Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2008 12:13 - ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1376 Коментари: 0 Гласове:
0



ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

 

Въпрос:

  За какво използуваме съзнателно и несъзнателно,  безплатно ,реактивното гравитационното излъчване от земята, формиращо гравитационното й поле , като естествен ускорител на телата в него.

Кратък отговор/

  На базата на реактивното гравитационно излъчване от земята , формиращо гравитационното й поле във всяка точка от пространството около земята във вакуум имам имаме, като потенциал и реалност центростремителна гравитационна сила , насочена към центъра на земята. Във флуидна среда , като потенциал и реалност имаме центростремителна и центробежна гравитационни сили.

 Несъзнателно и съзнателно през целият си живот непрекъснато използуваме тези гравитационни сили, без които не само нашият живот е немислим, но немислимо е и съществуването на самата земя.

  Използуваме ги за:

1.     Да се движим по земята пеш и с транспортни средства.

2.     Да си строим жилища, пътища и др.

3.     Да плуваме и ползуваме плавателни средства.

4.     Да се изкачваме високо над земята в земната атмосфера.

5.     Са черпим полезна енергия от енергията на гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

6.     На базата на закона за съхранение на енергията  и откритието “Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” тези две гравитационно сили, с бъдещите директни гравитационни двигатели на базата на тях с изкуствени гравитационни енергийни магистрали  ни предлагат неограничен, икономически изгоден и безопасен добив на енергия , на земята и други небесни тела, необходим  за бъдещето на човечеството за радикално и успешно решение на проблемите, които има с демографският си ръст, екологията, икономиката, климатичните промени и пр.

 

Въпрос:

  Какви , на кратко са предимствата на гравитационното излъчване от земята, формиращо гравитационното й поле, като естествен и мощен ускорител на телата в него в сравнение с изкуствените ускорители на елементарни частици.?

Кратък отговор:

1.     Че е безплатно и напълно безопасно.

 

 

                                          2.  

 

  2.Че е по мощно и от най мощният до сега създаден от човека изкуствен ускорител, включително и от този, които скоро пуснаха в действие в Швейцария.

  3.Че , при безопасни условия на труд и за природата ни предоставя  несравнимо много по големи възможности за неограничен, икономически изгоден добив на енергия от колкото изкуствените ускорители на елементарни частици.

  4.Че ни предоставя обективни познаниЯ за света в който живеем с не по малка достоверност от колкото изкуствените ускорители на елементарни частици.

 

 



Тагове:   отговори,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316217
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930