Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2009 02:36 - ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
0



                                  ПРЕДЛОЖЕНИЕ

 

ЗА ПОМОЩ ЗА НАУКАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ.

 

  Може и да не съм прав,но за мен науката в България е в положение на не равнопоставеност и дискриминация. Добре би било една открита, обективна и откровена дискусия да изясни това.

  Организирането и реализирането на такава дискусия не е в кръга на моите възможности.

  Предлагам на тези, в чийто възможности това е възможно да организират и проведат такава дискусия.

  Считам, че от една такава дискусия ще има полза и няма да има загуба.

  Поради дискриминационното положение спрямо българската наука и нейната не равнопоставеност много от достиженията й , като открития и изобретения със национална и световна значимост, за да дадат своите плодове в полза на хората се нуждаят от парична помощ, както много болни в нашата страна за да се спаси живота им.

                            

                              П р е д л а г а м:

Медиите в България да организират и реализират набиране на парични помощи за паричен фонд в помощ на следните български  научни достижения със световна значимост за науката и практиката:

1.     За откритието “ Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” , направено на 22 септември 1960г.

2.     За директните гравитационни двигатели с начална дата от 22 септември 1960г и до 2008г.

3.     Обща теория за базовата същност на вечността/ на всемира/.

 

  Световната научна и практическа значимост на тези достижения на кратко се изразява в следното:

1. С тях се решава обективно,  нагледно и достоверно  проблем за директен достъп до енергията та гравитационната пале,  към решението на който човечеството се е стремяло от най- дълбока древност, без конкретен успех.

2. С тях се достигна до директен достъп до неизчерпаемата енергия на

гравитационните полета , което обуславя и гарантира неограничен, икономически изгоден и безопасен добив на енергия на земята и на други небесни тела с който добив на енергия може да се реализира съответният икономически подем в съответствие с демографския ръст на човечеството и радикалното решение на наличните глобални проблеми от които зависи бъдещето на човечеството на земята и в космоса.

3.С тези достижения, като теория и практика ,съизмерими със такива достижения от миналото, като: Откриването  теглото но телата, Подемната индиректна гравитационна сила във флуидите от Архимед, независимостта

на гравитационното ускорение от падащите в гравитационните полета тела и принципа на относителността от Галилей, откриването на гравитацията, закона за гравитационната сила, небесната механика и принципите на Нютон, закона за съхранение на енергията от Р.Майер, откриването на  радиоактивността от Бекерел, достиженията на семейство Кюри, Айнщайн и много други., давайки една по обща и по достоверна фундаментална характеристика на всемира в който живеем и това, което той ,в практичен аспект ни предоставя със своята обективна същност за да ни има, като човешко общество.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314113
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930