Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2010 09:09 - КОГАТО!!!
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 954 Коментари: 2 Гласове:
1



КОГАТО !!!    Когато човек решава фундаментални проблеми в сферата на обективното човешко познание, извън научните институции и благоволението на силните и “непогрешимите” още в самото начало трябва да е на ясно , че за положен труд и постигнати резултати от съвременниците му признание не се получава и награда не се дава и ако със своите обективни достижения руши заблуди и авторитета на силните и “непогрешимите” засяга, тежко и горко му.   Коперник, на тавана един манастир, при мизерни условия,и при присмех от страта на силните –“непогрешимите” и заблудените решава проблема за движението на земята и планетите. Наградата му за това от неговите съвременници, силни и “непогрешими” е “ЕРЕТИК”  и написаното за истината,която е установил, такава, каквато Бог я създал, горят на клади за назидание, заблуда и забавления на тълпите.    Галилей  по пътя на истините до които достига, руши заблуди  и на съд пред инквизицията застава и присъда тежка доживотна “ЕРЕТИК”  получава.    Р. Майер най фундаменталния закон открива и за награда , по волята на силните на присмех и до лудница стига.    Ж. Бруно за истините до които достига за награда на клада се отзовава и изгаря.    Преди половин век истини открих. Заблуди рушат и авторитета на силни, учени и лаици  “непогрешими” засягат. Наградата ми е : “ Мизерия, презрение, луд и пр.”   За щастие , за разлика от заблудите обективните истини не са плод на човешкия ум, а на базовата същност на Вечността- Бог и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони. Като такива и те са вечни и неотменни,за разлика от заблудите,които идват и си отиват.  Ще мине време, както поколенията след Коперник, Галилей, Р.Майер, Ж.Бруно са проемели, разбрали и ползуват с благодарност истините до които те са достигнали, хората ще проумеят и оползотворят обективните истини до които аз, сам и със съавтори достигнах, относно : -        Същността на Вечността, като база, творец и рушител на всичко, което реално съществува във Всемира. -        Същността, произхода и това, което произтича от гравитацията, като продукт на Вечността- Бог и част от него, както и всичко друго е от него. -        Консервативността и не консервативността на гравитационното поле. -        Вечния двигател и директните гравитационни двигатели Забележка:    Обективната истина , като начало, без грешка е в същността на Вечността – Бог. После , в религия и наука , в съзнанието на човека, като истина и заблуда, което изправя човек срещу човек и бедите, които следват от това за човека от века до века.        



Гласувай:
1



1. анонимен - доктора
27.01.2010 13:38
между другото точно истината - никой по никакъв начин неможе да открие или изобрети нещо което несъществува във всемира/бога е ФУНДАМЕНТАЛНА ИСТИНА и една от многото в ТЕОРЕТИКОПРАКТИЧЕСКИЯ КОМПЛЕКС която ми грабна сърцето и ми помогна да те разбера. тази истина е разделителна бразда между затворените и отворените умове между " петата " и " шестата " раси. затворените умове немогат да осъзнаят, че немогат да открият и създадат невъзможното, немогат да излъжат бог, че поради съхранението на движението и механизма му на строеж и разрушаване - сблъсъка/амина вечно ще има причина и следствие и никой от нас неможе да избяга от тази реалност. напрактика тази фундаментална истина осветлява границите на бога достъпни като разбиране от човека. друг е въпроса, че вътре в тези граници ни се усмихва една почти безкрайност и почти вечност. по отношение на определенията учител и гений аз знам, че те са много относителни категории. навсякъде признават / е има си и критицаи / примерно стивън хокинг за единствения жив гений. признават го доста физици. аз не съм физик и просто като познавам теб и достигнатото от теб немога да си изкривя душата. за мен ти си гений и учител колкото и относително да е това. друг е въпроса, че примерно виждащите казват, че основната връзка на човека е с бога/вечността/абстракта и на второ място с посредника учител. твоята и на второ място моята основна връзка е с бога и твоята връзка с него е по-чиста от нашите / затова ти е било дадено да откриеш ТЕОРЕТИКОПРАКТИЧЕСКИЯ КОМПЛЕКС /. в такава връзка ти си посредник между нас и в частност мен и бога. хората явно имат нужда от учители/посредници за да долавят същността на вечноста и да я изразяват с думи и формули. затова казвам, че двигателя ще им даде шанс да имат шанс за разбиране на ОТБСВ И СТОЯЩАТА ЗАД НЕЯ ВЕЧНОСТ. на две места бях поръчал лентата. от едното ми отказаха - неможели да изпълняват малки поръчки. ето това се наричат обречени разсъждения. скапани тюфлеци. амин.
цитирай
2. анонимен - доктора
27.01.2010 23:58
на другото място обаче хората са по-сговорчиви. приемайки малкото мисля, че ще имат късмет и за голямото. сега ще направя изчисления за геометрията на лентата, защото плътността на материалите им е малко по малка и всяко изчислено до сега трябва да се преработи. но при условие, че могат даже да ни я направят безконечна / макар че ще трябва да им давам да вградят входящия елемент при тези условия / и съвсем глатка / ама да видиш калибрираност / няма много много да им придирям. значи следващата стъпка е геометрията и им я давам да видим какво ще излезе като пари, защото това е ключов въпрос. интересното е от гледна точка на усмивките на съдбата, че тези които ми отказаха са на десетки километри от нас, а тези които се съгласиха са на съседната ни улица. аз ще им дам няколко варианта - на 60, 70, 80 и 90 да видя колко струват и вероятно ще ги накарам по 2 еденици / за огъването да видя / мостри да ми направят. след това ще направя входящите елементи, за " моя " / немога да не се усмихна на думичката и реалния и смисъл / вариан елемента е готов и след това идвам до теб. колкото и да бързам виждаш каква е мотаницата. даже съм благодарен на бог / ти знаеш какво влагам в този израз /, че ми посочи по-бързия път, а не ме подложи на излишни изпитания / леле мале като си помисла - на първия вариант / тези дето отказаха / трябваше да правя матрици за по 1 метър и да шлайфам лентата. ужас и като време и като пари. слава на бог. затова подчертавам, че явно си е променил решението и иска да оцелеем ние хората на майкат земя. / със здраве доктор михов и стискай палци. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315183
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930