Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2009 08:43 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1038 Коментари: 6 Гласове:
0



 ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОНГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА /НА ВСЕМИРА,НА КОСМОСА,НА БОГА И ПР./

                           / П р о д ъ л ж е н и е/

 

Въпрос 160:

  Какво показва противопоставянето на закона за съхранение на енергията на обективната истина , при директните гравитационни двигатели?

Кратък отговор:

 

                                                              76

 

 Показва, че някои специалисти и лаици са на ясно с този закон колкото съвременниците на откривателя му Р.Майер.  и не могат да разберат, че този ненарушим природен /божи/  закон обуславя и гарантира работата на директните гравитационни двигатели.


Тагове:   Обективната,


Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
17.01.2009 23:36
според ОТБСВ скоростта на светлината е константна величина спрямо източника от който изхожда във " вакуум "( вакуума реално е структурна форма на материята нали ). ако този източник се движи примерно със скороста 1/2 с каква ще е скороста на изхождащия от него фотон? а ако се движи с 1 с каква ще е тя и възможно ли е материален обект, примерно камък от 10 кг. да се движи с такава скорост ( ясно е че масата му няма да достигне до безкрайност, но имали ускорител във вселената, който да го тласне до такава скорост)?
цитирай
2. gmihov - Отговор:
19.01.2009 10:53
Във условията на пълен вакуум, какъвто , при наличието на материята и движението , неделими от него няма, скороста на светлината спрямо източника от който изхожда е константна величина. Не е константна спрямо спрямо другите отправни системи.
Ако фотон се излъчи от обект движещ се със скорост близка до скороста на светлината неговата скорост спрямо този обект ще е едно "с" , но спрамо общото пространство, във зависимост от посоката на движение на тялото от което изхожда фотона неговата скорост, както и спрямо различините обекти в пространството ще бъде различна.
Няма прадно пространство. При тази реалност пространството е прозрачно само за най -малките струкрури на матерята, фотони, гравитони и пр. и но в определена степен, от нула до 100%. В зъвисимост от това, излъченият фонжт от тялото, което се движе със скорост "с" в различните просоки ще е различна в граници от нула до "2с".
При пълната независимост на силовото гравитационно въздействи на всяко гравитационно поле и при всеобщото силово вздействие върху структуритена материята от страна на всички гравитационни полета , при макроструктурите на материята и в най мощното гравитационно поле не може да се създаде реално ускорително движение , което да задвижи камък от 10кг. до скорост ,равна на скоростта на светлината. Теоретично, ако гравитационните полета бяха неподвижни , като пространството и при тази условия не може да има импулсна сила, която да доведе до ускорение обуславящо скорости да две и повече "с", ако няма структури , които да се движат със корости по големи от фотоните и гравитаните.
Теоретично , ако не се съобразяваме с принципа "Един в всички и всички в един", един от принципите , при изграждането на теорията за безкрайност на енергияпа във времето са възможни , на базата на относителността на движението скорости две , три и повече "с".
цитирай
3. анонимен - доктора
24.01.2009 00:16
в светлината на ОТБСВ какво представлява феномена червено и синьо отместване в спектъра на светлинните потоци, тоест отдалечаване и приближаване на астрономическите обекти?съответно има ли място в ТРИЕДИНСТВОТО за разширяване и свиване на вселената или това е поредната заблуда на човечеството.
цитирай
4. gmihov - Отговор
24.01.2009 09:59
Вселената , разгледана, като част от всемира представлява структура на на неделимото и съхранимо триедивсгво. Както всяка структура на това триединство и тя може да се разшилява и свива , в зависимост от съответните сили, обосновани от движението, без което ги няма и не може да ги има.
Няма заблуда. Конкретна обективна истина е, че всяка структура на триедиството, независимо от своите размери, в резултат на съхранението на движението и същкествуването на матерята в безкрен брой макро и микро структури, всяка структуряа променя непрекъснато своите пространствени размери, които за определен период могат да бадът в посока на разшерение, а в друг в посока на концентрация.
цитирай
5. анонимен - доктора
24.01.2009 22:53
какво представлява квантуването в светлината на ОТБСВ? МАТЕРИЯ/ПРОСТРАНСТВО;МНОГО МАТЕРИЯ/МАЛКО ПРОСТРАНСТВО;МАЛКО МАТЕРИЯ/ МНОГО ПРОСТРАНСТВО и т.н.ли?
цитирай
6. gmihov - Отговор:
29.01.2009 23:02
В светлината на ОТБСВ неделимото и съхравимо триединство съществува в безкраен брой структурти форми с резмери между две недосдтижими граници: нулата и безкрайно голямото.
Квантите са най малките структури от които се изграждат всички останали структури на неделимоно триединство он : пространство - материя - движение, които съдържат в себе си общагта и частните характеристики на това триединство , като пространство, като материя, като движение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301051
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031