Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2009 07:45 - За обективната истина с...
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 524 Коментари: 0 Гласове:
0



(function() { var f = document.getElementById("cse-search-box"); if (!f) { f = document.getElementById("searchbox_demo"); } if (f && f.q) { var q = f.q; var n = navigator; var l = location; var b = function() { if (q.value == "") { q.style.backgroundImage = "url(http://blog.bg/images/page/google_custom_search_watermark.gif)"; q.style.backgroundPosition = "left"; q.style.backgroundRepeat = "no-repeat"; } }; var f = function() { q.style.backgroundImage = "none"; }; q.onfocus = f; q.onblur = b; if (!/[&?]q=[^&]/.test(l.search)) { b(); } } })(); ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОTГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА /НА ВСЕМИРА,НА КОСМОСА, НА БОГА И ПР./

 

                           / П р о д ъ л ж е н и е/

 

Въпрос 247:

  В какъв порядък  е времето, вложено от мен в интензивен , напрегнат умствен труд , съизмерим  по значимост с труда на учени, които са дали оригинален принос в развитието на науката

                                                   128

 

и техниката  за да достигна но обективните резултати, открития, изобретения и теории, които обуславят и гарантират бъдещата директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия на базата на директен достъп до енергията на гравитационното поле на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източни на енергия?

Кратък отговор:

1. До 1960 година за намиране на положителен резултат от порядъка на 60000часа.

2. От 1960 о. до 2009г за достигане до положителните резултати, като : експериментални резултати, открития, изобретения, теории и  време за изготвяне на материали за публикации, изложби, дискусии, срещи с учени и любители, проявящи интереси, заявки за изобретения , водене на дела за признаване на постигнатото, като обективна истина, представляваща  оригинален принос в обективното човешко познание  и техника от порядъка на 90000часа.

3. Общо 150000часа  денонощен  напрегнат умствен труд срещу който няма нито стотинка печалба, но има не малко разходи  срещу които също никаква печалба, никакви доходи.

4. Общият разход на средства за целият този период е от порядъка  на  средствата, които в момента ми са необходими да мога сам, без помощ от държавата и участие на крупни инвеститори, които за последните няколко години натрупаха значими капитали, при незначителен , като обем труд в сравнение от вложения ат мен труд  и някой от които ще натрупат още по значими капитали на базата на това до което достигнах аз, без за мен да има, като се казва и трохи. Но !. Какво да се прави, ако при божите/ природните/ закони има равнопоставеност и на всяко действие има равно противодействие, то при човешките закони това не е така. Има труд от който за час се печелят милиони и труд за който за милиони часове не печелят нищо тези, които са го положили. От вторият труд печелят “ кадърните” на които преразпределението на обществените блага законодателя позволява това.

                                              129

 

Та базата на краткият отговор до тук, на поставения въпрос учените и лаиците, които ме обявяваха и продължават за ме обявяват за луд и невежа имат своите обективни основания от позициите на човешките взаимоотношения, които регламентират

“ справедливото “ преразпределение на обществените блага в човешките общества, в които няма и не може да има производители с труд на обществени блага да получават повече от тези, които ги преразпределят и определят срещу какъв труд и каква кадърност ,кой колко може да получи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300069
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031