Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2009 07:38 - Въпрос с кратък отговор
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 992 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:    От какво зависи в светлината на ОТБСВ? 1. Независимостта на гравитационното ускорение от масата на падащите в гравитационните полета тела, което открива Галилей. 2. Зависимостта на гравитационната сила от масата на телата, които падат в гравитационните полета , което открива Нютон. Кратък отговор:  Зависят от механизма на гравитационното силово въздействие, при който има избиването на гравитон от гравитон в падащите тела, при пълен обмен на енергията им и реактивна центростремителна гравитационна сила спрямо тялото от което изхожда гравитационното поле в което протича падането на телата.


Тагове:   отговор,   въпрос,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
18.12.2009 10:02
според мен гравитационното взаимодействие е и симетричен тип взаимодействие за да е студен тип. /хаотичното движение на атоми и молекули е топлината всъщност./ даже гравитацията действа симетрично и на "хаотичната" картина във всяка структурна форма на материята и запазва тази картина в непроменен вид за да недобавя повече хаотично движение в нея. за да е симетричен тип лъчение най-вероятно според мен взаимодействието не е просто избиване на сферичен гравитон от сферичен такъв, а има и напасване по някакъв начен между гравитон в гравитона иначе нямаше да има симетрия и щеше да се внася допълнителен "хаос" в "хаоса" и съответно да се преобразува гр. движение в топлинно такова?
цитирай
2. gmihov - доктора
19.12.2009 17:47
Избиването на гравитон от гавитон, както и наличие на спин и ротация , при гравитона обясняват в известна степеп защо гравитационната сила е реактивна сила и гравитацията не променя температурата на телата, както светлината, но тези два механизма не могат напълно да обяснят
гравитационното излъчване от телата, като продук на движението. Необходими са допълнителни анализи и измервания за наличие на промени в гравитационните полета на телата , във зависимост от промените на разстоянията им с други тела и др. Освен това тези два механизма на гравитационното силово въздействие могат да насочят мисълта , че гравитона е крайна по големина структура на материята и да върнат човешката мисъл към атомизама - наличие на най - малка и неделима частица , каквото ОТБСВ не приема. Тя приема, че непосредствено до нулата базовата същност на Вечността, както и в своята цялост се слива в единство с тройна характеристика, като пространство , като материя и като движение, безначален и безкраен идвор на всичико, което реално съществува във Всемира.
Когато ке спещнем може да си поговорим малка повече по проблема за гравитацията, като продукт на движението, което е единственият творец и рушител на всичко във Всемира, включително и на гравитоните, като носители на травитационната енергия, без каквито няма и не мож еда има енергия и сила.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300949
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031