Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2008 23:37 - ВЪПРОС С КРАТЪК ОТГОВОР
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 403 Коментари: 0 Гласове:
0



ВЪПРОС С КРАТЪК ОТГТОВОР

 

Въпросът е:

  Какви обективни истини обуславят моите резултати и гарантират бъдещата директна гравитационна енергетика с неограничени възможности  за икономически изгоден и безопасен добив на енергия на земята и други небесни тела, на базата на гравитационните им излъчвания, формиращи гравитационните им полета, като естествени и неизчерпаеми енергоизточници , които моите съвременници , в плен на заблудата, че гравитационното поле е консервативно в продължение на  48 години упорито отричат, както съвременниците на Коперник, Галилей, Ж.Бруно, Р.Майер са отричали истините до които те са достигнали?

 

Краткият отговор е:

 

1.     Наличието на неделимото и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение и произтичащите от него  вечни и ненарушими природни закони.

2.     Закона за съхранение на това триединство и законите за съхранение на неговите компонети / пространство, материя, движение/

3.     Закона за съхранение на енергията, и импулса, като количествен израз на съхранението на материята и движението.

4.     Закона за кинетичната енергия.

5.     Закона за потенциалната енергия.

6.     Закона за импулсната сила.

7.     Закона за работата.

8.     Закона за центростремитeлната гравитационна сила  F = mg

9.     Закона за центробежната гравитационна сила  F = /m1 –m2/g

10. Законите за лоста.

11. Закона за зависимостта на обемите на газовете от налягането върху тях.

12.  Закона за зависимостта на действието на силите от ъгъла под който действуват спрямо пътя.

 

  Тези закони се изучават в училище  и в университета и се знаят много добре не само от специалистите, а от лаиците, но, при наличието на заблудата ,че гравитационното поле е консервативно и от най добрите технически специалисти , априорно се отричат резултатите ,които те обуславят в условията на моите опити.

  Заблудата, че гравитационното поле е консервативно така силно владее съзнанието на специалисти и лаици, че те слушат, но не чуват и не искат да чуват. Гледат , но не виждат и не искат виждат. Това пречи да се видят конкретните реални условия, при които гравитационното поле не е консервативно и от него директно може да се черпи полезна енергия в неограничени количества, при това напълно безопасно за хората и природната среда.

  За щастие обективните истини са вечни, а  заблудите са преходни и това е от полза за обективното човешко познание. Идва време когато всяка заблуда отпада и истината достига до съзнанието на хората. Така е било с заблудите за неподвижната земя, за неделимостта на атома и пр. Така ще бъде и  с заблудата за консервативността на гравитационното поле и директната гравитационна енергетика с възможности много по големи от атомната енергетика И ДИРЕКТНАТА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА  ще стане реалност.

   Цитираните природни закони се знаят много по добре от техническите специалисти от колкото от мен и те могат и ще реализират след време бъдещата директна гравитационна енергетика, но за сега поради заблудата, че гравитационното поле е консервативно, те с единични изключение не знаят това. Зная го аз. Ще го научат и те. С времето любознателността им ще пробие бронята на заблудата и ще видят истината. Ще видят истината и ще забравят заблудата.

 

   

 



Тагове:   отговор,   въпрос,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318301
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930