Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2009 08:11 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 661 Коментари: 1 Гласове:
0



ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОНГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА /НА ВСЕМИРА,НА КОСМОСА,НА БОГА И ПР./

                           / П р о д ъ л ж е н и е/

.Въпрос 159:

  Какво ни предлагат директните гравитационни  енергетични хидросонди, чрез водните басейни и закона за съхранение на енергията, на базата на гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем енергоизточник  и какво аз в продължение на много години  предлагам на държавните административни и научни институции на България и на  Европейската комисия по енергетика?

Кратък отговор:

 

                                                            75

 

   Директните гравитационни енергийни хидросонди  ни предлагат енергийни мощности за неограничен икономически изгоден и безопасен  добив на енергия  от какъвто човечеството има вече нужда за да може да реализира радикално решение на глобални проблеми от които зависи бъдещето му на земята и в космоса в сферата на производство на блата , разпределението им, демографията, екологията, климатичните промени, овладяването на космоса и др.

  На базата на този неограничен, икономически изгоден и безопасен добив на енергия, възможен във всяка точка на земята и на други небесни тела на държавните административни и научни институции на България  и на Европейската комисия по енергетика в продължение на много години предлагам изграждане на НАУЧНО ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕНТЪР – АД  за реализация на широко мащабна научно – производствена дейност и реализация на директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия.

  Независимо от това, че в продължение на половин век отношението на тези институции по същество не се различава от отношението на официалните институции от времето на Коперник, Галилей, Ж.Бруно, Р.Майер и др. относно достиженията в обективното човешко познание до което те са достигнали, аз не съм загубил вяра. Вярвам повече на Бога от колкото на “непогрешимите светци” и в немного далечно време  квалифицирането на моите достижение от тези “светци”, като глупости ще започне да отстъпва на квалифицирането им ,като сериозни и отговорни научни достижения, в теоретичен и практичен аспект. И необходимата за бъдещето на човечеството директна гравитационна енергетика ще стане реалност.

  Трудностите по реализацията на моето предложение няма да престанат напротив ще се усложнят от човешкия фактор, защото е нужно приоритета на страстта за власт и пара ще трябва да приеме в своята сфера и грижата за човешките общности и техните жизнени нужди, без да бъде така брутално пренебрегната , както в конкретния случай с газовата криза и в много други конкретни случай  от нашата българска действителност в последните години, когато страстта и алчността за власт и пара са в фрапиращо противоречие с жизнените интереси на човешките общности .

                                    



Тагове:   Обективната,


Гласувай:
0



1. gmihov - Кратък коментар
03.02.2009 07:45
Време е да се разбере от власт имащите, че тяхното лично благополучие се гарантира не от тяхната власт и имане, а от иманетето и брлагополучието на човешката общност над която упражняват власт и раздават справедливст. При несъобразяване с това има революции, тероризъм , жестокост, има и бивши властници на подсъдимата скамейка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317488
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930