОЕСТ ИСТИНСКО ОБЯСНЕНИЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНА И ОТРИЦАТЕЛНА КАТАЛИЗА НЯМА. без твоята теория учителю, няма и да има. и така съвременната химия си мисли, че дадено вещество с определена структура простто си ускорява дадена химическа реакция без да "ЗАПЛАЩА" нищо за това. клати ми се ръката и още малко ще падне. има ФУНДАМЕНТАЛЕН ЗАКОН ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ДВИЖЕНИЕТО тоест този закон на когото подзакон е ЗАКОНА ЗА СЪХРАНЕНИЕТА НА ЕНЕРГИЯТА указва, че неможе без външна сила да ускориш каквото и да било. разбирам ускорението на химични реакции при внос на топлина, но без нищо братя учени нестава. и така учителю според мен отговора се крие във ОТБСВ и по-специално в частта на истините за гравитацията /там някъде се крие и трансмутацията при стайна температура и липса на свободни неутрони/. мисля, че всеки един катализатор се явява гравитационен ускорител и конвертор на гравитационно движение във двигателните процеси на една химична реакция. ще видим как точно става ако няма промени в обемите и масите. успехи в осъзнаването.
цитирай
8. анонимен - доктора
21.03.2010 17:33
аз имам едно намерение, което въпреки трудностите смятам да направя реалност. един от виждащите - карлос кастанеда е казал в книгите си на базата на казаното от неговия учител дон хуан / вероятно името на този човек е просто весел псевдоним /, че при достатъчно сила намерението на един човек, което си е реална физическа заповед може да стане заповед на бога тоест малкото камъче да обърне или спре колата. незнам дали ще проработи учителю, но смята моето намерение да помогне да видиш истинското начало на промяната. знам, че си я видял преди 51 години, а аз я вижма вече няколко години макар и мъгливо но мъгливо с тенденция на просветляване знам, че знаеш какво говоря. и въпреки всичко искам да си жив когато всичко тръгне за да ти ЦЕЛУНАТ РЪКАТА, а не .... под формата на разбиране, признание и преклонение. със здраве учителю.
цитирай
9. gmihov - доктора- продължение
21.03.2010 17:34
Ако, както ти проумя теоретичната и техническата част във връзка с директната гравитационна енергетика би мъгъл настоящият Министерски съвет, начело със своя премиер да разбере , въпреки настоящата икономическа криза България би могла да спечели твърде много и да стане научен и икономически център не само в Европа, но и в света.
Ако водното колело, парната машина, двигателите с вътрешно горене, атомните реактори са довели до същкествени пормени в живота на харата, то директните гравитационни дивгатели обуславят значително много по големи промени в науката и в живота на хората и това рано или късво поради инертност на човешкото мислена и човешка надменост и алчност, ще се разбере.
За това бъдеще на хората, ти вече, като мой съавтор , неред с останалитне ми съавтори имаш вече опреселрена заслуга, която един ден ще се оцени и призние.
Заслуги към човечеството имат не само тези, които достигат до открития и изобретениа, но и тези , които ги разбират и съдействуват за тяхното оползотворяване, дори в случаите, когато някои хора прагиягсвуват и тяхното прагиятство е съдействувало истините да доситгнат до съзнанието на хората.
цитирай
10. анонимен - доктора
21.03.2010 18:16
мисля, че още времето на РАЗБИРАНЕТО И ОСЪЗНАВАНЕТО на министерския съвет и министър председателя не е настанало. просто трябва да направим ДВИГАТЕЛЯ, защото без козът-двигател няма да имаме резерв от убеждение. затова колкото и да ми е трудно /ще ти обясня когато се видим как бедните душици управляващи парите се отмятат от дадена дума, а това намалява финансовите ми възможностти/ тази година до есента ДГД ще е готов и тогава от една истинска позиция на СИЛАТА /не тази на простаците-управляващи, които са готови да си прегризват вратовете за пара и власт/ под твоето ръководство ще можем да направим това което великите наричат ПРЕД ФАКТИТЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ..... имай предвит /знам, че знаеш/, че и тогава няма да е лесно защото има една ГЛУПОСТ ЧОВЕШКА, която се изразява с думите: ТОВА НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАЩОТО НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ. подобно се е случвало и с КАТАЛИЗАТОРИТЕ, превръщащи водата в гориво . тези катализатори са били истина и са си отивали заедно с изобретателите си защото те УЧЕНИТЕ за съжаление не са можели да обяснят какво са направили. да ама ти УЧИТЕЛЮ МОЖЕШ ДА ОБЯСНИШ КАКВО СИ НАПРАВИЛ С ДУМИ И ФОРМУЛИ "ПРОСТИ" И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТИ МОЖЕШ ДА ОБЯСНИШ КАКВО СА НАПРАВИЛИ ТЕЗИ КОИТО СА НАПРАВИЛИ ВЕЛИКИ НЕЩА / тук включвам: леонардо, тесла, алхимиците знайни и незнайни включително нютон той също е имал алхимичен уклон, стефан найденов, илия вълков, джон андрюс, гуидо франч и хилядите знайни и незнайни учители на хората/. само трябва ДА РАЗБЕРАТ УЧИТЕЛЮ думите и формули прости които си им дал , ЗАЩОТО КАТО ГИ ГЛЕДАМ ХИЧ НЕ ИМ Е ЛЕСНО ТОВА. воистина не им е лесно да видят, камо ли да разберат и осъзнаят ОЧЕВАДНОТО. със здраве учителю.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314113
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930