Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2008 04:36 - БАЗА И ПРИНЦИПИ НА ....
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 500 Коментари: 0 Гласове:
0



БАЗА И ПРИНЦИПИ НА КОИТО ИЗГРАДИХ МОИТЕ ТЕОРИИ ЗА БЕЗКРАЙНОСТ НА ЕНЕРГИЯТА ВЪВ ВРЕМЕТО, ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОТОЦИ/ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОЛЕТА/ И ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА/ НА ВСЕМИРА/

 

Базата на която изградих моите теории , във връзка с резултатите, откритията и изобретенията до които достигнах , които обуславят и гарантират неограничен икономически изгоден и безопасен добив на енергия на земята и други небесни тела, на базата на гравитационните им излъчвания, формиращи гравитационните им полета е:

   Неделимото и съхранимо/ вечно/ триединство от пространство – материя- движение , като всеобща обективна база , като всеобщ геном  от който и в който произтича всичко във Всемира и които се намира във всичко, в т.ч. и у човека и произтичащите от тази всеобща базова същност реалности и вечни и ненарушими природни закони.

  В конкретен план , като база на изграждане на моите теории  за да дам обективно теоретично обяснение на резултатите, откритията и изобретенията до които сам и с моите съавтори стигнах използувах :

1. Обективността и достоверността на моите, експериментални и числови резултати.

2. Характеристиката на пространството, като всеобщо вместилище на всичко във всемира , без вещева същност ,свойства и качества, но с наличие на измерения и липса на относителност по отношение на отделните отправни системи.

3. Характеристиката на материята, която съществува в безкраен брой структурни форми с размери между две недостижими граници : нулата и безкрайността, с наличие на вещева същност и базова качество инертност с която се противопоставя на всяко външно силово въздействие , при всички възможни условия и с липса на относителност спрямо отделните отправни системи, което я характеризира като единствен инертен строителен материал на Всемира.

4. Характеристиката на движението, без вещева същност, неделимо от материята, но преносимо от една структура на материята в друга , относително спрямо различните отправни системи, като единствен строител и рушител на структурите на материята в микро и макрокосмоса.

5. Вечните и ненарушими природни закони, като продукт на базовата същност на Вечността, състояща се от неделимо и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение

6. Инерцията, като продукт на съхранението на инертността на  материята и движението.

7.  Наличието на гравитацията, като продукт на неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение.

 

                                                        2

 

8. Наличието на директни центростремителни, зависещи от плътността на гравитационните полета и масата на телата  в тях  и индиректни центробежни гравитационни сили , зависещи от масата на изместения от тях флуид.

9. Зависимостта на въздействието на силите от ъгъла под който действуват спрямо посоката на движение.

10. Наличието на естествени директни гравитационни водни енергийни магистрали в лицето на реките, и водните стационарни басейни , които предоставят възможности за различни комбинации за използуване на директните гравитационни центростремителни и индиректните центробежни гравитационни сили.

11. Всеобщото взаимодействие на гравитационните полета на небесните тела едно в друго с доминиране на по мощното над по слабото такова, които обуславят видимите и невидимите гравитационни вълни на земята обосновани от гравитационните полета на слънцето, луната и др. небесни тела.

12. Други реалности , обосновани от неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение , като всеобща база на всичко във Всемира.

 

    Принципите, които съблюдавах , при изграждането на моите теории на кратко са:

1. Никой и по никакъв начин не може да направи откритие, ако то реално не съществува и не е обосновано от неделимото и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение.

2. Никой и по никакъв начин не може да изобрети нещо , ако то не е обосновано от неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение и произтичащите от него ненарушими природни закони.

3. Никой и по никакъв начин не може да реализира нещо , което е в противоречие със същността на неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение и произтичащите от него вечни и ненарушими природни закони.

4. Всяко пространство е част от всеобщото пространство и от нищо друго в резултат на което никой и по никакъв начин на може да създаде и унищожи пространство.

5. Всяка материя е част от всеобщата материя и от нищо друго в резултат на което никой и по никакъв начин не може да създаде и унищожи материя.6. Всяко движение е част от всеобщото движение и никой по никакъв начин не може да унищожи и създаде движение, без да ползува движение.

                                                          3

 

7. Няма и не може да има : енергия, импулс, ускорение, сила без участието на материята и движението

 

Какви фундаментални резултати предвиждам на базата на резултатите, откритията, изобретенията и теориите до които достигнах сам и с моите съавтори ?

1. В теоретичен аспект нов обективен поглед по отношение на Бога , Всемира и всичко  в него, като обективна същност с положително обективно отражение във всички аспекти на обективното човешко мислене и познание.

2. В практичен аспект една нова директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на  енергия на земята и на други небесни тела, гарантираща радикално решение на назрелите глобални  проблеми, които застрашават днес човечеството и неговото бъдеще на земята и други небесни тела.

 

      Всемира и това, което се намира в него не винаги е такова, каквото го виждаме и възприемаме, но винаги е токова, каквото неделимото и съхранимо триединство от пространство – материя – движение  и произтичащите от него вечни и ненарушими природни закони го обуславят.

   Въпреки строгото спазване на тези принципи , при изграждането на моите теории, при ограничените ми човешки възможности , възможно е да съм допуснал и допущам  груби грешки по отношение на резултатите, откритията и изобретенията и изводите до които достигнах.  Във връзка с това необходима е  обективна дискусия на базата на реалностите , такива каквито те са за да мога да коригирам тези грешки.

  Благодаря на всички, които с въпроси, мнения и становища вземат отношение по моите резултати, открития     , изобретения,  теории и ми помагат по достоверно и по ясно да отразявам обективните истини до които достигнах с тях.

 14.06.2008г.

 

 

                                                      

 

 

 



Тагове:   база,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315451
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930