Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2010 07:15 - ЗА ОБЩОТО И РАЗЛИЧНОТО, ПРИ.....
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1553 Коментари: 7 Гласове:
0



НА КРАТКО ЗА ОБЩОТО И РАЗЛИЧНОТО, ПРИ НЯКОИ ОТ ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ И ПОДВОДНИЦИТЕ.   ОБЩОТО Е: 1. Движението в дълбочина и височина се реализира само от гравитационни сили / центростремителни и центробежни по отношение центъра на земята/ 2. Поемане на вода от вън, при потъване и изхвърляне на вода ,при изплуване. 3. По голяма маса,при константен обем, при потъване и по малка ,при изплуване. 4. Наличие на възможност, с получената от гравитационното поле енергия, при падане във водата, да се достигнат  височини по високо от нивото на водата. 5. Сумарна гравитационна енергия, при затворен цикъл на движение по голяма от нула.   РАЗЛИЧНОТО Е: 1.   При подводниците има двигатели,които ползуват и друг естествен енергоизточник, освен гравитационното поле.  Директните гравитационни двигатели ползуват само гравитационна енергия и то напълно безплатно, както и подводниците за потапяне и изплуване я ползуват безплатно. 2.   Директните гравитационни двигатели, при поето в тях определено количество вода могат и извън океана да ползуват енергия от гравитационното поле и да работят. Подводниците не могат. 3.   Подводниците, въпреки,че сумата от гравитационната енергия, която ползуват от гравитационното поле, при потапяне и изплуване не е равна на нула не могат да бъдат доказателство за наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно. Директните гравитационни двигатели са такова не оспорено и неоспоримо доказателство. Забележка:  Повече информация във връзка с бъдещата директна гравитационна енергетика,нейните неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия, на базата на гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергияи ОТБСВ интересуващите се могат да намерят в интернет на адрес: gmihov.blog.bg.  


Тагове:   общото,


Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
31.01.2010 16:14
сутринта четох един твой критик, но беше писал в друг блог. случайно попаднах на него защото те беше цитирал. те май наистина абсолютно нищо невдяват от законите за съхранение от по-висшо ниво. какво да се очудвам като мисля, че неразбират дори закон за съхранение на енергията, който уж им е достъпен. виж му определението. според него касае само затворена система, ами при отворена система каквато е бог. затворени умове брей. наистина без двигателя нямат никакъв шанс близкото столетие. със здраве.
цитирай
2. анонимен - доктора
31.01.2010 16:35
ще се повторя за двигателя: в моментът на тази земя / сигурен съм / няма друг човек освен теб учителю, който да го обоснове истински и смислено. другите могат да го откраднат, могат да го създадат случайно, но не и да го обосновят, камо ли да го обяснят истински извън твоите обосновки и обяснения / могат да те повторят като папагали, но истини които не са осъзнати истински при обяснение с думи си личат, че са съшити с бели конци и от птичи поглед /. единствената и истинска обективна истина е ТРОИЦАТА - ДВИЖЕНИЕ/МАТЕРИЯ/ПРОСТРАНСТВО и е само една и обективна. няма друга ОБЕКТИВНА истина извън нея. тя е толкова абстрактна колкото си иска. мното по - истинска и абстрактна е от представит - глупости изкривено пространство и преход на материя в енергия и обратно / това го казвам за тези които си падат по сложните истини/ и т.н. на всичкото отгоре ТРОИЦАТА е вечна, безкрайна, неунищожима и несъздадима тоест отворена система. тя ТРОИЦАТА е и абсолютната отправна система. тя е навсякъде. тя е най-простото и най-сложното. тя е началото, междинното и края и всичко извън и в тях. тя като осъзнаване е разделителната бразда между идващата шеста и старата пета раси. амин.
цитирай
3. анонимен - доктора
31.01.2010 23:04
интересно нещо са сметките: поиграх си...: при 0,62, 70 %, 20 пад, д-2,4 се получиха интересни резултати. прибл. 4,2 тона вертикал и 22 тона п.с. леле мале, леле мале. консерватизъм дръжки. я да видим още малко "консерватизъм". във воден напор са непрекъснат пад на паралелипипед 4/1/1 метри. интересно учителю. това на един сегмент ами на сто сегмента, ами на хиляда. затова тюфлеците не са повярвали. винаги ми е било интересно как планетарна цивилизация се превръща в системна и галактическа, но не съм предполагал че ще видя началото с очичките си. може и в мъгла да го виждам, може и не така ясно като теб но го виждам и не ми пука, че една част в мен нежелае да повярва. наистина не ми пука. разбира се пази боже да не ме среща мечка в гората, но е интересно и предстоящото време е интересно. дано бойко борисов да е достатъчно достоен за предстоящото и за него. дано е добър проект. не е лек завета на древните ни предци и твоя завет които тепърва трябва да бъдат разбирани. още по интересно, че тези завети са за всички хора. не само за арийци или не. за всички или никой на тази земя и в тази реалност. АМИН.
цитирай
4. анонимен - доктора
31.01.2010 23:18
извън фантазиите... наистина трябва да се видим. само още няколко подробности да проверя с лентата. мисля, че бог ще ни помогне и за още един мътен елемент - гъвкавостта. много е важен този елемент. тизнаеш защо. със здраве учителю.
цитирай
5. gmihov - доктора
31.01.2010 23:39
Радва ме,че ти все по задълочено четеш товао, което пиша и все по дълбоко вникваш в обективните истини, такива, каквито са. Това все повече укрепва моята вяра, че постигнатото от мен сам и с моите съавтори, от които ти вече къщо ки есин, няма да загине, както въпреки упоритата съпротива , породена от егото у човека и инерцията на мисълтта не е довела до загиване на достиженията на Коперник, Галилей, Р.Майер и др.
Вълчият вой срещу "луната"/ истината/ от "непогрешими" и силни ше продължи още много време , но от това "луната" /истината/ нама да изчезне. След, като ти вече я виждаш в дълбочина, ще я видят и други и с твоя и тяхна помощ ще достигни до масовото човешко съзнание
и хората ще се отзоват в един свят с неограничени, обосновани от Вечността - Бог възможности и ако преадолеят своето его и алчност той ще бъде прекрасен, ако не ги преодолеят вместо в рай могат да се отзоват и в ад. след който ще трябва да започнат от абв....
цитирай
6. анонимен - доктора
01.02.2010 00:30
как се лови хищник/дявол от бог. интересен капан му е поставил. капана се нарича ТЕОРЕТИКОПРАКТИЧЕСКИ КОМПЛЕКС / създаден от един обикновен човек ха-ха-ха. / СЪС СЪРЦЕ ОТБСВ. в какво се състои / условието е да има ЧОВЕШКИЯ ВИД достатъчно време. стискам му и си палци / капана. хората невярват реално в бог и поради това немогат в истинския смисъл да разберат, че те са бог, те са от бог, бог е около тях, те ядат бог и акат бог, но това неправи бог по-малко велик. поради слепотата на своето чудно творение-човека и поради факта, че с нещо човек го е заслужил съобразно истинските божи заповеди бог решил да излъже хищника/дявол заселил се в човека. изпратил му примамка в лицето на един "обикновен" човек, който създал "обикновенна" научна теория почиваща на един "обикновен" двигател. двигателя е чудна примамка /истинска до мозъка на костите и/. тази примамка ще предизвика в един момент алчността на човека / който човек в моментът е съставен основно от хищник и невижда магическата си природа /. човек ще се поддаде на алчността си и ще попадне в капана на бог. защото има уловка. тази уловка е същността на двигателя и тя се нарича ОТБСВ. веднъж влезнал в капана хищника ще има два изхода на излаз. първия да предаде човек на ленноста му нарушавайки първата истинска божа заповед и съответно да го изтрие като вид от лицето на вечността, а втория е да позволи на човека да продължи пътя си в СВОБОДАТА. всичко е в ръцете на бог и човекабог. АМИН.
цитирай
7. gmihov - доктора
01.02.2010 01:40
В твърдението "Всичко е от Бога, в Бога и Бог е във всичко" Бог е налице, като реалност във всичко около нас и в нас.
В религията и в науката до сега за Бога се говори, като нещо извън реалността. Това и религиозни и научни лидери, както и лаиците ги поставя , като патета в калчища и не виждат и не могат да видят конкретните реалностиу като част от една всеобща същност от която и в която произтича всичко и която със своята обективна характериситка е на лице във всичко ,от кванта до галактиките и по нататък до Вемира, като цяло.
И след, като директната гравитационна енергетика стане реалност и доведе до съществени промени в живота на чавека и неговото общаство разбирането и приемането на тази всеобща същност, от която и в която произтича всичко ще продържи да се приема трудно, като Бог. Трудно ще се вижде и приеме, че Бог/Вечността/ е пространството, което побира всичко в себе си и извън него няма нещо, което реално да съществува, че Бог е материята, която със своята инертност е едиственият инертен строетелен мателиал от който Бог строи всичко, че движението е единственият Бот -творец и рушител, който с един единстнствен механимъм на
сбъсък мижду структурите на материята изгражда и разгражда всичко във Всеимра.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316716
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930