Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2008 23:53 - ЗА ТОВА, КОЕТО......
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 558 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ТОВА, КОЕТО Е НЕОБХОДИМО ЗА ДА МОГАТ МОИТЕ РЕЗУЛТАТИ, ОТКРИТИЯ, ИЗОБРЕТЕНИЯ ДА ДОСТИГНАТ ДО СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА И ДИРЕКТНАТА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА С НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗГОДЕН И БЕЗОПАСЕН ДОБИВ НА ЕНЕРГИЯ НА ЗЕМЯТА И ДРГИ НЕБЕСНИ ТЕЛА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ.

 

1.  Необходими са пари. Поради липса на такива вече 48 години  истините до които достигнах не могат да преодолеят заблудата, че гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели не са опит да се създаде вечен двигател.

2. Парите са необходими за да може да се покажат нагледно и понятно за разбиране следните резултати от моите опити от 1960 и 1984год.

- Зависимост на обемите, масите, теглата и гравитационните потенциали на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса  от положението им спрямо направлението на гравитационната сила.

-  Преобръщане на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса под влияние само на собственото им тегло , във въздушна и водна среда, с промени на теглата им от определен максимум до определен минимум и обратно.

- Възстановяване на гравитационен потенциал няколко кратно по голям от изразходвания такъв с печалба на енергия от гравитационното поле.

- Наличие на непрекъснато движение по затворен път с добив на енергия от гравитационното поле на земята.

   Ако не беше заблудата, че гравитационното поле е консервативно, подобна на заблудата, че земята , при наличие на съхранимо движение , е неподвижна  и ако аз лично разполагах с необходимите средства днес редом с атомните , вятърните и др. електрически централи щяха да се строят и директни гравитационни електроцентрали.

   Ако днес настъпи пробив в заблудата, че гравитационното поле е консервативно и се намерят необходимите инвестиции до две години първата малка експериментална директна гравитационна електроцентрала може да стане реалност.

   Ако съпротивата на заблудата се окаже така упорита, както съпротивата на заблудите от времето на Коперник и Галилей  и още 48 години няма да са достатъчни истините до които достигнах да стигнат до съзнанието на хората и директната гравитационна енергетика от която човечеството със своите глобални проблеми , по отношение на демографията, екологията, икономиката , промените в климата и пр. има вече жизнена нужда за да може да оцелее за в бъдеще, директната гравитационна енергетика няма да стане реалност и до кря на това столетие.

  

 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315676
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930