Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2010 16:56 - Въпрос с кратък отговор
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2418 Коментари: 9 Гласове:
0



Въпрос:  Колко струват моите достижения, като експериментални резултати, открития, изобретения, теории за науката и практиката? Кратък отговор:  За науката не по малко от: 1.Независимостта на гравитационното ускорение от масата на телата, които се намират в гравитационните полета, открита от Галилей. 2. Принципите на Нютон 3. Повече и по достоверно от теорията на относителността на Айнщайн.  За практиката: 1. Повече от водното колело. 2. Повече от парните, въздушните, с вътрешно горене двигатели. 3. Повече от Атомните реактори.    Първата ми прогноза от 1960 , че тези оценки докато съм жив няма да се разберат скоро ще се сбъдне на 100%.    В следващите 50 години ще се сбъдне и втората ми прогноза, че тези оценки ще се разберат и на базата на постигнатото от мен светът ще се промени не по малко от колкото от достиженията на Архимед, Галилей, Нютон , Айнщайн. За добро или зло това ще зависи от егото, алчността, страстта за пара и власт и разума на власт имащите в религията, политиката, престъпността.    


Тагове:   отговор,   въпрос,   открития,


Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
18.03.2010 20:56
мисля, че куцата съдба на хората ще им "даде" "шанс" да оцелеят още няколко столетия като махленска цивилизацийка на своята планетка. за това има достатъчно нефт, газ, въглища и атомни елементи. вероятно куцата съдба ще им "даде" "шанс" да направят някакви си термоядрени реактори, които да помагат на хората да кретат по своя пътя. но без гравитационната енергетика ние хората не ще полетим. преди само съм си мислел, че познавам явлението инертност /тогава я наричах съпротива на средата/, но сега знам от първо лице какво значат тези думи. и твоите прогнози учителю, които някога ми се струваха смешни сега се изправят пред мен със цялата си сложност, истинност и сериозност. аз знам, че ще направя ДВИГАТЕЛЯ /разбира се не без твоята свещенна помощ/, аз знам, че той ще работи без да съм го видял, че работи, защото благодарение на теб го разбирам /е не толкова ясно колкото ми се иска, но достатъчно. примерно трябваше ми почти една година в хода на мисленето ми за двигателя, за да разбера какво имаше предвит под двигателната и възстановяващата части на двигателя./, не просто вярвам, а знам и разбирам. и на фона на това познание застава познанието за това което стои зад твоята прогноза и направо не ми се мисли. ако инертността и инерцията са достатъчно големи дори и ДВИГАТЕЛЯ няма да ни помогне да ги убедим. е аз съм си оптимис по рождение. ще караме по алгоритъма на бога. първо двигателя, а после защитата, а после ще видим. амин.
цитирай
2. анонимен - доктора
19.03.2010 09:52
тъй като когато пиша поради сложността на материяа която разглеждам / ОТБСВ от моя гледна / точка думите и изреченията се получават много сложни и неразбераеми. поради това повечето от вас да некажа всичките читатели нищо неразбират от моите коментари. / по този въпрос ме е критикувал и учителя / . поради тази причина при моите коментарии ще се старая да обхващам само по един въпрос и ще се старая да го вмествам в няколко изречения. имайте предвид, че само малцина ще почустват интуитивно истината и още по-малко ще я разберат. амин.
цитирай
3. анонимен - доктора
19.03.2010 10:25
ПРОСТРАНСТВОТО: няма такова животно ПРОСТРАНСТВЕНОВРЕМЕВИ КОНТИНИУМ, никога не е имало и никога ама никога няма да има на този бял свят. напротив истинския КОНТИНИУМ Е САМО И САМО МАТЕРИЯ/ДВИЖЕНИЕ/ПРОСТРАНСТВО. и така, пространството Е ВЕЧНА СЪЩНОСТ И СТРАНА НА ПРИРОДАТА. ТО ПРОСТРАНСТВОТО Е ПЪЛЕН ЕКВИВАЛЕНТ НА ДУПКАТА=ПРАЗНОТО МЯСТО=ОБЕМА. негов математически израз е само и само нулата и то в бинарната система на изчисления, а не в десетичната такава. имайте предвид, че нулата като смисъл неможе напълно да изрази същността на пространство. дори горните думи пространство=дупка=празно място немогат да изразят истинския смисъл на ПРОСТРАНСТВОТО ако няма разбиране и осъзнаване за това. успехи в разбирането.
цитирай
4. анонимен - доктора
19.03.2010 23:43
ДВИЖЕНИЕТО: то е АКТИВНАТА СТРАНА НА ВЕЧНОСТТА, то е НЕЩОТО КОЕТО КАРА МАТЕРИЯТА ДА СВЕТИ И ЗАРАДИ НЕГО ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ВИЖДАЩИ ВИЖДАТ ВЕЧНОСТТА КАТО БЕЗКРАЙНА СВЕТЛИНА. то движението е най-абстрактната част на вечността. обикновенно бъркат скоростта, ускорението, посоката, времето, пътя с него,а реално изброените по-горе думи са само негови измерения и нищо повече. то движението е наистина единственото действие във вечността. то ОБЕДИНЯВА СЪЩНОСТТА НА СИЛАТА И ЕНЕРГИЯТА И ОБЕДИНЯВА ВСИЧКИ СИЛИ И ЕНЕРГИИ В ЕДНО СВЕЖДАЙКИ ГИ ДО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ МАТЕРИЯ И ДВИЖЕНИЕ. НЕ СЕ ЛИ ОСЪЗНАЕ ТОВА единна теорийка на полето ще бъде открита когато ми цъфнат налъмите. успехи в разбирането.
цитирай
5. анонимен - доктора
20.03.2010 00:02
е сега открих учителю, че ме вълнува един въпрос, който никога не съм ти задавал. ясно е поне на мен със сигурност, че граничната относителна скорост в познатият ни свят е два пъти це. примерно когато съотнасяме два гравитона или два фотона движещи се един срещу друг. подозирам, че тази скорост не е крайна, но немога да си представя по-голяма скорост от два пъти це при условие, че имаме основен закон за запазване на импулса. и така въпроса ми към теб е: има ли условия в нашия свят при които да се реализира скорост над два пъти с и съответно ако има как може да стане?
цитирай
6. gmihov - доктора
20.03.2010 06:46
Като базови характеристики на същността на Вечността /на Бога/ херактеристиката на движението се отличава от характеристиките на пространството и материята с това, че то винаги е е относително, което значи, че скоростта спрямо различните отправни системи е различна. На тази база, като приемем, че нама излъчвания от една структура на материята спрямо източника със скорост по галяма от скоростта на светлината, вътре в една отправна сисетма максималните скорости на приближаване на дев структури може да бъде до 2 це. Не така стжи въпроса, поради относителността на движението и инертността и инериицата на телата за скоростите между раличните отпрлавни системи .
Например скоростта на светлината , като копускуларен енериген потощ , която се излъчва от фаровите на една кола , по отношение на колата не може да бъде по голяма от 1с, но спрямо пътя, тя е по голяма от 1с.
Ако от два неподвижни енергоизточника се излъчват два лъчя светлина един срещу друг скоростта на приближване на фогоните, носители на светлината, от единя лъч спрямо фотоните от другия лъч не може да бъде по голяма от 2с. Но! Ако потоците , единсрещу друг идват от два движещи се един срущу друг подвижни енергоизточника скоростта на приближаване на фотоните ще е по голяма от 2с.
Ако един атом се дивжи със скорост 1с спрямо пространството и в даден момент излъчва светлина скоростта на светливата спрямо атома/ източника на светрина / ще бъде едноква спрамо атома във всички посоки ,но не и спряло пространството. В посока на движението на отома тя ще е 2с, , а в опратната посако породи инертността и инерцията ще е 1с.
Ако имаме следната порецика от излъчвания:
1. Молекула, която се движи спрямо пространството със скорост 1с и излъчва атоми със скорос 1с тяхната скорост по отношение на пространството ще в посака на движението на молекурата 2с. В обратната посока 1с. Око излъченият атом имлъчи светлина скоростта на фотоните в покака на атома ще е 3с,в онлатна посака 2с. и т.н.
цитирай
7. gmihov - продължение
20.03.2010 07:07
Теоретично спрямо различнише отпр системи различните скорости могат да бъда неотраничени, но в цялото пространство, без ислючение има всеобщ коректор на всички скорости и това е гравитационното излъчвания от телата, което корегира всякаскорост до собствената си скорост, както това е и в всеки друг енертиен поток, съгласно общата теария за енергийните попоци/ полета/, която създадон преди ОТБСВ. Като се всеме предвид, че няма и не може да има движение, което да не е относително и да нарушава инертността, вклйюително и движението на гравитонте нещата се сложняват доста и тяхното обясненее и разаснние изисква по общино изложени със сответни схми, изчисления, графики и пр.
Кто се срещнем може по този въпрос да поговорим по конкретно и по задълбочено.
Що се касае за общага теория за полето мисля, че за сега едва ли би могла да са саздаде по достовена такава от моята обща теория за полето за енергийните потоци/ енергийните поета/ , обоснована от базовата същност на вечността и произтичащките от нея вечни и ненарушими природни защкони.
цитирай
8. анонимен - доктора
20.03.2010 10:19
благодаря. разбрах най после какво имаш предвит под израза скорости по-големи от це. и още нещо: 2,5 години онази книжка която ми я даде я прелиствам и препрочитам и въпреки ОЧЕВАДНОСТТА на опитите неможех и неможех да разбера какво искаш да покажеш с простите опитни установки за прехода на системата в различни варианти /напречни, надлажни,структурирани/ през флуид. най-после разбрах разпределението на силите в системата кога са движещи и възстановяващи. и все повече разбирам, че и с двигателя ще им е изключително трудно да разберат величието на постигнатото от теб. и още нещо ще прибавя към казаното от теб по-горе като твой принос поне така както го виждам аз от моята гледна точка: твоите три теории ще им дадат възможност много по-пълноценно да разберат собствените си теории. примерно истински ще разберат всичките си теории за относителността и откъде идват те и всичките си квантови теории и откъде са самите принципи на квантуването. със здраве учителю.
цитирай
9. анонимен - доктора
21.03.2010 00:02
най-голямото чудо за чудене е обективния и вечен факт, че всичко започва и свършва с бог и бог е по и във средата учителю, колкото и да го отричаме или да вярваме в негови лъжливи копия. със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315239
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930