Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2008 21:32 - Предложение
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 462 Коментари: 0 Гласове:
0



П Р Е Д Л О Ж Е Н И Е

 

  Във връзка с предложението ми за изграждане на национален и европейски научно производствен център със съответни филиали за реализация на икономически изгодна и безопасна директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия ,на базата на гравитационното излъчване от земята и други небесни тела, формиращо гравитационните им полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия , с оглед разкриване на възможности за радикално решение на наличните глобални проблеми, които вече осезаемо засягат бъдещето на човечеството на земята и на други небесни тела

                 

                                  П РЕ Д Л А Г А М

 

  Срещу определен процент държавна собственост Българското правителство и Комисията по енергетика към Европейския съюз да поемат всички разходи  по реализацията на следното с което да се положи  началото на бъдещата директна гравитационна енергетика.

1. Един вариант на опитна установка за онагледяване и доказване зависимостта на обемите, масите, теглата и гравитационните потенциали при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса  от положението им спрямо направлението на гравитационната сила.

2. Един вариант на опитна установка за онагледяване и доказване на неограничен брой обеми, маси, тегла и гравитационни потенциали между две гравитационни нива, при системите с гравитационна обоснован променлив обем и маса.

                                                           2

 

3. Един вариант на опитна установка за онагледяване и доказване преобръщане на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса под влияние само на собственото им тегло с провени в обемите и масите им от определен  минимум до определен максимум и обратно , в зависимост от конкретните им размери.

4. Един вариант на опитна установка с която, на базата на закона за съхранение на енергията да се покаже и докаже възстановяване на гравитационен потенциал равен и по голям от изразходвания такъв в условията на реален опит, както това бе направено на 26.06.1984г с печалба на енергия от гравитационното поле.

5. Един вариант на опитна установка за онагледяване и доказване на неизчерпаема работна гравитационна сила и неизчерпаемо гравитационно обосновано движение на безконечна верига в гравитационното поле с извличане на полезна енергия от гравитационното поле.

6. Други варианти на опитни установки за онагледяване и доказване неограничените възможности на бъдещата директна гравитационна енергетика за неограничен икономически изгоден и безопасен добив на енергия на земята и други небесни тела.

7.На базата на обективните резултати , получени с тези опитни установки  и обективните и достоверни анализи на тези резултати  правителството и  на България и Ръководството на Европейската комисия  по енергетика и Европейската комисия по опазване на природната среда да окажат необходимата помощ да се реализират следните производства:

1. Производство на апаратура за онагледяване и обучение по директна гравитационна енергетика.

2. Производство на техника за реализация на директен достъп до гравитационната енергия.

3. Производство и монтаж на техника за директен неограничен във времето добив на енергия от гравитационната поле на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

 З а б е л е ж к а :

  Всяко априорно становище по отношение на конкретно твърдение, без конкретна и достоверна проверка считам за несериозно и безотговорно по отношение на обективната истина.

  Приемам всяко мнение и становище за разумно и сериозно, което се базара на конкретна и достоверна обективна проверка и се надявам ,че на тази база Правителството на България и Ръководството на Европейската комисия по енергетика ще вземат своето отношение към настоящето ми предложение, а не на априорно мнение и становище, което по своята същност не може да бъде сериозно и отговорно.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314938
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930