Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2009 23:31 - Въпрос с кратък отговор
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1157 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:  Какво позволяват законите за импулса и енергията, формулирани на базата на масата на гравитоните и масата на телата върху, които упражняват силово въздействие в светлината на теорията за базовата същност на Вечността? Кратък отговор:  Позволяват да се изчисли сумарната маса на гравитоните, които в даден момент указват силово въздействие върху дадено тяло.  Като реалност, в съответствие с закона за съхранение на енеригята и импулса имаме следното: 1. I = M/c-gt/ = mgt  от където  M = mgt: /c –gt/ 2. E = mgH = 0,5M/c-gt/^2 от където М = mgh : 0,5/c-gt/^2



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
29.05.2009 09:35
извинявай, че ще те накарам да се повториш, но ще те запитам каква трябва да е опитната установка за замерване на движението респективно скоростта на светлината за да бъде опроверган опитът на майкелсън и морли. това е много важно защото е един от опорните точки, които ще докажат че теорията на айнщайн е непълна или ненапълно достоверна. нека да не настъпваме братята физици по мазола наречен " вечен " двигател. нека да дадат пари за опитна установка, която да опровергае официалната теория или да я потвърди. ние казваме, че движението е вечно и вечно ще бъде относително, а материята и пространството са абсолютни. те казват, че светлината тоест едно от движенията във вселената е абсолютно спрямо всички отправни системи, а пространството е относително и една мерна за движението величина каквато е времето също е относителна тоест от една страна движението в един случай е абсолютно, а в друг е относително ( няма да споменавам закона за съхранение на материята и погрешното тълкуване на формулата за енергията) значи отново ще се повторя и обобща: ахилесовата пета на класическата физика, сегашната опорна точка за промяна на съзнанието е точно опит по възможност по-евтин който да докаже, че движението е относително включително и това на светлината. помисли над този проблем защото в резюмето на английски смятам да им го посоча като пример-разковниче с който да разберат че нещо " не е наред ". дори да немогат да разберат думите и формулите заслепени от своите думи и формули пред фактите и боговете мълчат. накрая на резюмето ще им напиша буквално цитирам: ако теорията ви е заинтерисувала ви предлагам да ви заинтерисува още повече по следния начин. правите опитната установка на майкелсън и морли по нашия метод и получавате интересното...успех.
цитирай
2. анонимен - доктора
29.05.2009 10:20
отново ще дам малко метафизика: да разгледаме една воистина интересна религиозна формула: в името на отца и сина и светия дух амин. тази формула не е монопол на църквата, но е била присвоена от нея по времето на един от виждащите- иисус христос ( виждащите са хора които виждат директно с цялото си материално тяло как енергията тоест движението протича свободно във вселената, каква е неговата посока, точки на преобръщане и преразпределение. интересен е факта че тези хора са били анатемосвани и горени на клада от църквата и в същия момент тя е ползвала техните услуги за намиране на подходящи местта за своите църкви и ги е обявявала за светци. и от тях има мизерници, които ползват силата за простотии включително и убийства, но има и много светли личности които я ползват за благото на своите събратя. ) формулата е била присвоена, но никога не е станала разбрана. от гледна точка на виждащия иса и другите като него, който е с воистина огромни възможности света изглежда като място изтъкано от живи нишки светлина бликаща във всички посоки и в зависимост от движението което имат в себе си тези нишки формират по светли или по-тъмни областти-пространства от светлина и мрак. иса вижда че бог отец е всичко което вижда включително и ние, а бог син са самите структурни форми на материята включително и ние. малко е парадоксално, но е вярно. освен това вижда, че всички живи и "неживи" същества и предмети обменят във всеки един момент от "времето" светлина с различен интенизитет и тази светлина или сила на силите нарекъл светия дух. още забелязва, а и всички като него забелязват, че зад лявото рамо на човека има точка тъмнина ( структурна форма на материята изградена почти изцяло от пространство- то е истинската черна дупка) и това е амина, а зад дясното рамо на човека светеща точка душата ( структурна форма на материята изградена почти изцяло от силата на силите движението ) и я нарекъл отново светия дух. затова кръстенето от дясно наляво поставя истините дадени ни от един велик виждащ в правилната посока, а католическото кръстене е политическа измишлйотина получена в резултат на принципа кой да води бащина дружина ( не съм пристрастен нито към източното нито към западното правосравие, нито към православието изобщо, но енергийните истини са енергийни истини и трябва да се спазват. рано или късно истината че бог е един, а пророците са много и невинаги пеят правилно ще бъде осъзнато и точно любимата ми физика ще помогне за това. наистина странно заявление се получи - религия и физика, но е вярно. амин.
цитирай
3. анонимен - доктора
29.05.2009 11:14
преди няколко дни гледах по интернет анимационнофилмче-хипотеза, че не континентите дрейфуват за да се съберат в един супер континент и обратно един супер континент дава при разделянето си нашите континенти, а наопъки. има хипотези и те бяха отразени и във филмчето, че земята се раздува и събира на цикли от милиони години тоест става по голяма или по малка топка и затова континентите се отдалечават. тази хипотеза би дала интересна светлина върху факта че с гравитационното си поле земята няма как да не губи маса (независимо че скоростите са скоростите на гравитацията) и то много маса, а с външните гравитационни полета трупа маса и в зависимост от областите в галактиката и вселената през които преминава тези два процеса са различно изразени. възможни са и различни още по-екзотични механизми на обяснения за този процес на раздуване на обема и масата или на събирането им. тогава идва и още едно екзотично обяснение на епохата на динозаврите, а именно че по тяхно време планетата е била не толкова масивна и гравитационното и поле е било по-слабо. със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316026
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930