Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2008 07:10 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 705 Коментари: 2 Гласове:
0



ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И КРАТКИ ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА/ НА ВСЕМИРА, НА КОСМОСА, НА БОГА И ПР./ 

                                 / Продължение

 

Въпрос 120:

  Защо гравитационното ускорение не зависи от масата на телата, а гравитационната силата зависи?

Кратък отговор:

1.Всяка структура на материята представлява пространствена решетка приз която преминават гравитоните. Колкото отворите на тази решетка са по големи, толкова повече гравитони преминават през нея без да се сблъскат със структурата й. При по малки отвори/ по плътни тела/ сблъсъците са повече и силата ще е по голяма.

2. Броят на гравитоните, които се сблъскват с решетката е пропорционален на масата й. В резултата на това, в съответствие с принципа, че всяко действие има равно на себе си противодействие, гравитационното ускорение не зависи от масата на телата/ от плътността им/. По големият брой сблъсъци ,при по плътните тела / при по –голяма обща маса/ обуславят зависимостта на силата от масата на телата.

3. При наличния механизъм на гравитационното силово въздействие, който се реализира вътре в телата на нивото на най – малките им структури от които те са изградени  не ни позволява да променим гравитационното ускорение, но ни позволява, чрез промени в масите на телата и обемите им да променяме големината на гравитационните сили. Тази реалност ми позволи в 1960г. да стигна до откритието “Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” и да изобретя първите варианти на директни гравитационни двигатели с неограничени възможности за

                                                              59

 

икономически изгоден и безопасен добив на енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

 

Въпрос 121:

   Защо в пространството няма и не може да има праволинейно движение и всяко движение е сложно вълнообразно?

Кратък отговор:

  При наличието на гравитационните полета и тяхното всепроникващо силово въздействие върху телата независимо едно от друго , върху всяко тяло в пространството действуват неопределен брой гравитационни сили, обуславящи неопределен брой разнопосочни движения, които се отразяват върху пътя на движението на телата в пространството. В резултат на това пътят им на двдижоение никога не е права линия, а сложно много вълново движение. Такова е и движението на небесните тела – сложно вълново


Тагове:   Обективната,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ДОКТОРА
24.12.2008 23:48
1. КАКЪВ ТИП Е СИЛАТА ПРИ ПОСТОЯННИТЕ МАГНИТИ РЕАКТИВЕН КАТО ПРИ ГРАВИТАЦИОННОТО СИЛОВО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ИЛИ НЕРЕАКТИВЕН.
2. СЪЩЕСВУВА ЛИ СЛАБО И СИЛНО ЯДРЕНО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ИЛИ СЕ КАСАЕ ЗА НЕРАЗБРАНО РЕАКТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ НА НИВО АТОМНО ЯДРО.
цитирай
2. gmihov - Отговор
26.12.2008 14:17
1. Магнитното силово въздействие е реаснивно.
Посоката му е обратна на посоката на силовите му линии.
2. Най вероятно се касае за гравитационни силови въздействия, зависими от радзлични плътни маси и различни разстояния между тях изисквощи различни силиза преодоляване.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309025
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930