Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2009 16:11 - Въпроси с кратки отговори
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 628 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:  Кой е естественият енергоизточник без чието непрекъснато ползуване човек не може да съществува на земята, както и самата земя? Кратък отговор:  Това е гравитационното излъчване от земята, формираща гравитационното й енергийно поле, което обуславя и гарантира целостта на земята и това, което е на повърхността й , включително и наличието на човека.   Въпрос:  На какво е продукт и конкретен израз всяка сила, включително и гравитационната такава, измерима, като тегло? Кратък отговор:  Продукт е на движението и е израз на обмен на енергия. Без обмен на енергия между структурите на материята няма и не може да има сила, в това число и като тегло.   Въпрос:  Какво количество енергия всяка секунда отдава гравитационното поле на земята за да могат телата да имат тегло или да падат в резултата на теглото, което получават от гравитационното поле. Кратък отговор:  Количеството енергия, която телата на земята непрекъснато получават от гравитационното поле на земята за да могат да се задържат и пада на нея се определя от масата на телата и гравитационното ускорение и може да се изчисли и види, че от никакъв друг енергоизточник човек за своето съществуване не получава толкова много енергия, колкото от гравитационното поле на земята.   Въпрос:  От какво зависи КПД при директните гравитационни двигатели? Кратък отговор:                                                   2    И при тези двигатели КПД зависи от разликата между получената от енергоизточника енергия и загубите от нея за преодоляване на съответните съпротивления, полезни и безполезни.   Въпрос:    Защо при някой от директните гравитационни двигатели могат да се постигнат големи скорости, съответно големи мощности, при много висок КПД? Кратък отговор:    Скоростта и мощността, при директните гравитационни двигатели е в тясна зависимост от съпротивлението на средата в която те ще работят. В условията на вакуум за реализация на директни гравитационни ускорители могат да се постигнат много големи скорости, при много висок КПД.   Въпрос:  Какви конкретни технически решения са необходими при реализацията на директните гравитационни двигатели във връзка с зависимостта на скоростите и мощностите им от условията на средата? Кротък отговор:  При двигатели, предназначени за работа в среди с голямо съпротивление са необходими конкретни решения за намаляване на съпротивлението. При такива,предназначени за работа в среди с малки съпротивления решения за увеличение на съпротивлението за да не се стига до опасни, разрушителни.   Въпрос:  Кои са главните предимства на бъдещата директна гравитационна енергетика: Кратък отговор: 1. Напълно безплатен естествен енергоизточник във всяка точка на земята и на други небесни тела. 2. Напълно безопасна за хората и природата на земята.                                                   3   3. Неограничен добив на енергия, на базата на неограничени енергийни мощности, на суша и вода, на не подвижи и подвижни платформи.      


Тагове:   отговори,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gmihov - Само Бог знае
22.08.2009 23:06
Защо в заблуда хората” вода газят жадни ходят”?
Гледат, но не виждат. Слушат, но не чуват. Безопасен алтернативен енергоизточник дирят. С директния достъп до енергията на гравитационното поле на земята, то е пред тях, като алтернативен, естествен и неизчерпаем енергоизточник, но не го виждат и не искат да го видят. Това ги обижда защото заблудата им, че гравитационното поле е консервативно, което са приели, като неоспорима истина разкрива и вярата в собствената им непогрешимост разбива.
А никой не иска да признае, че не знае. Още по малко, че в това в което вярва не е истина, а заблуда.
цитирай
2. анонимен - човека
24.08.2009 00:29
много са заблудите в човешкото съзнание, които носят окови, а не свобода, а и на всичкото отгоре противоречат на закона за съхранение на енергията и другите закони за съхранение. ето още една такава истино: неможе да се получи енергия от вакума защото той е самото пространство в което няма нищо камо ли енергия то е истинската черна дупка, но може да се получи енергия от енергийните потоци които изпълват вакуума. амин.
цитирай
3. gmihov - Човека
24.08.2009 06:25
Във всеки вакум, чийто произход идва от движението, при естестви условия нахлуват материални /корпускуларни/ енергийни потоци и те са носителите на енеригя, не вакуума. Това е просто и очевидно, но не винаги се разбира добре и са на лице такива глупасти, като енергия от ватума.
Вярно е, че на базата на вакуума може да се получи енергия, но не от него, а от това, което нахрува в него.
Вакуума не всмуква материя. Материята, под влияние на движението нахлува в него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315708
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930