Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2008 12:09 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 419 Коментари: 0 Гласове:
0



                                                         13

 

 

ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И КРАТКИ ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА / НА  ВСЕМИРА, НА БОГА, ТА КОСМОСА, НА ПРИРОДАТА И ПР./

 

Въпрос 36:

  Законът на Архимед  F = /m1 – m2/g  и законите за лоста до които достига той са едни от обективните истини на базата на които са възможни директните гравитационни двигатели, във вариантите си за работа във флуидна среда. Какво е било необходимо още да знае Архимед за да достигне до директните гравитационни двигатели?

Кратък отговор:

  Необходимо е било да знае още, което на неговото време не се е знаело:

1.  Че съществува гравитация, която Нютон след две хилядолетия открива.

2.   Че обемите на газовете зависят от външното налягате върху тях, което също след две хилядолетия.

3.  Че подемната центробежна сила във водата, която той открива произтича от центростремителната гравитационна сила, която създава хидростатично налягане , при водата.

4. Че могат да се създадат системи, чието обеми зависят и се променят , при движение им в гравитационните полета, под влияние на гравитационни сили и окозват влияния върху резултатите , които се получават с открития от него природен закон, който хората вече повече от две хилядолетия ползуват и ще продължават да ползуват, докато земята съществува и на  нея съществува човекът.

 

Въпрос 37:

  Коя е истинската причина гравитационното ускорение да не зависи от масата на телата, които падат в гравитационните полета, което открива Галилей със своите опити от кулата в Пиза?

Кратък отговор:

  Истинската причина е механизма на гравитационното силово въздействие , в съответствие с който гравитационната сила е пропорционална не само на плътността на гравитационното излъчване, изхождащо от телата и формиращо гравитационните им полета, но и на масата на телата, които падат в тях.

 

Въпрос 38:

  Какво представлява механизмът на гравитационното силово въздействие, къде се реализира и какви  зависимости обуславя ?

                                                              14

 

Кратък отговор:

1. Представлява сблъсък  вътре в телата между гравитоните, носители на гравитационната енергия и най- малките структури на материята на суб атомно ниво от които са изградени телата.

2. Обуславя следните зависимости:

а. В съответствие  с принципа”Всяко действие има равно на себе си противодействие” зависимост на гравитационната сила от масата на падащите в гравитационните полета тела.

б. Независимост на гравитационното ускорение от масата на телата, които падат в гравитационните полета.

 

Въпрос 39:

  Освен от плътността на гравитационното поле и масата на телата , които падат в него от какво още зависи галемината на гравитационната сила?

Кратък отговор:

  Зависи още от относителността на движението , в резултата на което с увеличение на скоростта на падане в гравитационното поле големината на гравитационното ускорение и гравитационната сила намаляват.

 

Въпрос 40:

  Защо гравитацията отклонява посоката на светлината, но не променя скоростта й ?

Кратък отговор:

  Защото скоростите на гравитацията и светлината са еднакви или ,ако между тях има някаква разлика тя е незначителна и гравитацията я  коригира  до собствената си скорост, както всеки енергиен поток, всяко енергийно поле прави това.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Тагове:   Обективната,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300523
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031