Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2010 01:20 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1139 Коментари: 6 Гласове:
0



Въпрос:  Какво може да направи България на базата на постигнатото от мен и съавтори                                                                      А К О :   1. Учените излязат от оковите на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, чувството си за непогрешимост и сериозно и отговорно проверят моите достижения и видят обективните истини, които се съдържат в тях. 2. Ако Патентното ведомство на България би могло да даде приоритет не на формалностите, а на истината, която се съдържа в моите достижения. 3. Ако българският съд би могъл да преразгледа по същество своите формални Решения във връзка с моите достижения и обективно, реално помогне истината да се види такава, каквато е тя. 4. Ако държавните ръководители биха били по добри патриоти с по значима прозорливост за доброто на България ? Кратък отговор:  Може да направи: 1. Достоверна и отговорна проверка на истината съдържаща се в моите достижения за което в продължение на половин век настоявам и да направи нещо добро за българския народ и за всички народи на земята. 2. Да реализира с минимални средства един от най простите варианти на директен гравитационен двигател на своя територия и да покаже на света, че Вечността – Бог във всяка точка на земята, с гравитационното излъчване от нея ,формиращо гравитационното й поле е предоставила на човека неизчерпаем енергоизточник от които може да черпи за своите нужди неограничени количества енергия. 3. Да изработи , при заводски условия директна гравитационна електроцентрала и да я пренесе и монтира на територията на българската станция на южния континент с която не само на себе си ,но и на другите станции там  осигури достатъчно енергия за целогодишно пребиване . 4. С незначителни разходи изгради Научно производствен център на своя територия за проучване и използуване на гравитацията на земята и в космоса, които след време стане европейски, после и международен такъв. 5. Със незначителни собствени средства да започне успоредно с изграждането на новите атомни енергийни мощности , директна и индиректна гравитационни енергийни магистрали в изграждането на които в последствие да се включи и ЕС с оглед с завършването на атомните енергийни мощности да се реализират не по малки директни и индиректни гравитационни енергийни мощности за безопасно производство на енергия. 6. И още много други полезни за българите и хората по света неща, на базата на които, на територията на България, ще могат да живеят при по добър жизнен стандарт не 8 милиона, а двойно и тройно повече хора.



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
16.02.2010 08:41
снощи гледах филм по научнопопулярните канали. даваха развитието на галактиките - как първо са малки, а след това буквално изяждат съседите си за да станат големи. канибализъм във вселенски мащаби. според виждащите вселенската е хищническа, а кажи ми как да невярвам в това. как да неповярвам в истините на хермес, че каквото е доло на земята такова е и горе в небесата. как да невярвам в една моя представа, че несамо трябва да излезем в космоса за да се оцелеем от слъсъка на световете, но ако не сме готови за война, мир там горе няма да видим. както и да е. хем виждат астрономите как се развива вселената, а невиждат истинската относителност и продължават като папагали да повтарят изкривено времепространство, изкривено времепространство и т.н. със здраве.
цитирай
2. анонимен - доктора
16.02.2010 08:55
за маса ни трябват 40-50 милиона българи или считащи се за българи. за южния полюс не бях се сетил. наистина е добре като идея и начало за овладяването на луната и други небесни тела. проучването на атома трябва да продължи, защото разбирането на кодирането на структурите на материята е важно. успех.
цитирай
3. gmihov - доктора
17.02.2010 00:12
Анализа на всяка структура на базовата сщнст на Вечността води до нийнато триединна същност: простронство - материя - движение
Анализа на всяка жива структура води до нейния код, заложен в генитичното й начяло.
Безкрайното разнообразие на генетичното начало, като продукт на движението - творец обуславя безкрайното разнообразие на вечния живот , изграден от безкраен брой разнообразни , хпреходни живи структури,от вируса до човека.
цитирай
4. анонимен - доктора
17.02.2010 00:59
сега четях един обзор / добре написан / за енергията на нулевата точка. същността е следната: че в субатомните частици остава енергия дори при абсолютната нула. тази енергия се нарича още енергия на вакуума. ха-ха-ха много -ха да знаеш учителю. а сега ми кажи как да не те смятам за велик учител. ТЕ говорят за светото движение, а изобщо не го осъзнават по този начин както ти и аз. ТЕ си мислят, че говорят за енергия на пространството, а то такава неможе да произведе, но вездесъщата материя и движение могат. ха-ха-ха. много ми е любопитно кой се е опитал да ти открадни идеята и когато се срещнем ще те питам и това. за онези където говореха в обиден контекст за теб им намерих писанията отново. те се заканвали да реализират гравитационния двигател 2009 година, а доколкото следа новините сензации няма. много -ха. хора които несхващат, че дгд ненарушава и неможе при никакви условия и г-за да си съдере да наруши закона за съхранение на енергията и по-висшите закони за съхранение, та тези хора учени или лаици наистина нищо неразбират. това което ти си създал и духа ти е помогнал да разбереш е в голямата си част вътрешно познание и човек няма ли достатъчен енергиен обхват на съзнанието / или по друг начин казано достатъчна неинертност или по още по друг начин достатъчно непривързване - това е по патанджали / не ще може да го разбере. може да изкопира част от него като папагал, но само част и пак няма да разбере какво е направил. със здраве учителю.
цитирай
5. gmihov - доктора
17.02.2010 02:03
В реалността няма нула. Няма нулево пространство.
Пространството- материята - движението по скоро са характеристики на базовата същност на Вечността - Бог, творец и рушител на всичко от себе си и в себе си, в това число и на човека.
Кото реалности те не съществуват отделно едно от друга.
Няма плазно пространство, без материя и движение.
Нама манерия извън пространството и без движение.
Няма движение извън материята и пространството.
Няма движение без структура на базовата същност на Вечността .
Няма енергия без движение на структура на базовата същност на Вечността, заемаща част от пространството, по голямо от нула и съдържаща материя и движение.
Без движение на структура на базовата същност на Вечността няма и не може да има импулсна сила
Без движение няма сблъсък между структурите на базовата същност на Вечността.
Баз сблъсък няма и не може да има пренос на движение и материя/ на енергия/ от една структура на базовата същност на Вечността в друга.
Всяко пространство в което концентрацията на материя и дивжение са по малки представлява реален вакуум. Извън този вакум налягането на структулите на базовата същност на Вечтостта, продукт на движението им , е по голямо в посока на вакума и не вакума засмуква материя, както обикновено се казва, а материята и движението извън нея нахрева във вакуум.
В реалността, както няма притегателна сила, така няма и засмукване, има нахлуване от области с по високо налягане към области на по ниско налягане.
В енергийните потоци/полето/ нама привличане.
Има блъсък и отблъсък. При водните, въздушните, светлинните енергийни потоци силата е продукт на блъсък. При гравитацията е продукт на отблъсък. Това води до различия в общите формули и технте частни случаи за енергията и силата , при светлините, въздушните , модните енергийни потоци и гравитационните такива, при които няма сблъсък със скорост по голяма от скоростта на гравитацияата, докато ,при светлината това го има.
Това, при създаването на моята теория за безкрайност на енергията във времето и общата теория за енергийнит потоци/ полеито/ го отразих в съответните формули.
Вероятно за в бъдеще ще се наложи понятията "притегляне" и "Всмукване" на се изхвълят от техническия език за да не прачят за изясняване на обективната истина, такава,каквато реално е тя.
цитирай
6. анонимен - доктора
17.02.2010 08:01
аз разбирам, но все още ми е трудно да се примиря с факта, че другите неразбират тези " елементарни " неща. ха-ха-ха.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316231
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930