Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2008 07:53 - НЯКОЛКО С КРАТКИ ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 309 Коментари: 0 Гласове:
0



НЯКОЛКО ВЪПРОСА С КРАТКИ ОТГОВОРИ

 

1. Какво обуславя и гарантира бъдещата директна гравитационна енергетика ?

Кратък отговор:

1.     Наличието на гравитационното корпускуларно реактивно  излъчване от земята и другите небесни тела, което формира гравитационните им полета, като естествен енергоизточник.

2.     Неизчерпаемото движение на гравитационното излъчване, обуславящо неизчерпаемата енергия на гравитационните полета докато те съществуват.

3.     Закона за съхранение на неделимото и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение  и конкретно произтичащия от него закон за съхранение на енергията.

4.     Откриването, установяването и доказването в 1960г ,на базата на реални теоретични и експериментални резултати НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО.

5.     Изобретяването на ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОНИ ДВИГАТЕЛИ В РАЗЛИЧНИ ВАРИАНТИ , в периода 1960 -2008г.

 

2. Кое обуславя и гарантира неограничените енергийни възможности на бъдещата директна гравитационна енергетика?

Кратък отговор:

1-     Неизчерпаемата мощност на гравитационното излъчване от единица площ от земята и другите небесни тела, която изчислена на базата на принципа на “Щангиста” клони към безкрайност.

    2. Наличието не само теоретично но и практически на неизчерпаеми    гравитационни потенциали , които обуславят и гарантират непрекъсната работа на директните гравитационни двигатели.

 

3. Кое обуславя възможностите за неограничен, икономически изгоден и безопасен добив на енергия, при директната гравитационно енергетика?

Кратък отговор:

     1.- Неограничените енергийни мощности на бъдещите директни гравитационни двигатели.

     2. Всеобщият безплатен достъп до гравитационната енергия  във всяка точка на земята / суша и вода/ и в всяка точка на други небесни тела.

    3. Пълната безопасност на гравитационното излъчване за човека и природата в която живеем.

    4. Простите и сигурни технически решения, при директните гравитационни двигатели.

                                                      2

 

5        Необходимостта от по малки инвестиции ,при реализация и експлоатация на бъдещите енергийни мощности , на базата на директния достъп до гравитационната енергия от колкото такива са необходими, при използуването на въглищата, петрола, атомното гориво и други енергоизточници.

 

4. Без какво не може, поради което до сега не е започнала реализацията на директната гравитационна енергетика, въпреки, че възможностите за нейната реализация са на лице още в 1960 г. с откриването на условия, при които гравитационното поле не е консервативно и изобретяването на първите варианти  на директни гравитационно двигатели ?

   1. Без наличието на съответни инвестиции.

   2. Без преодоляването на заблудата, че гравитационното поле е консервативно.

   3. Без преодоляване на заблудата, че директните гравитационни двигатели  са вечен двигател, какъвто те не са и без съответен естествен енергоизточник и съответно конкретно техническо решение , както всеки друг двигател не могат да работят.

 

5.Какво е необходимо за да може внедряването на бъдещата директна гравитационна енергетика да стане реалност?

Кратък отговор:

  Пари  и нищо друго за реализация на необходимата нагледна техника за преодоляване на заблудата у учени, политици, инвеститори, и лаици, че гравитационното поле е консервативно, което владее съзнанието им днес, както заблудата, че земята е неподвижна е владеела съзнанието  на съвременниците на Коперник и Галилей.

 

6.     С какво трябва да започне внедряването на директната гравитационна енергетика?

Кратък отговор:

1.     С изработването на  необходимата техника за онагледяване на условията, при които гравитационното поле не е консервативно и възможностите та бъдещите директни гравитационни двигатели.

2.     С изграждането на необходимите Научно производствени центрове, за:
- Научни и експериментални проучвания

-         Проектиране и изработване на прототипи на техника, необходима за реализацията на директната гравитационна енергетика.

-          

-                                          3

-         Изготвяне на програми и проекти за приложение на директната гравитационна  енергетика с оглед решение на локални и глобални икономически, екологични и др. проблеми, както и проблеми във връзка с пребиваването  на човека на други небесни тела.

-          

 



Тагове:   отговори,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313454
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930