Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2009 23:52 - Въпроси във връзка с електронната теория за гравитацията.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 541 Коментари: 0 Гласове:
0



Във връзка с електронната теория за гравитацията имам няколко въпроса:
1. Налягането в една материална среда в определена посока се обуславя от по голяма плътност към по мялка такава. Има ли обективни доказателства, че елекроната плътност в близост да небесните тела е по малка от тази далеч от тях за да могат електроните да обуславят центростремителна гравитационна сила към небесните телата?
2. Всички небесни тела се движат в пространството и то с значитнелни скорости. Има ли обективни доказателства за наличие на различна плътност на електроните пред небесните тела, по посока на движението им и на обратната страна?
3. Известно, че, че гравитационното ускорлени зависи от плътността на подземни плътни залежи на метали и др.тежки елементи. Как обяснява тава електроната теория с отблъскващото действие на електроните.
4. След като слънцето не привлича, а отблъсва планените какъв е механизма с които те осдтават на орбите около слънцето, как еелектроната теория конкретно го обяснява?
5. Как електронната теория за гравитацията обяснява механзма с отблъскващото силово въздействие на електроните приливите и отливите в световния океан на земята?
6. Как съгласно електронната теория гравитационната сила запазва своята центростремителна посака , както извън небестите тела, така и дълбоко в технигте недра?
7. Как електронната теория обяснява с отблъдкващата сила на електроните, като носители на гравитационната енергия прилива в световния океан да е от към странта на луната, съответни на слънцето, а отлива да е от обратната страна?
8. Известно е, че галеми пранински масими влият върху посаката на гравитационната сила. Как електроната теория обяснява това с отблъскващата сила на електроните?
9. Известно е ,ч с нарастване на растоянието от небесните тела,тяхната гравитационна сила намялява. Как електронната теория с отблъскващата сила на електроната средда в пространството обясньвяа това?
10. Извместно е ,че гравитационната сила не се екранира. Как електронната теория с отблъдкващата сила на електроните обяснява това?
11. Автора е установил, че метални прътове тежат по малко в хоризонтално положение,от колкото във верлтикално полажение, какъв е механизма, които обуславя това съгласно електронната теория?
12. Известно е, че спрямо пространството орбитите на луната, на земята и другите небесни тела не са затворени пътища а вълнообразви пътища, веднаж в даден момент са пред слънцита, а след това са зад нето. Как електроната теория обяснява това изпреварване и изоставане с отблъскващата сила на слънцето спрямо планетите?
Могат да се зададът още много въпроси във връзка с електроната теория, като тези поставени по горе за които Теорията за базовата същност на Вечността, на Всемира има своите обективни обяснения.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300380
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031