Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2009 23:30 - Дъпрос с кратък отговор
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 578 Коментари: 2 Гласове:
0



КАКВО Е НЕОБХОДИМО ЗА ДА БЪДЕ ОПРОВЕРГАНА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА?   1. Необходимо е да докаже, че има нещо, реално, което да не от неделимото и съхранимо триединство от пространство – материя – движение, да не е част от него. 2. Да докаже, че има реалност, която не е в пространството и не заема част от пространството. 3. Да докаже, че има реалност ,която да не е от материята и да няма обем. 4. Да докаже, че има реалност, която не е в движение спрямо пространството. 5. Да докаже, че има , като вместилище нещо друго, което да не е пространство. 6. Да докаже, че има структури и форми, които не са материя. 7. Да докаже, че има енергия сила и ускорение,без участието на материята и движението. 8. Да докаже, че има природен закон, който да не произтича от неделимото и съхранимо триединство от пространство – материя – движение. 9. Да докаже, достоверно, че при моите опити липсват обективни резултати, които доказват, че гравитационното поле не е консервативно. Конкретно да докаже, че сумарната гравитационна енергия по затворен път в гравитационното поле, при тях е равна на нула, което до сега в продължение на 50 години никой не е направил и не може да направи. 10. Да докаже наличие на нарушение на закона за съхранение на енергията, при директните гравитационни двигатели, които изобретих на базата на този най- фундаментален природен закон от всички природни закони, продукт на най – общия природен закон за съхранение на неделимото триединство от : пространство – материя – движение, като всеобща базова същност на Вечността, на Всемира и всичко в него.  



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
01.06.2009 08:47
какво е необходимо да я приемат ОТБСВ, ОТБЕВ И ОТЕП НАСЕРИОЗНИ. вариентите са два: единия който е супер директен и е се състои в създаване на работещ ДГД, втория да се дадат обяснения от теорията на неща които нямат обяснение или са с грешни постановки в сегашната физика и астрофизика пък защо не и в химията. например: да се даде правилния начин на опитна установка на майкелсън и морли ( тоест да се докаже, че движението на фотоните като всяко друго движение във вечността е относително ), примера с обяснението на движението на кометите и техните метаморфози при приближаване и отдалечаване от слънцето е добър. е такива примери е необходимо да се дават. успех.
цитирай
2. gmihov - На вниманието на доктора
01.06.2009 15:45
Опитът на Майкелсън и Мори потвърждава , че пршнцшпа на Галиле, при определени условия е в сила не само за инерциални системи, но и за неинерлциални. Резултатът от този опит не само потвръждава, че скоростта на светлината в инерциални сисетме във всички посоки е еднаква, но и при определени условия на базата на инертността на матеирята е в сила и в неинерциални системи. Резултатите от този опит не само , че не са в противоречие с моите теории, но са и такива, каквито те ги предвиждат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317126
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930